Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verkaverka

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engem mindig halálosan idegesítenek a női lapokban az átalakítós kísérletek, mivel hacsak az illetőknek nincsen töppedt ikerszarkómájuk vagy tolsztojos szakálluk, akkor általában mindig rosszabbul néznek ki utána, mint előtte. Előtte ugyanis – mégha Frida Kahlót…..
Minél többen csináljuk, annál biztosabb, hogy elterjed a hír: nem éri meg szabálytalankodni a zebrán! Semmi mást nem csinálunk, csak megpróbáljuk elérni, hogy tudatosodjon az emberekben: a zebra a gyalogosoké. Egy pár alapvető dolog a tovább gomb után, amit MINDENKÉPPEN tartson be…..
verkaverka 2009.09.09 22:46:30
@bithalver: Ja értem, ha _mások_ szabálytalanul mennek át az úton akkor _engem_ a gyerekkel meg el lehet ütni a zebrán. Értem.
Futóblog Gépi kóla 2009.06.11 15:36:00
Nem is tudom, hány éve futok, olyan 4-5 évet saccolnék. Az összesen megtett kilométereket nem is próbálom kiszámolni, mert az csak olyan, mint amikor összeszámoljuk, hogy életünk során annyit pislogunk, amennyi energiával fel lehetne tolni egy 105-ös Skodát a Mount Everestre. A…..
Futóblog A lányok beindulnak 2009.03.17 12:10:00
Megtörtént az első két feltöltésem a nikeplus.com oldalára. Nem mondom hogy zökkenőmentesen, mert ha kütyükről van szó akkor nem vagyok egy technikai zseni, még jó hogy van egy informatikus a családban. Jobban szeretem egyébként az iPodot használni mint eszközt a sportband-nél.…..
Futóblog Térden állva 2008.12.07 03:21:00
Kábé fél éve csattant el Sasvári "Angelday" József blogger foglalkozású budapesti lakos Canon G9-ese a Teve utca indiai kifőzde előtt, másfél hónap volt akkor a tíz kilométeres Nike-futásig, azt gondoltam akkor, másfél hónap elég lesz ahhoz, hogy a nullából…..
verkaverka 2008.12.08 16:48:12
Futóblog Futó amatőrök 2008.10.15 21:33:00
Ma este összefutottunk Szaszával, azaz Szász Norberttel, aki itt a Futóblog kommentjeiben, sőt, a CCC postok kapcsán, ismerős lehet már többeknek. Szasza állítása szerint amatőr futó, szerinte mi is azok vagyunk, de ez persze nem igaz: mi egyszerű hobbi futók vagyunk, ő meg…..
Klasszikus sofőrtrükk a zsebre dolgozás. sokat írtunk róla, a mostani sztori igazi patináját az adja meg, hogy olyan embert kúrtak át a legszakállasabb módon, aki állítása szerint életében először ült sárga buszon. A zsebre történő "jegyeladás" lényege persze nem…..
(Holnap indulunk a Human Race-re, előtte ez a post adja meg a hangulatot -- nekem legalábbis.) Van valami romantikus elvágyódás abban, amikor az ember elfut az utcán a kutyáit sétáltató középkorú hölgy és szakállas postás mellett. A postás éppen rágyújt egy szál cigarettára,…..
Íme, nem hiába követelték olvasóink a folytatást. Hála az aerób tempónak, még 7 kilométer után is ilyen rengeteget tudtunk pofázni. És ez még csak a maradék öt kilométer jegyzőkönyvének egyik fele.- Te tanultál futni?- Nekem ki van mérve, hogy három milliméterrel rövidebb a…..
Futóblog Kaliforniai sport 2008.08.27 08:50:00
Végre futottam egyet Kalifornia államban is. Az első két este ilyesmiről nem lehetett szó, ezt hamar felmértem. San Diego belvárosában nem lehet csak úgy szaladgálni: a forgalom még hagyján, de a sok lámpás kereszteződés elég szaggatottá tenné a folyamatot. Most viszont…..
Kérem, fogadják szeretettel a Kropkó Péterrel 13 kilométer futás közben készített interjúnk 2. részét, mely a nagyjából 3 és 7 kilométer közötti beszélgetést tartalmazza. Az első rész itt volt, a harmadik pedig hamarosan jön. Kellemes aerob kocogást minden kedves…..
Futóblog Futócipők, Sex Pistols 2008.08.20 15:36:00
Futócipőkkel kapcsolatban fontos dogma, hogy futócipőben nem járunk utcán. Úgy értem, nem hordjuk utcai cipőként. Ezt valahogy nem kommunikálják túl a gyártók, én például Kropkó Pétertől hallottam először. Ha már tudjuk, könnyű nem hordani utcára, a gyártók azonban a…..
Futóblog Futás szögesben 2008.08.23 14:14:00
"Gyorsan akarsz futni? Fuss lassan."-- közismert futó mondásNekem ötletem sem volt arra vonatkozóan, hogy mitől érdemes egyáltalán szöges cipőt használni. Volt valami kába elképzelésem, hogy a profik ilyenben futnak, de hogy miért és egyáltalán, arról semmi. Annak…..
Futóblog Józsi has taken the lead 2008.08.19 20:32:00
Úgy tűnik, én vagyok itt a legaktívabb. :) Kedd, 20:27-kor még én vagyok a race leader a Futóblog szerkesztőségében. Az is kiderült, hogy timestampeli-e a futásokat, vagyis a vasárnap lefutott és hétfőn feltöltött adat hova számol: a vasárnaphoz. Remélem Winkler elhagyta valahol…..
Két napja az alábbi levél landolt a Futóblog szerkesztőségében: Sziasztok fiúk! A minap olvastam a blogotokat és látom, hogy Ti is szerettek futni, vagy legalább is igyekeztek megszeretni ezt a sportot. Szeretnélek kihívni Titeket innen Pekingből egy versenyre. A verseny célja az…..
Volt egy olyan elképzelésem, hogy a sok tenisztől rettenet kondim lesz, és könnyebb lesz majd futni. Valójában ez pontosan fordítva működik: a sok futástól rettenet kondim lesz, és könnyebb lesz teniszezni. És lőn: már az első hét után is érzem, hogy az egy órás edzést végig…..
Dóra hiába szeretett volna vásárolni egy körömceruzát, a blokkolás elmaradt de a kapu bejelzett, ő pedig biztronsági kamera híján végül tolvajként távozhatott az illatszerboltból. (A körömceruza meg gondolom két kézmosás után lekopott.)  Kedves Homár, és (amennyiben…..
Szerintem igen. Mondom ezt annak ellenére, hogy vallásos ember vagyok. Egy demokratikus, plurális társadalomban az állam nem kényszerítheti rá egyetlen világnézet erkölcsi rendszerét sem a tagjaira. Azaz rákényszerítheti, csak annak nem lesz jó vége semelyik fél számára sem. Ha a…..