Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salted

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy SEAL visszaemlékezése A SEAL-taktikát taglaló cikk kiegészítéseként mindenképpen közzé akartam tenni egy megtörtént bevetésről szóló visszaemlékezést. Ehhez hosszas válogatás után végül Harry Constance kötetét választottam, amelynek nyolcadik fejezete egyebek mellett részletesen mutat be egy…..
salted 2021.12.08 17:13:55
A következő cikket egy vendégszerző írta, aki történetesen a húgom és egy elég aktuális témát feszeget: minden megváltozik egy gyermek születésével. Nem ugyanazok az emberek leszünk mint előtte voltunk, hiszen szülővé válunk és a gyermek igényei kerülnek az első helyre. Íme az írás: A…..
Az már nem újdonság, hogy a szupermarketek különböző módszerekkel próbálnak beférkőzni a pénztárcánkba, legyen az személyes adatgyűjtés, célzott reklám, és még sorolhatnánk. Alapvetően nincs is ezekkel különösebb baj, amíg mi, vásárlók tisztában vagyunk ezeknek a…..
Április elején bolondok napi akciót hirdettünk, egyet fizet, kettőt kap, három napon át. “Privát” számról csörög az ügyfélszolgálati telefon . Próbálom felvenni, bíp-bíp-bíp, letette. Megint csörög. Felveszem, nem hallok benne semmit. Leteszem. Megint csörög. Felveszem, süket csönd, mondom is a…..
Van szerencsém bejelenteni egy saját programot: Rímkereső 1.0 Bizonyára sokakkal fordult elő olyan, hogy versírás közben elszállt az ihlet, és csakazért sem jutott semmi sem eszünkbe… Ilyenkor valaki előkap egy külföldi szótárt, és végigbogarássza a magyar szavak oszlopát, valaki más költők…..
Magyar idő szerint péntek hajnali 5 óra körül több meteor csapódott a Föld légkörébe az Urál-hegység dél részén található Cseljabinszk felett.  A jelenség nagy fénnyel és hangos robbanásokkal járt. Több lakos rögzítette a látványos jelenséget, ahogy a meteor hosszú…..
salted 2013.02.15 14:44:37
  Alapítottam egy kft.-t. Életem első saját cége. Próbáltam mindent a legjobb tudásom és vállalkozó ismerőseim tapasztalata szerint tenni. Találtam profi könyvelőt, ügyvédet, és amennyire tudtam, szépen átrágtam magam az értelmetlen szövegeken és számokon. Majd békésen…..
Először lássuk a leszögezni valókat: Nicolas Winding Refn munkásságáért rajongok. Ez tény. A Valhalla Rising viszont borzasztó. Ez egy másik. Nem arról van szó, hogy túl felületes, összecsapott vagy nem kellő odafigyeléssel elkészített produkció, hanem konkrétan az, hogy…..
salted 2012.06.22 15:21:46
 Március elsejével életbe lép a C-lista, amely a szakemberek szerint pozitív hír. Azzal viszont többen nem értenek egyet, hogy a Btk.-ban tovább szigorítanák a drogfogyasztást.  Március elsejével lép életbe a sokat emlegetett C-lista. Ez tartalmazza a bódító…..
salted 2012.02.17 14:21:07
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "eddig valakit es a csaladjat a fu miatt csak a hatosagok tettek tonkre.."

ne haragudj, de ez egész egyszerűen nem igaz
Történetemhez hozzá tartozik, hogy magam is gyógymasszőr vagyok, a főállásom mellett másodállásban masszőrködöm. Minden nap gyakorolom tehát ezt a szívemnek kedves szakmát, mióta elvégeztem az iskoláimat. Tavaly télen történt az esetem, amikor nekem is rengeteg vendégem volt a nyakfájós, derékfájós…..
