Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lara1988

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nappal a játszótéren nagy pofának levés, naplemente és ágybamenés után aggódni kezdés! Tesóval, tesókkal egy szobában alvás, de ha ők korábban elalvás, menthetetlen parázás kezdődés!Árnyjátékok! Utcáról beszűrődő fény falon formákat rajzolás, ebben azonnal…..
Új téma: az alkoholtól megvaduló férfiak! A kép innen Koleszos történet. Én (lány) akkoriban 23, ő (fiú) 22. Korábban is feltűnt már, mint helyes srác a biliárdasztalnál, de hűvösen elérhetetlennek, fellengzősnek, nagyképűnek tűnt, így nem is különösebben…..
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
Az internetfüggők mindig abba buknak bele, hogy csak az interneten tudnak ismerkedni még akkor is, amikor a csajuk ott áll a hátuk mögött.Kedves Szakítósok!A sztori, amit írok, nem túl rég történt, még nagyon friss.:DEgy kis háttér infó, hogy könnyebben emészthető legyen a…..