Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KitorlásVapitány

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a héten egy rövidebb válogatással jelentkezünk, amiben helyet kapott a Benkő Villában szereplő csaj és a volt pasija is. (És a többiek)  És meg is van a barát: János. Adatlapjain megtekinthető. A nézők kedvéért cimü albumba. Tünde és János kapcsolata. Én sajnálom…..
UPDATE 2011/06/17: A másodfokú bíróság is elutasította naiv ügyfél panaszát, ennek részleteiről itt olvashatnak.update 14:55: Megérkezett az RS válasza, ami szerint teljesen hülye a vásárló, ezt az eredeti levél után szerkesztve olvashatják:Zoltán igazi kemélypályás…..
Nagy sikerű vizes állat pályázatunk első nyertese, Gombóc a sün hétfőn az Index szerkesztőségébe látogatott gazdái kíséretében. Andi, a webmesters süntulaj megkapta nyereményét, a Cukiság-pólót, Gombóc pedig felfedezőútra indult az újságírók között. Gombóc…..
A várva várt iGo európai, észak-amerikai és nyugat-európai térképeket tartalmazó kiadása megjelent az AppStore kínálatában, a fenti sorrendben 90, 63 és 70 eurós áron. A teljes európai navigációhoz 1,3 gigát kell lerántanunk a szerverről.A térképeken 3 dimenziós objektumokat…..
Kóczián Péter Letapadva 2009.07.15 20:07:26
 AZ SZDSZ magját csak a válságkezelés, a megszorító politika, a szociál-liberális kurzus fenntartása tartja össze. Ez nagyon vékony a korábbi ideológiai kötőanyaghoz képest. Az új pártelnökkel, Retkes Attilával szemben kialakult Kóka-párti érvelés szerint Retkes…..
KitorlásVapitány 2009.07.16 10:54:54
Végre, mi eshet jobban egy magyar (=frusztrált) fogyasztónak, mint azt hallani, hogy az Eurogalaktikus Birodalom szívében, Belgiumban a legrosszabb fajta kommunista portásmentalitás uralkodik? No, remélem nem egész Belgiumban, de a mecheleni tónál mindenképp. Andreiéket komplex…..
KitorlásVapitány 2009.06.29 08:38:58
Michael Bay filmen meglepődni nem menő. