Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lámpaoltó

7 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok furcsa autóreklámot láttam már - itt nem feltétlenül a Robokutyra gondolok -, és az Auditól sem szokatlan egy-egy egészen újszerű megközelítés. A lófej helyett olajos autódarabbal ébredő milliomos, a Maranellóban a ferrárisokat szívató R8-as film sem tartozik a szokványos…..
A BKV idei legnépszerűbb dobása kicsik és nagyok szívét egyaránt megdobogtatja. Már amikor közeledik a Karácsonyi villamos a 2-es viszonylaton, a megállóban várakozó gyerekeken, felnőtteken, sőt, az idős nagymamákon, nagypapákon a mosolygós izgalom lesz úrrá. Majd aztán…..
Lámpaoltó 2010.01.05 16:43:43
8ker Mária 2010.01.03 09:35:00
Időviharba keveredett az önki - vagy legalábbis valaki a honlap szerkesztői közül. Az én tippem mégis az a lenéző finom gúny, ami kifejezi, hogy ha nem tudsz valamit, nem fáj a fejed, a Mária utcát meg majd elkezdjük, és befejezzük egyszer, kész, többet nem kell tudnod.Kezdték…..
Ha megártott a sok bájgli, pattanj bringára!Sportolsz, lefogysz és még az ünnepi hangulatért is tekertél egy keveset!Tekerd meg!Elektromos kisdedXII. kerület, Szent János kórház megállóhely   ..
Lámpaoltó 2009.12.28 18:32:32
Lánc, lánc, eszterlánc, eszterlánci cérna. Cérna volna, selyem volna, mégis kifordulna. Nem úgy, ha polietilén! Mely azontúl, hogy megszólalásig hasonlít eredeti vas társához, könnyebb annál és nem tolvajpréda. Legalábbis egyelőre.Lelőhely: V. kerület, Városház…..
WC Ünnepi papír 2009.12.24 15:13:00
 Az ünnepek általában az evésről, ivásról szólnak, mindenki azzal van elfoglalva, hogy jól  érezze magát. Le se szarják a következményeket - hogy stílszerű legyek.Pedig...! A szorulástól a hasmenésig széles a skála amit a nem átgondolt bevitelnek köszönhetünk e…..
Lámpaoltó 2009.12.24 17:06:06
Az étteremben elköltött vacsoráim után általában várok pár hetet, mielőtt megírom az élményeimet. Most nem tudom ezt megtenni. A tegnapi vacsorám szinte minden elemében rossz volt, bizonyos ételek a fogyaszthatatlanság határát súrolták. Ki kell írnom magamból! A Múzeum…..
8ker Szomszédsági Tanács 2009.12.19 19:49:00
Egyik reggel, amint a nyitott ablaknál éppen húzom fel a redőnyt, kiabálást hallottam. Nem nagyon törődtem vele, hiszen folyton kiabál valaki, de nem akart szűnni, így szétnéztem, honnan jön a hang. Az utca túloldaláról, a szemközti ház negyedik emeletéről kiabált át egy…..
Lámpaoltó 2009.12.20 15:15:56
Egyre közeledik a karácsony, néha szállingózik a hó, béke van és nyugalom. Balage számára ez addig volt így, amíg egy sietős taxis el nem kezdett rá szirénázni (nem is tudom, mennyire szabályos ez is önmagában), majd látványosan fotózgatott a telefonjával, biztos a családi…..
Lámpaoltó 2009.12.18 20:15:42
Kerékagy Mennyből a Bringangyal 2009.12.18 10:06:00
Világszínvonalú szolgáltatás a technikai zűrökre kevéssé felkészült városi kerékpárosoknak. Csütörtökön nekem is feltűnt egy közlekedési lámpa oldalán a matrica, erre péntekre alászállt egy videó...
retekblog Működő rendszereink 2009.12.03 09:00:00
Mit látunk a képen? Egy sejtelmes-rejtelmes esti felvételt egy utcából. Mit nem látunk a képen? Annak az egy villanyoszlop lámpájának fényét, mely égője kiégett. Zavar minket, hogy nem ég? Mit a teendő ilyenkor? Mormogjunk magunkban, hogy ez sem működik, az sem működik? Netalán…..
