Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deres.

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok-sok évvel ezelőtt,amikor elkezdődött a rajzolási kényszer nálam, még mindegy volt, hogy mi van a kezemben. Ami éppen jutott, azzal "dolgoztam". Ezért sok képem a végén a szemétben kötött ki.Te jártál már így?Belefeledkezel az alkotásba és mire feleszmélsz, már…..
Hoze Képek 2009.05.09 16:03:00
Még a márciusi modellkedésVégre megérkeztek a márciusi modell képeink. Március végén modellkedtünk egyet még. Emlékeztek még? Nem? Nem baj, én sem szinte. (Vagy de?) Néha szeretnek eltűnni a fotósok a képeinkkel, ez tradíció. De érthető is, egy profi fotós nem adja…..
Hú mennyi is? Asszem 5, ötödik résznél tartunk e csodálatos rovatba, mely tavaly ilyenkor indult kb. Eddig röviden összefoglalva: egy határozott szándék, egy monoton tanfolyam idegesítő emberekkel, egy elfuserált kresz vizsga, és egy újrakezdés a mérleg. Most indulok a 2-odik…..
Hoze Programajánló 2009.05.05 00:37:00
"Reloaded"Masochrist, dj Hoze, Syntetic NecroSM Café / május 8. péntekIsmét eljött a hó első igazi pénteke, ismét Reloaded party az SMs Caféban (VII.Síp utca 4.). A lemezjátszók mögött én leszek, mint dj: 3 órás techno-minimal-progressive szett várható, néhol…..
Hoze Infó 2009.04.09 01:22:00
Napi Stat / NapiSzarA közröhely, ám látogatott NapiSzar oldal tegnapi 'fergeteges humorú' akciója után, íme a tegnapi napi statisztika. Köszönjük az ingyenreklámot Napiszar.com! Most már dupla ennyien lettünk. (Rákattintva nagyobb…..
Miről is van itt szó?Ahogy a rövid leírásban is látni lehet itt bizony az alkoholról lesz szó. Saját történetek, italok tesztelése, hírek, rendezvények, tehát minden ami a szesszel kapcsolatos.Mintha már láttam volna ilyen blogot...Sok hasonló blog van. Hogy ez miben lesz más még…..
deres. 2009.01.06 13:42:26