Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kcsong

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
kcsong 2010.11.21 09:26:37
@andzsin: ööö...
Charlie Sheennel meg mi van? 2-3 éve drogozik, meg kurvázik, de még mindig ott van a képernyőn a Két Pasi meg egy kicsivel! Nem is csukták le!
Azt hittem, az X-Faktor megvásárlásának bejelentését követően a TV2 székházát feketébe burkolják, és mindenki csak leszegett fejjel járkálhat majd a folyosókon, azt mormolva, hogy szemétgeciertéel, de hálistennek nem így történt, mert csak van még kurázsi a Róna utcában.…..
A nap örömhíre: nem hosszabbított szerződést az Irigy Hónaljmiriggyel a TV2. Ez még nem jelenti azt, hogy egyből lekerülnek a műsorról, ugyanis jövőre még a négy felvett adás lemegy. Az ok természetesen az, hogy az IHM-show-kat nem tudja tovább finanszírozni a csatorna.…..
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
Állítólag észtek készítették ezt a kiváló videót, de mivel a CollegeHumor.com-on leltük, minden előfordulhat, sőt annak ellenkezője is.  ..
A Neo FM már elkezdte felkészíteni a hallgatókat a változásra, hogy november 19-én ne minden betelefonáló azt kérdezze, hogy miért nem játszottak már két órája az Eye of the Tigert. A Kreatívhoz eljuttatott játszási lista alapján a Neo FM inkább a Petőfit utánozná, de 15-20…..
kcsong 2009.11.15 11:26:30
„Ahhoz, hogy megnyerhessék a pályázatot, hazudni fognak nappal, hazudni fognak éjjel, és hazudni fognak minden hullámhosszon.” – olvasható annak a jelentésnek a záró mondataként, amelyet az egykori  Phare-programmal kötött támogatási szerződés részeként…..
kcsong 2009.11.05 20:40:43
@bore_out: Ha a Neo-n tényleg a Bumeráng fog menni Nov 19.-e csütörtök reggel, nem tudom, mit fogok csinálni. És még ők mondták azt, hogy kultúrát fognak hozni a rádiózásba!
Az idő szorít, egy hete még nem volt biztos, hogy nyernek, pár napja még a rádió nevén vitáztak, hát nem csoda, hogy a logóra már nem marad idő? Mit csinál ilyenkor az elfoglalt grafikus, akinek közben még Kovács László és Szekeres Imre portréját is bele kell montíroznia a…..
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
Normális vagy? Kongretulésön! 2009.09.27 11:03:00
Gratulálok!Ha ezt az oldalt megtaláltad, nem lehetsz egy nagy észlény! Itt egyébként nincs semmi, max. annyi, hogy itt mondom el, hogy : A TVBLOG.blog.hu SZAR, MERT A TréVé2 PROPAGANDABLOGJA!!!!!!!!!!Más nincs itt!! Hello!Ja, és KORNFLÉKSZ tejjel FOREVER!!!! ..
Február végén írta meg a Blikk, hogy a Tv2 új vetélkedőt próbálgat, a Hole in the Wall című legendásan idióta embertetriszt, ami éppen olyan népszerű Japánban, mint mondjuk az iskolai formaruhába bújt nők tömeges penetrálása különböző súlyú és állagú tengeri…..
Krizsó Szilvia veszi át a műsorvezetői feladatokat Baló Györgytől A szólás szabadsága című vasárnap esti műsorban. Jövő vasárnaptól, február 15-étől Krizsó Szilvia vezeti az MTV heti hírháttér műsorát, A szólás szabadságát, de heti egy alkalommal továbbra is…..
Mivel is lehetne stílszerűbben lezárni azt az elnökválasztási kampányt (és elkezdeni az érdemi munkát), amit az internet és a globális médiának nevezett izé támogatásával nyert meg Barack Obama, mint egy fasza tévéműsorral az HBO-n? Persze nagyszabású eseményről van szó,…..