Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blacksmith

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy ideje gondolkodom ezen, és úgy döntöttem, nyilvánosan is írnék róla. A Leah Remini-féle sorozat sikerét látva szerintem fontos lenne összerakni valami hasonlót a szcientológia magyarországi tevékenységeiről (a visszaélések lényegében ugyanazok). Egy (nagyon) kis költségvetésű…..
Blacksmith 2017.03.22 16:23:49
Tudjuk, nem mai darab, de mi csak ma találkoztunk az Iszonyú Viccesen Röhögő Kevésfogú emberrel, aki eredetileg spanyolul mesél valamit, de hogy mit, azt nem tudjuk, és végü is nem is olyan fontos, mert a magyar internetes népművészek "Egy TDI-s elmeséli kalandját a VTEC-el.…..
Blacksmith 2013.08.27 08:02:38
@sixx: Van esetleg másik linked? Sajna ez már nem él. :(
Gyönyörű levelet hozott a posta, ami szerint a köztévé éjszakai Híradójában Szebeni István káromkodott egy isteneset, majd bakit bakira halmoztak. Mivel a közmédia videótárába nem töltik fel az éjszakai Híradókat, sokáig nem akartuk elhinni a történteket, de az MTVA…..
Blacksmith 2013.05.14 17:10:05
Év: 1989 Tegye fel a kezét, aki nem óbégatott soha a karjait rázva egyetlen házibuliban sem erre a számra. Húsz éves a dal, húsz éve nincs olyan házibuli, ahol ne kerülne elő éjjel kettőkor közvetlenül a Kör közepén állok, de még a Sej ribizli, piros bicikli előtt. Egy…..
90 Fun Factory - Celebration 2009.12.04 11:44:00
Év: 1995 Nemzetiség: német Emberek, hát mit kell ezen magyarázni?! Ezt érezni kell! Akinek nem sikerül, az próbálja meg még egyszer, mert a hiba tutira az ő készülékében van! Sajnos a klip kevesebb pénzből készült, mint amit megérdemelt volna, így gyengécskére sikeredett.…..
Blacksmith 2009.12.06 00:32:22
Bezony, ez most 09-09-09 lesz a különféle források szerint, délelőtt tízkor veszi kezdetét San Franciscóban a Let's Rock nevű esemény, ahol várhatóan bemutatják az új iPodokat és az új iTunest, ami valamilyen szociális funkciókkal bővül. Az Apple tabletről nincs hír.A…..
A Digitimes nyilvánosságra hozott egy beszállítói listát, elvileg ezek alkatrészeiből rakják össze a nyáron debütáló Apple telefont. Vagy telefonokat. (Mennyire idegesítő lesz ezt minden egyes alkalommal hozzáfűzni)És ha már iPhone-pletyka, miért ne mindjárt kettő. A…..
addict Teszteld az IQ-dat most! 2009.03.10 14:13:00
Hány másodperc alatt jössz rá a megfejtésre? Ha 10 alatt, akkor zseni vagy, ha 5 alatt, akkor meg olyan okos, mint én. A játék kedvéért a megoldást rejtő honlapcímet latakartam, de a szabadagazdáknak a képre kattintva előjön...
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
Blacksmith 2009.02.03 20:55:33
@Viktor421: Nem szánalmas, hanem Lula 3D rajongó! :)
Fair Ha soket töltesz, lassítunk! 2009.01.07 14:49:00
Vezeték nélküli internet. Lehet róla vitatkozni, hogy jó-e vagy rossz de azt hiszem egyet leszögezhetünk: Nem szereti ha letöltésre használjuk. efze70 panasza is ezt tükrözi:   Az alábbiak nov. 29-én történtek. De ma is aktuálisak: Felébredek... nem korán... szombat van...…..
Blacksmith 2009.01.08 14:33:36
@Lalikiraly: Egyszerűen nincs hová fejleszteni, mert az UMTS technológiának ezek a korlátai, a cellasugárzó tornyok és a toronyvezérlő alközpontok kapacitását már nem lehet tovább bővíteni.

De az tény, hogy hibázott a voda, viszont lássunk már tisztán: akik kidolgozták a szolgáltatást, nem ismerhették egy átlag magyar netezési szokásait, mert nincs rá semmilyen statisztika, vagy kutatás. A Sonda/Geminus most folytat egy ilyen jellegű adatgyűjtés, ami még jó sokáig el fog tartani és csak aztán jön az adatok elemzése.
A vodások csak azzal tudtak dolgozni, amiről van kimutatás: a bitorrentről márpedig van, a vezetékes szolgáltatók rendszeresen sírnak egész európában, hogy a teljes adatforgalmuk közel felét a P2P teszi ki. Hát mit tudott csinálni a voda, akkor megtiltotta a P2P -t, mert csak erről tudott. Arra senki sem számíthatott, hogy akkor most majd mindenki rákattan a Youtube -ra, meg a Last.FM -re, meg hogy 30 megás e-maileket fog küldözgetni.

Ennyi, a voda azt a hibát követte el, hogy nem tudott megfizetni jósnőket, hogy mondják már meg, ki mennyit fog netezni.
Blacksmith 2009.01.08 21:05:53
@Mózsi bá: Ugyan már, ez rontaná a cég presztízsét, nyilvánosan nem fognak bocsánatot kérni. Nem lesz "Lechner Ödön fasori beszéd" (lsd.: Balatonöszöd).
Ezen írás bevallottan sztereotípia döntögető és egyúttal ismeretterjesztő, népművelő célzattal született.A "milyen zenéket szeretsz?"-kérdésre általában az a válasz, hogy "mindenfélét" vagy "sokfélét". Ez a tapogatózós rész, amikor valaki fél…..
Blacksmith 2009.01.06 16:43:36
Nahát azért ez így mégsem helytálló, hogy az elektronikus eszközökkel készült zenét így leminősíted. Hiszen minden lehet jó és kevésbé jó, a minőségen van a lényeg.

Linkelek én is csak néhány számot (ami hirtelen az eszembe jutott és fent van a jutúbon) - ezeket garantáltan nem öt perc alatt rakták össze!

Egy örök klasszikus (ami végül is klasszikus zenét is tartalmaz), Hybrid - Finished Simphony:
www.youtube.com/watch?v=4z0CiLbUvi0

Aztán egy kis Pendulum, mert az etalon a DnB-be (igaz mostanában elég poppos zenét tolnak, de ez még a kemény korszakukból van):
www.youtube.com/watch?v=ABqh9N-Mw5E

Na meg a végére egy kis disco zene, mert néha az is jól tud esni, egy olasz fiatalember nagyon vidám, dallamos számát ajánlom még meghallgatásra:
www.youtube.com/watch?v=2tmGuHDoGXg

+1 ráadás: érdemes meghallgatni Xenophobe of Neurotoxin számait - ő még "amatőr", tehát nem jelent meg egy száma sem még elektronikus kiadónál sem, de ennek ellenére kiváló minőségű és egyedi számokat készít. Fő "védjegye": magyar versek Drum'n'Bass -el kombinálva. Link:
xenophobe.neurotoxin.hu/index.php?page=releases