Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuruc.ufó

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat tegnap Tónival és Kálmánnal a roma honfitársaink alapvető jogaiért tartott tüntetésbe, mely a kedd esti gyöngyöspatai verekedés apropóján szerveződött. Elsőként itt van az eseményről készült kis hangulatvideónk,…..
w Antiklimax 2010.04.12 07:00:00
Megvan a győzelem, és valószínűleg megvan a kétharmad. Csak a gólöröm, az maradt el. Ebben jelentős szerepet vállalt az OVB, illetve a választást szervező bürokrácia korszakzáró slusszpoénja. A meghosszabbított kampánycsend szétverte a liturgiát. Elmaradt a szavazatok –…..
Képviselő Funky A munka öröme 2010.03.24 14:31:00
Mi látható a fenti képen? Elég kevés. Egy férfi gyanús kabátban valami oszlopot izélget. Menjünk csak egy kicsit közelebb! Itt már jobban látszanak a részletek. A férfi bizony Szabó Zoltán kampányanyagit ragaszgatja, ráadásul olyan helyre, ahova tilos lenne. Na de ki ez a bátor…..
Kamerán keresztül valószínűleg szédítőbb egy keskeny erdei pályán lezúgni, mint élőben. A nagylátószög miatt minden pillanatot életveszélyesnek lát a néző, pedig a fiúk láthatóan ellazulva gurulnak az erdei pályán...
kuruc.ufó 2009.12.07 17:10:50
Kóczián Péter Orbán zsenije 2009.09.04 13:35:55
  Nincs messze a nap, amikor egy választási győzelem hevében Orbán zsenijéről kezdünk amjd el beszélni. Hogy ő már akkor is tudta. Hogy a kitartás elnyeri jutalmát. Hogy csak ő volt, aki tudta. De ez marhaság.   Orbán Viktor 2002 óta ugyanazt a nótát fújta. A…..
Ocskay Gábor 1975–ben született Budapesten, szívinfarktusban hunyt el 2009. március 25-én. Édesapja árnyékából kinőve, vele együtt vált a székesfehérvári és a magyar jégkorongsport ikonjává. 1983-tól az Alba Volán SC igazolt játékosa.Az 1992-es junior Eb volt az első…..
kuruc.ufó 2009.03.25 11:57:22
@pupak30: egyetértek a megállapításoddal, ebbe az országban semmire nincs pénz miért pont a megfelelő sportorvosi ellátásra lenne?! :(
Szomorú hogy egy ilyen csoró, lestrapált országban élünk, de a legszomorúbb hogy még azokat is elveszítjük, akik színt visznek a szürke hétköznapokba! :( R.I.P.
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Vastagbőr Zavar az Erőben 2009.03.23 08:31:00
Avagy nagyon-nagyon rossz érzéseim vannak, átgondolva a hétvége eseményeit. (Ilyen történelmi időkben az ember már programot sem szervezhet hétvégére...) Feri, aki sosem hátrál meg, a Szent Paladin, aki a sötétség Zorbáni démonaival harcol immár 5 éve, feladja, bedobja a…..
Képtelen egymás nélkül létezni a TV2 híradós házaspárja, Máté Kriszta és Bárdos András, írja a Bors. Miután Máté Kriszta elutazott a gyerekekkel síelni, Bárdos sem vezeti a Tényeket, inkább otthon pihen. Eddig Bárdos András egyedül vezette a műsort felesége…..