Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arasuna

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eperillatú rágó és a Pataki Attila féle nép mulatós zene mellett a világ legfurcsább képződményei közé tartozik a rendkívül eredeti, Bakon névre keresztelt vodka, aminek különlegességét szalonnás ízesítése adja. Viszonylag kicsinek képzelem azt a piaci rést, amely az…..
Nem kevés cinizmussal megáldott és a reklámosok életét nagyon jól ismerő bennfenntes blogra bukkantam minap, amelyen zseniális érzékkel szedik össze azokat a dolgokat, amelyeket egy tipikus reklámos szeret. A Things Marketing People Love egy viszonylag gyakran frissülő blog, tele van…..
A botránykeltés a reklámok egy részénél teljesen tudatos technika. A készítők bedobják kis kavicsukat a közvélemény tavába, és nézik, ahogy a felháborodás hullámai szerteviszik az üzenetet ingyen és bérmentve. A hirdetések egy másik csoportjánál csupán a figyelemfelkeltés…..
Úgy vettem észre, a morbid reklámok egyre nagyobb teret hódítanak mostanában. Ez bizonyos esetekben ha nem is érthető, de legalább megmagyarázható. Az itt látható játékboltreklám viszont újfent elgondolkodtatott. Tiszta és érthető az üzenet, szép megvalósítás, mégis…..
A Björn Borg már egy jó ideje futtatja a Love for all kampányát, amely nem éppen a visszafogottságáról volt híres eddig sem. A kampány szíve egy partnerkereső minisite, ahol ígéreteik szerint az égvilágon mindenkinek segítenek megtalálni a hozzá illő partnert. Legutóbb egy…..
Nem tudom mi történt a Szerencsejáték Zrt.-nél. Talán a Gonosz kerítette hatalmába a Csalogány utcai épületet, esetleg valakinek görcs állt a kezébe vagy beragadt a főnök számítógépén az Enter bilentyű. Valaminek történnie kellett, mert nem tudom elképzelni, hogy…..
addict 1 500 000 2009.03.25 11:15:00
Ha minden látogatásért csörrenne egy forint a zsebemben, már régen milliomos lennék. De sajnos nemhogy nem csörren, a tetejébe még én fizetek. Na jó, nem sokat, csak hébe-hóba egy pizzát a reklámrejtvény megfejtőinek, de ahhoz képest, hogy mennyi időt ölök bele a blogírásba…..
Annyira de annyira szurkoltam éveken át, hogy azt a szerencsétlen boci-boci tarkát kímélje meg a sors attól, hogy egy Boci csoki reklám kísérődallamaként végezze. Biztosan korábban is nagy volt a kísértés a márkamenedzserek fejében arra, hogy ezt a nyilvánvaló egyezést…..
Az új amerikai elnök körüli felhajtást, az Obamániát meglovagló reklámoknak se szeri se száma mostanában. Ezek közül azonban kiemelkedik kettő, ami olyan gyönyörű pédáját adja a hülyeségnek, hogy az már szép. Az egyik, egy német cég által a piacra dobott és Obama-ujjak…..
Ronaldo néhány nappal ezelőtt kissé köpcösen és nagypapásan, de azért mégiscsak visszahajózott a futballvilág térképére, amikor hosszú sérüléséből és tekintélyes pocakjából való felépülése után új egyesületében, a patinás Corinthians színeiben múlt vasárnap…..
arasuna 2009.03.18 12:04:10
Mit szólnál, ha valaki a tudtod nélkül világgá kürtölné az utcán, hogy éppen mennyivel nyomsz többet a kelleténél? Na persze, ha top formában vagy, talán még örülnél is neki, de így a karácsonyi bejgliháj és a farsangi fánkizom felrakódása után nem hiszem, hogy sokan…..
