Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyanyanya

9 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
Nyanyanya 2009.04.03 10:01:04
részemről csak annyit mondanék, hogy:

először is, le a kalappal, nem láttam a meccset, de elolvastam minden percét. jó, hogy itt is emelkedést látni! :)

a drukker-témáról:
sajna nem vagyunk meccsrejárók, DE csak azért, mert a gyerekemet nem akarom mindenféle bunyónak kitenni (tudjuk, egy időben csak ettől volt hangos az ország).
ha van olyan sportág, ami ettől mentes, és érdekel is, annyira szívesen kimennék! a magyar foci nem érdekel, épp a bunyók, meg a lapos játék miatt.
úgy érzem, itt nem kell félnem, (sem a veszprémi kézismeccseken) hogy bezúzzák a fejemet egy féltéglával.
a Veszprém kézilabdameccseire (párom Vp-i)szívesen kijárnánk, de sajna soha nem kapunk jegyet. a válogatott hokimeccsekre kimennénk, mert úgy látszik, megéri ottlenni, van mit nézni. és nem kukoricát rágcsálni mennénk ki, elhihetitek, ha én szurkolok, akkor azt teli torokból ordítva is teszem akár, (tenném hozzá, a szurkolói tábornak is ki kell alakulnia, az előttem szólók említése szerint, tökigaz)és a gyerekemnek is meg akarom mutatni, hogy van még kinek szurkolni.
szóval, akár divatszurkoló, akár nem, ott van, ez a lényeg!!! a többit ki kell alakítani!


tehát, én, 30 éves, kissé csóró, állapotos, + 10évesgyerekes, feleség-anyuka, a aki nem ért a hokihoz (még), de érdekli, és szurkolni akar a csapatának, családostól, méghozzá tisztességesen, ahogy a csövön kifér, én kérdezem, és segítsetek:
hol lesz a norvégok elleni meccs?
mennyibe kerül a jegy?
hová vegyek jegyet, ahol nem ugat le senki, ha a kereplőt forgatva kórusban énekelünk?
és persze hová érdemes jegyet venni, ahol rendesen lehet látni?

ha valaki segít, köszönöm! :)

és ne nézzétek le a "kezdő" szurkolókat, hisz most kezd feléledni az a gondolkodás, ami kábé 15-20 éve kihalóban volt, miszerint érdemes kimenni egy magyarok játszotta meccsre, mert megérdemlik, hogy éltessük és bíztassuk őket. és érdemes legyen a gyereket is kivinni, ne kelljen félni, hogy összeverik, és megtanulja, milyen is az az érzés, mikor szurkolunk a mieinknek. és elmondja utána, hogy "VOLTUNK TEGNAP MECCSEN, ÉS BAROMI KLASSZ VOLT!" .....
Elérkeztünk azt hiszem, az 1989-1990-es tanévhez, a rendszerváltás környékére. Bekerültünk a tizenötödik kerület életébe....A Hartyán közi drága jó általános iskolába kerültem, ami egy köpésre volt az új otthonunktól. Rossz tanuló voltam itt, elég szigorúak voltak a…..
Ha félreteszem minden ellenérzésemet, amit a petting szó előhív bennem, akkor sem értem, az ilyen csávók honnan kerülnek elő. Rómából kutyát hozni exnek, majd új csajt Rómába vinni? Kedves Szakítós! Legfőképp segítségeteket szeretném kérni, hogy eldöntsem, hogyan kellene…..
Nyanyanya 2009.03.04 10:04:07
egyébként az összes nagypofájú kannak:

az meg mi a túróért elítélendő, ha neadj'sten egy nő vágyik a szexre? attól nem "ribanc". az a ribanc, aki nem válogat, hogy mikor, melyik
F@szba ül bele. amit Hofi mondott a népi magyar játékról: "hettyempitty" :)

egy nő is lehet úgy, hogy társaságra, felfűtött érzelmekre-érzésekre van szüksége, nem főzni-mosni akar valakire. és nem egyenlő azzal, hogy mindenki orrba-szájba megdugatja magát.

sok hímsoviniszta pöcs vagytok.
Napi marhaság Karsai te ökör! 2009.02.17 09:15:00
Már az előző posztban is megemlékeztem a felelőtlen hitelfelvevőkről, de amit most hallottam, az ismét kiverte a biztosítékot.Eddig sem volt kétségem a felől, hogy Karsai József képviselő fejében valami nincs teljesen rendjén, az Indexen látott videó (itt) csak még jobban…..
Mikor visszajöttem a táborozásból, azt kellett észrevennem, hogy már nem ott lakunk, mint mikor elmentem hazulról, két héttel azelőtt. A röhejes, hogy kábé - ha a kapuk közti távot nézem - 15 méterre költöztette anyám a bagázst, mindenestől, egy kertes ikerház egyik felébe.…..
Harmadik osztályosan laktam itt, kis családommal. Egy pár lakásos társasház, olyan kerttel, ami fel volt parcellázva, minden lakáshoz egy bolhafasznyi kert. A mienk is ekkora méretű volt, de legalább lakott benne egy cseresznyefa is.A lakás nem volt nagy, de asszem, jó volt ott lakni. A…..
Itt három hónapot laktunk. Régi bérház, a lakás jó nagy volt, és a környék tündéri! A lakók előre figyelmeztettek, hogy ne menjünk sötétedés után az utcára. Sok volt a roma, ami önmagában nem lenne baj, de a veszélyesebbik típus lakott errefelé. A játszótéren egy fiú meg…..
Hát igen. Egy szépen berendezett lakás, anyám valami barátjáé, aki nem használta, és felajánlotta, hogy nyugodtan költözzünk oda. Csupa fura bútor, olyan koloniál-szerűek. Mikor itt laktunk, volt az a nagyon nagy hóesés, iskolaszünet is volt miatta – bár erre sajna nem…..
Először nagyapámhoz költöztünk, aki a József körúton lakott. Akkor már elég öreg volt, meg beteg, és a kétszobás lakása egyik felében egy fiatal pár lakott, akikkel eltartási szerződése volt. Mondjuk, itt tenném fel a világűrnek a kérdést, hogy anyám, aki állandóan a…..
A megjegyzett és mesélt élmények közt van a Pesti úti lakás, melyben még együtt laktunk apuval, ötéves koromig. Sokminden történt ott, emlegetik, én kevésre emlékszem, de az is érdekes számomra.Volt valami veszekedés, ahol apu részeg volt (sokszor volt ilyen, ez is lett az egyik…..
Mikor megszülettem, valahol Békásmegyeren laktunk, de erről nemigen tudok nyilatkozni, mert nem emlékszem rá, és a család sem mesél róla, ezért gondolom, nem is annyira fontos. ..
Nos.Még életemben ne írtam blogot – naplót is csak kezdő kamasz koromban próbáltam, de kudarcba fulladt, mert egy lusta dög voltam mindig is.A családom (a szűkebb) azt mondja, érdemes lenne naplót írnom a nyilvánosság felé, mivel annyi minden történt-történik, tán…..