Lámpaoltó 2009.12.16 18:02:25
A riogatást nehéz jól csinálni, különösen, ha rendszeresen, ugyanazon téma körül forog a szó. Az elmúlt évtizedben a baloldal legfőbb ideológiai mondanivalója a reform-őrületen kívül (amely 1953 óta állandó témája a reform-közgazdászok csoportjának) lényegében ez volt:…..
8ker Díjat nyert 2009.10.13 13:38:00
Egy frissen épített ház Józsefváros közepén. Hihetetlen! Nem az, hogy épülnek házak, hiszen ott zajlik KáEurópa legnagyobb egybefüggő városrehabilitációja, csak akad díjat érdemlő épület - de nem. Mellette, az önkormányzat megbízásából épített, szociális lakásokat…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
ZSsztár rovatunkat ezúttal egy akciósunával folytatjuk, akinek a szemöldöke valószínűleg egy világuralmi terv részeként elfoglalja az arcának nagy területét, ezzel létrehozva a Kiszel-Butler tengelyt. Ha egyszer összeérintik a szemöldöküket létrejön egy dimenzió kapu amely…..
Lámpaoltó 2009.12.13 13:25:18
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..
8ker Tréfás helyzetek 2009.12.09 19:30:00
 Azok mindig vannak. Ma este a kerületről szólt kettő:     Hát nem vicces? Tudom, nevetséges inkább, mégis van benne valami furcsa, bizar humor, ami manapság jellemzi az országot és a benne élő nemzetet. A másodikra mondhatjuk, hogy van benne némi helyi sajátosság -…..
India-Nepál Fagy Darjeelingben 2009.12.09 06:24:00
Szerencsesen megerkeztunk Darjeelingbe. A beteg utazasszervezonk most idoben ott volt a megbeszelt helyen (ugy latszik elegge orditottam vele elozo nap) es jott a rozoga taxi is, ami elvitt bennunket a domestic airportra, ami legalabb akkora mint a nemzetkozi repter. A repules is OK volt, csak eppen…..
"Igen, 120 millió dollárba került az idei Operabál, és a kormány büszke erre" - mondta Wesley Snipes, a kultuszminisztérium helyét átvevő Happy End Kft. szóvivője. A kft. apropóján alkotta meg egyébként nemrégiben a Parlament az ún. lex Happy-t, mely büntetni…..
Hunyadi Mátyás ábrázolása Mátyás uralkodása alatt Magyarországnak szinte nem akadt olyan szomszédja, amellyel ne keveredett volna valamilyen katonai konfliktusba. Előző posztunkat a III. Frigyessel megkötött békével zártuk, amely révén Mátyás végre…..
Nem tudom, hogy T-csoport anyaországbeli tagjai is ilyen virtuózak kommunikáció terén, mint a magyar leányvállalat, de minden esetre most biztos nagyon büszkék a magyar T-Mobile kríziskezelési módszereire. Az egy dolog, hogy lehal az egész hálózat fél napra, kétségtelenül kínos…..
8ker Szigetelés 2009.12.06 18:30:00
Az imént hallgattam a jövő heti előrejelzést a meteorológusoknak hívott időjósoktól, és azt mondják, most már tényleg itt a tél: ma éjszaka fagypont alá süllyed a hőmérséklet, és ott is marad egy darabig. Ilyenkor aztán megugrik a fűtésszámla - ha nem megfelelő a…..
Lámpaoltó 2009.12.07 16:04:29
Kerületünkben 1990 óta folyamatosan ücsörög az önkormányzatban egy figura, aki a teli zsebét mindennél fontosabbnak tartja. 1990-ben még csak egy öreg Daciával pöfögött az önkormányzat elé a kelenföldi panel-lakásából, ma egy 7-es BMW-ből kászálódik ki, mikor megtekinti a…..
Avagy csajozási tippek irodai patkányoknak - két részben! Itt a bizonyíték, hogy nem kell egy reklámhoz egetverő költségvetés, mégis lehet ütős és emlékezetes. Mellesleg, ahogy emlékszem, azért ez a thai farmer márka nem tartozik a drágábbak közé, így tényleg túlzás volna…..
Számomra a legegzotikusabb piás. Én se ma kezdtem, de ezt a módszert képtelen vagyok megérteni. Szokás szerint saját környezetemből szemezgetek, de nem hinném, hogy csak én ismerek ilyen fazonokat. Mit is csinálnak? Alapvetően nem isznak, az év nagyobb részében…..