Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabbbolcs

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten leírtam a sztorit alaposan, most pedig itt a videó azoknak, akiket érdekel a rotyogás, meg egy közúton Swifteket és kamionokat előző öreg pályaautó szürrealitása. Nincs agyondumálva, mert sok volt a munka és a stressz, feszesen mentünk, de a lényeg…..
Adott hát egy velem együtt 1,1 tonnás, 47:53 súlyelosztású versenyautó, aminek jár a motorja, van hangja. Erről szólt a múlt heti videó. Mindez azt jelenti, hogy Powered Áki (azon kívül, hogy összeszerelt egy hiányos, össze nem illő alkatrészekből álló, leírás nélküli…..
Belsőség A visszatekerés vége? 2011.03.22 16:00:00
Az óravisszatekergetés lassan nemzeti sport. Hétvégi hírünk és az azt megelőző publikáció eléggé felkavarta az állóvizet, de valahol ez is volt a cél. Semmi nem véletlen, rajta vagyunk a témán, ahogy azt az ATV reggeli műsorában is láthatták. (A képre kattintva az ATV…..
szabbbolcs 2011.03.24 00:25:42
@Pallér: De akkor ki vert át? A válság?
- Te, figyelj, van egy kis gond a papírokkal. Szívemben nagyot moccant a rozsdás kés, a következő pillanatban pedig éktelen harag öntött el. Most ülök autóba, verem pépesre a szemétláda fejét, kicsinálom, ütöm, amíg meleg, megtaposom, a korláthoz csapkodom... Nyugalmat…..
szabbbolcs 2011.03.14 09:09:27
@kafferbivalybalamber: El lehet ezt viccelni, de sajnos ilyen dolgok előfordulnak. És meg is tudnak oldódni, pont úgy ahogy megoldotta Ő is. Viszont amennyi előítélet van benne, az nem médiába való. Ha végrehajtás alá kerül a frissen vásárolt autód, mert ne adj isten kihasználod a törvény biztosította 15 napodat az átírásra, akkor majd látod magad is. De elég egy nap is, ez a helyzet, és a szabályozás nem megfelelő. Szerintem ez a szakma (az újságírói, mielőtt megkérdezed viccesen hogy mire gondoltam)jár ilyen fajta felelősséggel, ezért írtam le a véleményemet, nem azért mert jogtalannak tartom az igényét az autóra vagy a pénzre.
szabbbolcs 2011.03.14 09:19:12
@biker_kolee: Egy autós szakmában dolgozó ember szerintem meg tudja oldani, hogy rálásson a nyilvántartásra, ahova ezek a terhelések is rögzítve vannak, emiatt sem tudná átírni. Mert ha megpróbálná, végrehajtás alá vonnák az eszközt hivatalból, és mehet a pereskedés. De az ember szólt előre, ha jól értem a storyt, és ezzel meg lett úszva a nagyobb tortúra. És mivel erre ezen kívül általában semmilyen tényező nem mutat, így BÁRKIVEL előfordulhat, nem csak vele meg azzal a nepperrel.
szabbbolcs 2011.03.14 09:44:10
@Ciri: Pont ez a bajom. Lehet hogy tróger, de az is lehet hogy nem. Ezt ki tudom jelenteni mert az én saját autómra is rákerült egy foglalás egy évekkel azelőtt késve beifizetett lakás illeték miatt, amit csak akkor tudtam meg mikor az apehben dolgozó régi osztálytársam a nevem alapján rákérdezett, a foglalás pedig már rákerült a tudtomon kívül. És hogy az alfánál ez hogy zajlott közülünk senki nem tudja, még a cikk írója sem. A rossz szándék feltételezése sajnos elég általános dolog kis hazánkban, engem nagyon zavar, és szóvá is teszem amikor csak tudom, hátha változik valami.
Belsőség 911 GT2 RS OMFG 2010.10.25 10:55:19
Ez nem autó, ez egy atomtöltetű, fenyegetően pulzáló, ezerlövetű bálnapénisz a saját, méret után csináltatott, szatén alsógatyánkban. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Szerpentinek királya 2010.04.26 08:37:00
  Talán korainak és elhamarkodottnak tűnhet a kijelentés, miszerint a Mégane RS az idei év legjobb hot-hatch-e, de az biztos, hogy erősen ott van az élmezőnyben. A pancser franciák mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
szabbbolcs 2010.04.26 10:05:13
@kultúrpesszimista:
Amit aztán nagyon hamar el tud költeni a két megjelölt típusra.
A Csikós meg a Winkler együttes erővel szopatnak. Szerintük a járműparkom frissítése, hát nem akarnak megbántani, de kissé döcögősre sikeredett. Az elmúlt félévben teljesen meggyőződtek róla, hogy ilyen tesze-tosza kis bög vagyok (Nem igaz! Lelkesen támogattuk a…..
Belsőség Szűrőnek már jó lesz 2009.02.05 13:45:00
Idestova három hete dolgozik nálunk a 300-as kombi zőccséges, pár dolgon már túl vagyunk együtt. E háromból majdnem egy hetet úgy töltöttem, ahogyan Petőfi nagyon nem szeretett volna meghalni – ágyban, párnák közt. Hiába, a kis bacik egyre erősebbek, akármennyi vitamint is…..
Belsőség Kész a Hachim. Majdnem 2009.01.04 01:43:00
Számomra idén karácsonykor nem az ünnepi hallevesben úszkáló alattomos szálka vagy a bejglimérgezés okozta a legnagyobb sokkot, hanem az, hogy Eger környékén kipróbálhattam minden idők legjobb autóját. Fülsüketítően hangos volt, a kormányát alig tudtam eltekerni, a rossz akku…..