Stop-Motion technikával készült reklámokkal és filmekkel Dunát, de akár Amazonaszt is lehetne rekeszteni. Ezen a téren újat mutatni szinte lehetetlen. Mégis, amikor megláttam ezt a videót, szinte magától húzódott mosolyra a szám. Pedig Oren Lavie klipjében nincsen semmi extra, csak…..
arasuna 2009.03.05 12:22:40
Most olvasom, hogy a Nielsen piackutató felmérése szerint miközben az autóipar komoly eladási problémákkal küzd, egyes termékek mind értékben, mind mennyiségben mért forgalma növekedett itthon. A válság legnagyobb nyertesei a rovarirtók, amelyek eladási 15%-os növekedést…..
A Coen-testvérek talán felüdülésképpen, talán a klímaváltozás elleni harc elkötelezett harcosaiként, mindenesetre elvállalták a több nagy nevű amerikai szervezet (köztük az Alliance for Climate Protection és a National Wildlife Federation) által szervezett és a Crispin Porter…..
addict Miért Klippan a Beddinge? 2009.03.03 10:00:00
Te is azok közé tartozol, akiknek ha azt mondom Klippan, Beddinge, Inreda, akkor szemrebbenés nélkül dobják vissza a labdát egy Förhöjával, Ektorpppal vagy éppen egy Anebodával? Benned is megmozdít valamit, ha azt hallod Jokk-Mokk? Vagy épp ellenkezőleg? Egy Aspelund vagy Gullholmen…..
Szex témakörben ritkaság a finom, szép és ízléses reklám, pláne az olyan, aminek még valami pozitív üzenete is van. Egy Viagrához hasonló termék meg aztán különösen csábító alkalom arra, hogy a kreatívok kiéljék túlfűtött szexuális fantáziájukat. Arra, hogy lehet…..
arasuna 2009.03.02 14:16:33
Sörreklámokból el vagyunk látva rendesen, bár sajnos az igazán jó külföldi filmek közül néhány Stella Artois és Heineken szpoton kívül nem sok színvonalas alkotás jut el hozzánk. A Bud, a Bud Light, a Giunness vagy a Carlton reklámjait a hazai tévénézők sokszor még hírből…..
Amikor felmerül a kérdés, hogy lehet-e eleve vírusfilmet készíteni, vagy pedig csak filmet, ami aztán vagy vírussá válik vagy nem, mindig felkorbácsolódik a vita. Ken Block példája most azoknak ad muníciót, akik szerint egyes esetekben előre meg lehet jósolni, hogy a film vírussá…..
arasuna 2009.02.24 12:49:01
A Fallon London monumentális Bravia-reklámjaiból sikerült popikont csinálni. A Labdás meg az Kihaltpanelépületösszefestős után gyártódó Ilyen Világító Körhintás szpotnak már a készültét is erős hype-zuhatag övezte: az addicttól a nemzetközi szaksajtóig mindenki…..
Nem sűrűn van ilyesmire példa a rengeteg itt megjelenő reklám között, de most mély tisztelettel meghajlunk, és magunkat ajánljuk az itt egybegyűlteknek. Na nem kell nyomulós hirdetésekre gondolni, mindössze arra buzdítanék mindenkit, hogy bátran vegye fel a feedjei közé az…..
Most már több mint egy hete megy a BKV szlogeníró pályázat, ami nagy örömömre igencsak megmozgatott benneteket. Szeretném azt hinni, hogy ez a blog légkörének köszönhető, de tudom, hogy inkább a kiírás elképesztő hülyesége volt az, ami jobbnál jobb szlogenek gyártására…..
Az új Soproni-reklám szinte mindenkinek tetszik, úgy tűnik, sikerült azokat az érzelmi húrokat megpengetni, amik hatnak nemcsak a magyar sörfogyasztóra, de azokra is, akik ismernek legalább egy magyar sörfogyasztót. Szóval mindenkire. Lássuk: Szerkesztőségi röpfelmérésünk…..
arasuna 2009.02.16 16:20:40
@Adrant:
Tevedsz. White Rabbit.