Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whiplash

37 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
A nosztalgia özön a Bengáli és a Fogas 138 éves nyári kocsija után se csillapodik: vasárnap az egykori 56-os villamos útvonalán, a Széll Kálmán tér és Hűvösvölgy közt ingázott kedvenc nosztalgiakocsim, az idén száz éves 1074-es, azaz a favázas "Ezres". Az persze egy dolog, hogy személyes meglátásom…..
Rövid, de döbbenetes statisztikát állított össze egy győri kerékpáros: a gázolásos balesetek több mint 90 százaléka a város utóbbi években épített kerékpárútjainak átvezetéseiben történt, pedig a bringautakat elvileg éppen a biztonságosabb közlekedés érdekében…..
Nemsokára vége: pár nap múlva, szombat este a Zöld Pardon végleg bezárja kapuit. Ezzel nem csak "a nyár leghosszabb fesztiválja" ér véget, hanem a budapesti fiatalságnak egy korszaka is. Volt egy hely, ahová olcsón (sőt kezdetben még ingyen) lehetett…..
Whiplash 2011.09.15 09:54:50
@ndrw: A vonat érdekes módon nem zavar, ugye? Ami kb 2 percnyire van tőletek.
Android Dinnyeanalízis 2011.08.26 13:03:00
Az elmúlt órákban 15 percenként háromszor is megkaptuk ezt az alkalmazást, úgyhogy ez alapján valószínűsíthető, hogy a magyar androidos társadalom legalább minden harmadik tagja ebben a pillanatban éppen vadul görögdinnyét analizál. Merthogy van erre is egy app. Szegedi…..
Az Aranypart mai hogyvoltjának egyik kommentelője vette észre, hogy bizony, a nyulával az első adásban beköltöző Bekinek már ott figyel a kezén az a tetoválás, amit "spontán" készíttetett Siófokon, két nappal később, egy másik lakó társaságában. Amikor bemennek a…..
Steve is milliárdos és ő is imádja az iPadet, de nála beszélhetünk némi munkaköri elfogultságrólMinél több pénzed van, annál többet használod az iPaded - vonható le a konklúzió egy, a napokban publikált tanulmányból. A SpectremGroup felmérése szerint nem csak, hogy a…..
    Az apropó pedig a következő:     Napra pontosan 7 évvel ezelőtt zárt be végleg.   A Külső Váci úton (a jellegzetes Megyeri csárda mellett) elterülő 30.000m2-es vízi sporttelep és strand 1938. július 10-én nyílt meg UTE-Dunafürdő néven. Az Egyesült Izzó (később Tungsram) legendás…..
Tegnap épp a rekkenő kánikulában bicikliztem, amikor az Erzsébet téren vizes zacskókat szorongató emberek jöttek velem szemben. Elkezdtem visszafele követni őket, hogy megtudjam, honnan jönnek, a nyomok a Deák térre vezettek. Jobban körülnéztem, és észrevettem ezt: Kiderült,…..
A szárnyashajók gyerekkorom óta foglalkoztatnak, de fel kellett nőnöm ahhoz, hogy végre utazhassak is eggyel. Nem Bécs felé, ami a fő bevetési területük volt eredetileg, hanem Bajára és vissza, de azért ez az út se semmi! A hajózásról ugye leginkább azt tudja a szárazföldi…..
Whiplash 2011.08.26 15:31:08
A 25 millió eurós díjat tévedésből nem a kameruni csatárnak, hanem a győri focicsapatnak utalták át. Az egész ETO stadionostúl Mahacskalába költözik.A jövő szezonban Dudzsák, Roberto Carlos, Takács, Fehér, Szabó, Kis, Nagy, Molnár, Molnár2 kezdősorral állhat fel az Anzsi…..
A mindennapi közlekedésre tervezett kerékpáron nem kell másképp öltözködnünk, hogy tekerni tudjunk. Végső soron a hatékony, közlekedési célú kerékpár nemcsak elvisz bennünket mindenhová, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a kerékpáros önmaga legyen, és eközben…..
Előző cikkünk után már tudható, hogy télen lehet biciklizni, de azt nem célszerű gyöngyházfényű pufidzsekinkben, kedvenc szűk farmerünkben és tűsarkúnkban tenni. A megfelelő ruha mellett az ideális tempó megválasztása segít még túlélni a nem igazán ideális…..
