Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rotten

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Való Világ legutóbbi szériájának legostobábbnak tűnő versenyzője (pedig elég nagy volt a konkurencia, ugye) a tévéműsortól megkapta a neki járó 15 percet, de élni nem nagyon tudott vele. Pár fotózás, reklámkampány, vidéki hakni belefért a dologba, de utána elfogyott a lé, és valamihez kezdeni…..
Sokan arrogánsnak tartják, szexistának, elviselhetetlennek. Mások több mint tíz éve dolgoznak vele. Az biztos, hogy Palásti József, a Fornetti alapítója rendkívül impulzív, s igen megosztó figura. Élvezi, hogy bármikor bármit kimondhat, sose vigyáz a szájára. Mellesleg…..
Hiánypótló négyrészes dokumentumsorozatot forgatott a Spektrum és a ACG reklámügynökség a rendszerváltás óta Magyarországon élő kínai bevándorlókról, és a már itt született, kívül sárga, belül fehér, azaz „banángenerációs" gyermekeikről. A Kicsi ország, kicsi…..
A TV2 nagy port felvert reality-sorozatának egyik legtöbbet szenvedett szereplője (Nórit nemcsak Gábor bántotta, hanem szinte minden lakótársa lehülyézte a bent töltött 47 nap alatt, és durva tréfák alanya is volt) nem sokkal ezelőtt egy pillangóceremónia nevű kiválasztás…..
A Bors infói szerint a nagy átalakulás közepette a köztévénél elsunnyogták Fábry Sándor új szerződésének aláírását (pedig azt a rongyos 440 milliót csak ki lehetne gazdálkodni az évi 80 milliárdból, ugye), így jelenlegi állás szerint nem lesznek újabb humorbonbonok a…..
Egy tréfás Youtube-felhasználó azzal szórakozik, hogy ismert és vicces sitcomokból egyszerűen kivágja a poénokat, a röhögéseket, a hasraeséseket, vagyis mindent, amiért szeretjük őket, és csak és kizárólag a sztorira koncentrál. Így lesz egy Jóbarátok kevesebb, mint 3…..
Subba Lendületes hetet! 2014.02.24 08:28:00
 ..
A Guinness a pubok kedvenc söre, de csak egy hajszál választotta el attól, hogy a név a náci Németországgal forrjon egybe. A náci Németországnak szánt Guinness-plakátterveket az egykori sörfőző, David Hughes találta meg. Az 1936-os festmények egyértelműen bizonyítják,…..
Meglepő húzással a rendőrség is beszállt a Jobbik és az izraeliták közt folyó köztéri installációversenybe. Mi az hogy beszállt! A legmeghökkentőbb ünnepi ajándékkal rukkolt elő, amit csak Budapesten láttam. Nem tudom, hogy máshol is van-e, én csak az Örs vezér terén…..
rotten 2013.12.19 14:05:23
Mennyire COOL Budapest? Nagyon. És mennyire lenne COOL Budapest Janesz nélkül? Nagyon mínusz egy! Amit ez a férfi az utóbbi tizenöt évben tett ezért a városért, azt tulajdonképpen nem is lehet számokban kifejezni. Előbb DJ Gasmanként és a Gumipop estek atyjaként beindította a…..
rotten 2013.12.11 12:54:06
A képen látható los angelesi házban lakott Philo Farnsworth, a televízió (egyik) feltalálója. A fiatalemben 1926-ban költözött Kaliforniába, és egy első emeleti lakásban dolgozott ördögi találmányán.  ..
Kétmilliós átlagnézettséggel, komoly vetélytársak nékül letarolt szombat estékkel búcsúzott az X-Faktor harmadik évada, amiből ismét kiderült, hogy az RTL nagyon ért a műsorkészítéshez és a bulvárhoz. Már ha ez bárkinek is kétséges lett volna eddig. A kiválóan megírt…..
The Cribs @ Akvárium, 2012.11.19. Talán senkit nem lepett meg igazán, hogy évekkel a brit indie-hullám után az ismét Budapesten koncertező Cribs nagyjából olyan négyszáz embert érdekelt az Akváriumban. Az viszont már annál inkább, hogy ennek ellenére a Jarman-testvérek remek kis…..
VV Gigi ezt írta nemrég a 45 ezres rajongótáborának a Facebookon: Nem érzem magamat "sztárnak""celebnek" pláne hogy nem szeretnék a médiában szerepelni, szeretlek titeket, mert a világ legkedvesebb rajongói vagytok, és leírhatatlan sok szeretetet kaptam tőletek a nehéz napjaimon,…..
Az élet a legjobb forgatókönyvíró, és lehet, hogy ezt a hétfőn este induló Hacktion újratöltve írói is tudják. Az első rész tartalmából: "Mátéffy Gréta első munkanapján máris a mély vízbe kerül a Kiemelt Ügyek Osztályán. Egy blogger kétértelmű bejegyzései egyetemi…..
Készültök már? Mert ugye nem kell túl sokat aludni és kezdődik a 20. Sziget Fesztivál, augusztus 6. és 13. között. Addig is összeszedtük az elmúlt évek Sziget reklámjait egészen 2002-től. Jobban nem akartunk vájkálni a múltban, mert már így is bazi öregnek érezzük magunkat…..
rotten 2012.07.18 23:24:33
@nlght84:
mert '99 13 éve volt? viszont, még több 20 éves Mazányi Eszter abból az évből:
www.youtube.com/watch?v=lEBQaCVakLM
Csekaro és informatikus csapata szorgalmasan videózta a Volga-Ibis Szálló bontását. Ő készítette azt a híres felvételt is, melyből országos ügy keveredett. Most az (egyik) utolsó mozzanatát küldte el a bontásnak: a törmelékkupac szintjéig rombolták az egykori büszke…..
rotten 2012.04.03 13:13:54
@mityukonisua:
igen igen! a bloggerek vádaskodásánál, találgatásainál, hozzáértés és minimális szakértelem nélküli okoskodásánál már tényleg csak a kommentelőké feleslegesebb és fárasztóbb!
Bugyiban, votkával, fűrésszel, fogalom nélkül. ..
rotten 2012.02.16 00:34:39
Kérem szépen, zsűri lett a Comment:com-ból, felnőttünk. Mi fogjuk ugyanis eldönteni, hogy a Discovery Ultimate Cops című sorozatának mi lesz a magyar címe, de nem mi dolgozunk meg érte, hanem a kedves olvasók. A csatorna Facebook-oldalán elindult egy címadó játék, amiben mindenki…..
rotten 2012.02.08 18:32:52
"A Finta József Kossuth-díjas és Prima Primissima díjas építész tervei alapján emelt, eredetileg Hotel Volga néven megnyílt épületet bontják a szakemberek. Húszezer négyzetméteres irodaházat épít a Váci út és a Dózsa György út kereszteződésénél, az Ibis szálloda helyén…..
Jóhiszemű fürdőző a Rudasban annyit látott, hogy két beszélgető külföldit szétültetett a fürdőmester egymástól 50 centire. Reméljük, tényleg csak ennyi történt és jogos a felháborodás. De az is lehet, hogy nem jó szögből nézte a jelenetet.A minap a Rudas fürdőben…..
rotten 2011.12.07 23:47:49