„Bepasizott megint. Tudom, ki a csávó, nem is rossz fej, nálam azért gyengébb eresztés. Egyáltalán nem fájna, ha néha jól érezné magát vele” - a nyitott házasság néha egész jól működik, tehát nem minden félrelépés robbant szét egy kapcsolatot. De mi van akkor,…..
salted 2011.11.28 10:49:55
Texas megítélése még amerikai viszonyok közepette is kábé a viccbeli Mórickáéhoz hasonló. Olajmezők, tehéncsordák, és egyszerűen furcsán gondolkodó emberek. A brittudósok után a második helyre szorulnak ugyan azon a bizonyos képzeletbeli dobogón, de éppcsakhogy.  …..
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
Gondolom, mindenki olvasta a hírt, hogy egy megmentett chilei bányász volt az egyike annak a 43.000 embernek, aki idén lefutotta a New York maratont. Nem vagyok meghatódós, de bevallom, elszorult a szívem, amikor a CNN-en néztem a hírekben.Edison Pena több mint két hónapig volt lenn a…..
Mrbeno családjával együtt vasárnap délután lett egy figyelmetlen autós áldozata, aki annak rendje és módja szerint a felelősség elől kibújva megállás nélkül továbbhajtott. Aki látta a két piros autó szerencsétlen találkozását az M7-esen, azt kérem, jelentkezzen a blog…..
IDDQD Újra gyilkolt a Farmville 2010.10.28 16:24:00
Az IDDQD legénysége köztudottan nem az a digitális mezőgazdász fajta, így azon az egyértelmű apropón túl, hogy szeretünk alaposan hozzádörgölőzni a bulvármocsokhoz, az az elv is vezérel minket, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a magát elsőre ártatlan időtöltésnek…..
Hát látom, a kismamatornás téma nem borzolta fel a kedélyeket :) Akkor ma legyen soron egy találós kérdés. Ginga, esquiva, pisao... Valakinek beugrik erről valami? (Már célozgattam rá régebben...) Persze érik a poszt is róla, csak előbb még biztos szeretnék lenni a dolgomban. Na…..
salted 2010.10.23 13:30:21
@Nebameg: azt tudod ugye, hogy ez egy filmforgatás?
Kedves Modor Tibor!Bátorkodtam A modoros playmate III. részét elkészíteni. Tudom, hogy van átfedés az előző két résszel, de talán sikerült kiegészíteni néhány durva fordulattal. És mindezt a butalapok stílusában.Üdv,Horika    Lenkei Cindy a tavalyi Miss…..
salted 2010.10.23 13:05:50
autózz! Hol a hiba a képen? 2010.06.13 17:43:00
Rosszqtya küldött egy szép fotót és mellé néhány szót így vasárnap estére a hűsítő sör mellé. Mert ilyen dög melegben két dolgot lehet csinálni, csobbanni a vízbe valami strandon, meg blogot olvasni a hűvös szobában.No akkor tessék még1x megnézni, mert kivételesen nem az…..
salted 2010.06.14 10:28:08
Pár éve rendszeresen röhögtük magunkat könnyesre ezeken a poén szinkronokon, teljesen átjött a fiúk koleszos lendülete és punkos sponteanitása. Akik még nem látták, azoknak ajánlanám a kultikus 17. részt, amit már majdnem egymilliószor néztek meg a Youtubeon.  ..
salted 2010.05.14 19:44:29
Művészi, felkavaró, gáz. Ezt a filmet nagyon sürgősen látnom kell. Több dolgot nem értek, de a legjobban azt, hogy a tetőn álló elég tarka társaság miért az utolsó pillanatban lő csak a rovargenyókra. ..
Subba A hét videója: Killakikit 2010.05.03 14:00:00
Még csak hétfő, és mi máris osztogatjuk a hét videóját? Természetesen minden okunk megvan rá. Türelmetlen debileknek: az első negyven másodpercet át lehet tekerni. (Ebben a rohanó világban egy ilyen jellegű információt mi megköszönnénk!) ..
Levélírónk tegnap volt az M5-ös autópályán egy cserbenhagyásos baleset szemtanúja. Az ilyesmi az egyike azoknak a dolgoknak, amire nagyon tudok ugrani, pláne, hogy jelen esetben szándékosan rárántotta a 3-as BMW sofőrje az autóját a szerencsétlenül járt áldozatára, majd…..