Tier kérdésére elég egyszerű a válasz, tulajdonképpen ő maga is tudja. Főleg lakott területen kívül veszélyes a motorosok számára a közlekedés, kisebbek, sérülékenyebbek, ha buknak, akkor lehet, hogy többé fel sem kelnek a földről. Az tény, hogy távolságival még nappal is…..
Whiplash 2010.10.08 19:27:34
Sziasztok! Cs. Péter vagyok a www.motoroshang.hu internetes motoros-rock rádiótól, és ma este 8 után erről a témáról beszélgetünk egy tapasztalt motoros túravezetővel! Kattanjatok ránk! www.motoroshang.hu
Whiplash 2010.10.08 19:52:50
@SilentSound: Ha adsz egy email címet akkor elküldjük
Pár hete otthagytam átvizsgálásra az Ignisemet a szakszervizben, hát még aznap meg akarta venni egy ügyfél. Gyula, a szervizvezető szerint használt WagonR+-ból és Ignisből bármennyit el tudnának adni, Suzuki-vonalon ezeket keresi most a nép. Na, lássuk akkor, mennyire felel meg egy…..
Nem kizárt, hogy a Gyurcsány-kormány és az MSZP korábbi szóvivője, Budai Bernadett lesz a Neo FM új hírigazgatója – írja a csütörtöki Népszabadság. Budai Bernadett a lap kérdésére elismerte, hogy "puhatolózó beszélgetések" valóban voltak, de konkrét…..
Whiplash 2010.09.09 17:15:13
Én már egy ideje leszoktam az éteri adókról, mobilnetet dugok a laptopba azt meg ráküldöm az autórádióra, és kocsiban is megy...az egyik kedvencem pl ez www.motoroshang.hu csak magyar rock zene megy rajta de itt van például a www.fikszradio.hu vagy épp a www.muzsikusradio.hu itt jazz megy 24 órában és mindegyiknek van élő adása, és egyikben sincs politika
Szeptember 11 a barátság napja. Az arab-magyar barátságé. Soha jobb időpontot a barátkozásra, mint ezt a napot. A Jobbik persze nem provokál, tőlük távol esik a gondolatnak még a csírája is.Pedig, ha Novák Elődben is felmerül az ízléstelenség és provokáció gondolata,…..
 Mondják, hogy az ember igencsak ellentmondásos élőlény, tökéletességre törekszik, épít és alkot, miközben módszeresen pusztítja környezetét, a többi fajtársat és nem kicsit önmagát. Ha ez a tulajdonság képes nemzetekre korlátozódni és különböző mértékben…..
Whiplash 2010.07.27 21:19:58
Mi pont az ilyen előítéletek felszámolásáért csináltuk meg a www.motoroshang.hu netrádiót, melyen a műsort motorosok készítik motorosoknak, illetve vannak még rockzenei műsorok ahol kezdő zenekarokat karolunk fel.
Kint vigasztalanul esik az eső, kiszívva az emberből a tenniakarást, úgyhogy cselekvésminimalizálás jelleggel az utolsó adag feltöltött, de nem publikált "némafilm" bemutatásával ütném el a lázasnak nem nevezhető szombat estét. A téma a Móricz Zsigmond körtéri…..
Whiplash 2010.05.24 09:15:20
@Hamster: Bizony ugyanaz, akkor még asszem a Váli utcai ált iskola volt, ma meg már a József Attila Gimi. Emlékszem milyen lepukkant volt akkor még az épület...
A mai menü:Deep Purple: Child in time 1970-bőlAmikor ilyen videókat látok, legszívesebben visszautaznék az időben, hogy akkor élhessek, amikor még minőségi zenékért rajongtak az emberek, és még az sem zavarna hogy elnyomás volt, hogy a rendőrök megvernének az utcán a hosszúhaj,…..
Pengető Joe Satriani: Új album 2010.05.05 22:40:00
Joe Satriani is stúdióba vonult Jeff Campitelli dobossal, Allen Whitman basszusgitárossal és Mike Keneally billentyűssel, hogy lemezt vegyenek fel. Az, hogy a mű milyen címmel, milyen zenekari név alatt fog megjelenni még bizonytalan, ám annyi fix, hogy a gitáros ősszel európai…..
Pengető Szünetjelzés helyett 2010.05.04 23:21:00
Úgy esett, hogy dolgozom pár egyéb projekten, így eléggé behavazódtam. A holnapi műsor is valószínüleg spontán lesz, mert még nem volt időm kigondolni. Szerintem holnap megkérem Pockot, hogy írjon pár cikket ide néha ő is. Addig is egy dal: Superbutt: A hetedik.  ..