Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marketinginfó

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szolgáltatások a fizikai termékekhez képest olyan különleges tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyet a hagyományos marketing nem feltétlenül tud hatékonyan kezelni. Ez pedig nem csak a szolgáltatásokkal foglalkozó cégeknek okoz fejtörést. Manapság ugyanis egyre gyakoribb,…..
Érdekel az online marketing? Szeretnél ezen a területen ismereteket és egyben gyakorlatot is szerezni? Akkor van egy remek lehetőségünk számodra. Gyere hozzánk gyakornoknak!   Feladatok weboldal tartalmának aktualizálásahírlevelek előkészítése, szerkesztése konkurencia figyelés adminisztratív…..
Biztos te is tapasztaltad, hogy az online felületeket, kommunikációs csatornákat egyre inkább ellepik a szóvicces képes tartalmak. Berényi Konrád, az Online marketing képzésünk oktatója, blogbejegyzésében állást foglal abban a kérdésben, érdemes-e ezeket brandünkben…..
Februári jelentkezés esetén 50.000 Ft kedvezményt biztosítunk a képzési árból. Nemzetközi marketing képzésről: A tanfolyam fókuszában a nemzetközi elméleti és gyakorlati tudás elsajátítása áll, esettanulmány feldolgozásán keresztül, adatokkal, elemzésekkel,…..
Kiscsoportos, gyakorlatorientált, összefoglaló online marketing képzésünk oktatási napjai: március 11.,12., 18. és 19., a tanfolyam utolsó napja egyben Közösségi marketing workshopunk napja is. Tananyagunk, ahogy maga az online marketing világa, folyamatosan frissül, oktatóink…..
Szeretnél értesülni a fontosabb online és közösségi marketing hírekről? Szeretnéd tudni mikor, kik és hol szerveznek izgalmas marketing témakörű előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket? Akkor látogass el Facebook oldalainkra, ahol a jelentős Google és Facebook újítások…..
4 napos Online marketing képzésünk indul idén ősszel is. Képzési napok: október 28., 29., november 4., 5. Közösségi marketing nap: november 5. Kiscsoportos, gyakorlatorientált, összefoglaló online marketing képzés kezdőknek és haladóknak egyaránt.   Nálunk egy helyen,…..
Idén újra elindítjuk Nemzetközi marketing képzésünket, így akik lemaradtak a tavaszi csoportról, azok is még idén el tudják sajátítani a nemzetközi marketing elméletét és gyakorlatát. Időpont:7 oktatási nap: október 3-tól december 5-ig, péntekenként 9.30-16.30-ig Képzési…..
Átnézve email fiókjaink napi termését mindig érdekes gyöngyszemekre akadhatunk, ahogy ebben az esetben is. Az egyik kuponos cég hírlevelében új értelmezést adott a kategorizálásnak :) ..
Online marketing képzésünk keretén belül egy napon át a Közösségi marketing lesz a fő téma. Erre a napra külön is lehet jelentkezni. De hogy miről is lesz szó április 16-án?   * A szóbeszéd marketing alapjai: az ügyféllétra és a wom legfontosabb eszközei ‣ Buzz…..
Az április 8-án induló Online marketing képzésünk oktatója, Berényi Konrád blogján, az Onlinemarketing blog-on lényegre törően összefoglalja a jó e-mail marketing trükkjeit. Érdemes a blogot követni akár Facebookon is, hiszen folyamatosan frissül szakmai tartalmakkal,…..
A 7 napos képzés folyamán áttekintjük a marketing fogalomrendszerét, összefoglaljuk tartalmi elemeit.A képzés fókuszában az elméleti és gyakorlati tudás elsajátítása áll, esettanulmány feldolgozásán keresztül, adatokkal, elemzésekkel, különböző piaci helyzet…..
Időpont: 2014. június 5-12. (4 nap) (Képzési napok: 2014. 06. 05., 2014. 06. 06., 2014. 06. 11., 2014. 06. 12.)   Tematika: 1. nap: Online stratégia, weboldal 2. nap: Online reklámozás 3. nap: Online értékesítés 4. nap: Közösségi média eszközök; kampány /…..
A következőkben szeretnénk bemutatni oktatónkat, Berényi Konrádot (közgazdász, internetes marketing tanácsadó)különböző cikkein, prezentációin és hozzászólásain keresztül: Konrád blogja: http://onlinemarketing.blog.hu/ Konrád az Onlinemarketing blogon a hazai és külföldi…..
Remek prezentációk a slideshare.net-ről: rövidek, tömörek, velősek, és mondanak pár újdonságotWhat' next in marketing & advertisingTwitter for business, marketing, branding and communication       ..
Az eredetileg öt napos képzésünket a témában most négy napba összesűrítve kínáljuk. A képzés árát is igazítottuk a rövidebb terjedelemhez, már 110 500 forintért minden tudás elérhető, amit a két szakértőnk, Berényi Konrád és Ihász Ingrid ebben a témában nyújtani…..
Két érdekes poszt a hazai blogok közül, amik szakmai témákat boncolgatnak, hadd adjam tovább: A Terepnapló azt a témát elemzi, miért érdemes a nonprofit szervezeteknek is időt (pénzt nyilván lényegesen kevésbé) áldozniuk saját blog szerkesztésébe. Az érvek…..