Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bukkake Udon

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hírTV Híradó:"Nem ismeri el felelősségét az izraeli kémrepülőgépek ügyében a Nemzeti Közlekedési Hatóság szerdán felmentett igazgatója. Vágó József először a hírTV-nek nyilatkozott, miután Hónig Péter közlekedési miniszter felfüggesztette állásából."Az…..
Bukkake Udon 2010.03.25 17:15:07
@Shonion: ha a trolloknak lenne esze, erre azt írnák, hogy ez biztos fideszes faszi volt, mert háromszor háromféleképpne adta elő magát és patásördög különben is :-)
Bukkake Udon 2010.03.25 17:55:58
@Kalmár: Az angolszász tévék is tudnak egymásra acsarogni, ez tény. De ott van olyan hogy gyerekszoba. Ha az ATV angol tévé lenne és a Hír TV szintén, akkor Orbán Mr. Orbán lenne és Gyurcsány Mr. Gyurcsány. Sajnos a mi pol. tévéink prol. tévék.
Bukkake Udon 2010.03.25 20:33:33
@inchains: hja, hogy hangfelvételek? arról nincs hangfelvétel, hogy valaki más, körülbelül három héttel azelőtt, hogy Helmeczy és Baráth találkozna, odaígér másfél millát Baráthnka hangfelvételek készítéséért? De van. És még sok egyébről is van, csak erről a hírtv valahogy nem tájékoztat.
Nézd csak , ezt például nem én mondtam, hanem az ügyészség:

"A Tóth Viktorral és a dr. Helmeczy Lászlóval folytatott első beszélgetésből egyértelműen kiderül, hogy szó sincs semmiféle olyan megbízásról, melyben bármelyik személy azzal bízná meg, hogy akár egyedül, akár más bűntársaival együtt szerezzen be kábítószert és azt helyezze el a Hír TV-s újságírók autójában"

Helmeczy erről egyébként már adott ki közleményt, de csak a népszava merte közölni.

ez pl milyen szerinted?

"Ahogy arról már többször is beszámoltunk, a Hír Tv vezérigazgatója április 23-án tett egy feljelentést ismeretlen tettes ellen kábítószerrel visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt. Ez a BRFK-hoz került, amely azt elutasította. Ez a feljelentés tehát szintén az előtt érkezett a rendőrségre, hogy Baráth Miklós egyáltalán felvette volna a kapcsolatot Helmeczyvel. Hogy mi lehetett ennek az oka? Az ügyészségi jelentés szerint a következő: "a Hír TV az április közepén megtett feljelentésével már "előre" le akarta védeni magát, aztán vártak, hogy mi jön ki Baráth történetéből".

vagy ez:

Az egyik nyomozati anyagból az olvasható ki, hogy ellentétes vallomások születtek arról, hogy Baráth mikor beszélt először a Hír Tv munkatársaival. Mint arról beszámoltunk: az áldíler a Hír Tv-sekkel tavaly április 18-án tartott megbeszélést a Magyar Nemzet székházában. Tóthtal nagyjából ugyanekkor léphetett kapcsolatba a férfi, míg Helmeczyvel csak jóval később, május 10-én. Baráth vallomása szerint azonban ő Kisberk Szabolcs riporterrel már 2008. március 9-én beszélt. A híváslisták ügyészségi értékeléséből az látszik, hogy Baráth több ? debreceni ? telefonfülkéből is hívta Kisberk mobilszámát, s visszahívást is kapott. A március 9-én és 10-én zajló beszélgetések közt néhány másodpercest és majd? ötpercest is találni. A dokumentumból az is kiderül, hogy ?cellainformációk alapján Kisberk Szabolcs 2008. március 10. napján (?) 11.05 órától 13.39 óráig Debrecenben tartózkodott?? Az ügyészségi jelentés így zárul: ?A fentieket összegezve Baráth Miklós ? vallomását figyelembe véve ? 2008. március 9. napján vette fel a kapcsolatot Kisberk Szabolccsal, majd másnap, március 10. napján találkoztak Debrecenben.?

sántít ez a dolog erősen :-)
  Budaházy Györgynek összegyűlt a 750 ajánlószelvénye. Ha a helyi választási bizottság érvényesnek találja őket, és Budaházy jogerősen képviselőjelöltté válik, akkor előáll a Budaházy-dilemma: szabadlábra kell-e helyezni az előzetesben ülő jelöltet?…..
Bukkake Udon 2010.03.25 15:44:21
@m.logic: Helmeczy kérte mentelmi joga felfüggesztését az OVB-től
A mai mottó: "Magasztos alkotmányos elvek mentén született a mentelmi jog intézménye évszázadokkal korábban, mára azonban a parlamentarizmusnak nem pillére, hanem épp kiskapuja lett a képviselői felelőtlenség. A törvény előtti egyenlőség kivételei nem erősítik a…..
Mindenhol szajkózzák, hogy nehéz a pályakezdők helyzete, ők maguk meg érzik a saját bőrükön rendesen. Egyre több kirohanás tapasztalható (nem csak luggeriano olvasónkra gondolok), főleg most, amikor amúgy sem vesznek fel embert a cégek - mennyire lehetetlen a cégek magatartása:…..
Bukkake Udon 2009.01.15 00:08:49
@Asszem: jajajj.
Szerencsetlen luggeriano nem adminisztrativ allasba tanult be. Most mondd meg elbaltazott nyolc evet az eletebol azzal, fogta magat es megtanult valamit ami tobb annal, mint a processek legalso leveljenek oltonyben valo kapcsolgatasa. Alljon hozza pozitivan. My fat Hungarian ass.
Lesz majd neki allasa, addig ehezni fog. Nem baj tul kell esni a csorosagon. Kurva nehez dolog kivarni egy rendes hiperterugast de megeri. A gombokat meg nyomogassa az akit ez nem untat.