Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivady

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beugrottam ma az XMS-be, felmarkoltam Handrás mobilját és nyomogattam egy ideig, hogy megismerjem minden mocskos kis titkát. Rövid kis videó a teljesség igénye nélkül: ..
Appleblog Heti Apple-csaj: Demi 2011.03.29 16:54:00
Az utóbbi hónapok eseményei után egészen biztosan kijelenthetjük, hogy a világ legdögösebb 48 évesével van dolgunk, aki bátran végzi a házimunkát egy szál bugyiban: Aki az ötventől egy hajszálnyira is elképesztően dögösen néz ki bikiniben: És akinél talán csak Monica…..
Hosszú a lista, kezdjünk is bele. Röviden a lényeg: a hardver nagyon jó, az iOS nagyon idegesítő az androidhoz képest.  Elöljáróban pár dolog (afféle disclaimer): nem vagyok klasszikus Android fanboy, amiben jobb az iPhone, azt elismerem, nem pedig megmagyarázom, hogy igen, de nem…..
Appleblog 82 centis iPhone-kijelző 2010.05.13 12:42:00
Amióta megvan az iPhone, gondolkozom azon, hogy valahogy kivezetem a képét a tévére. Autóban, metrón ücsörögve, a világban mászkálva persze előny, hogy csak 3,5 colos a kijelzője, viszont amikor átnézek barátokhoz, rokonokhoz, és meg akarom mutatni a képeimet, már kényelmetlen…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/31 Subject: Megalázó eset az 505-ben To: info@club505.hu Tisztelt Klubmenedzsment! A Clubbing Net weboldal és ismerősök ajánlása alapján kerestem fel első alkalommal klubjukat. (Ha nem bánják, koromból és a klub jellegéből fakadóan tegezésre…..
ivady 2010.02.12 14:27:33
@izomtibor: Te is ász vagy, de most Deső a menő!
ivady 2010.02.12 14:29:38
@a_mark: Mit károgsz, koppints Te is, Dezsőből akár 100-at is szívesen olvasunk! :)
Ivády Gábor Rágó 2009.10.27 12:40:00
A minap egészen intim kapcsolatba kerültem egy idegennel. Talán perverz, vagy aberrált lehetett, mindenesetre úgy próbált meg orális kontaktusba kerülni a fenekemmel, hogy a rágóját egy széken hagyta és én beleültem. Ettől már tényleg csak egy lépés, hogy a nyálával átitatott…..
Megmondom őszintén, utálom a lejátszót. Az oké, hogy rengeteg tartalom jelenik meg általa a neten, de a böngészőm összes stabilitási problémájáért a Flash a felelős, arról nem is beszélve, hogy többnyire azonnal túlpörgeti a rendszert, a processzorhűtő üvölt, a Core Duo…..
Először is had osszam meg azt a klisét, amit mindenki ismer, hogy roppant idegesítők november elején amikor még le sem esett az összes levél a fáról, hogy az összes plázában már karácsonyi dekoráció van. Olyan, mintha előre készítenének föl: "Vigyázz, itt van nemsokára…..
Épp most tavasszal panaszkodtam valakinek, milyen nehéz összehozni egy rendes, többnapos túrát. A szűk keresztmetszet a megfelelő társaság. Van, akit gyalog nagyon bírok, de nem vagyok hajlandó vele motorozni, mert túrán képtelen tartani a formációt, ugyanakkor olyanokat csinál,…..