Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stermi

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pesti estben található egymondatos tájékoztatótól, amely szerint a zenénk "Ifjúsági alterock" lenne "Avril Lavigne nyomdokain", a leghatározottabban elzárkózunk...
A mai próbán sikerrel dőlt el a nevünk a szavazás következtében, bár Fecsi így is elég sokat tökölt azzal, hogy 1 nyamvadt számot felírjon a papírra, merthogy a "Mártírbögre" volt az 1-es, és a "(M)alter ego" a 2-es szám. A végeredmény: 3:2 a…..
Azon kívül, hogy lényegében hetente 2 órát próbálunk, semmi extra elkövetnivaló nincs kilátásban. Dávidnak állítólag van valami koncertszervező haverja, előbb-utóbb vele fog beszélni koncert-ügyben. Egy normális minőségű felvétel lehetősége egyelőre rejtély, bár…..
A tegnapi próba végén két zenekarnév között próbáltunk szavazni: (M)alter ego, illetve Mártírbögre. A zenekarnak ugyebár 5 tagja van, tehát normális esetben eldönthető lenne a kérdés két név között. Az egyetlen bibi az volt, hogy ez történt este negyed 10 körül, és ekkor…..
Évek óta hagyomány a Kispál és a Borz december végi fellépése a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén vittek egy csavart a dologba, a koncert 22 év dalai címmel Lovasi András neve alatt lett meghirdetve, azt sejtetve, hogy nevezett úriember életművének – mely immáron…..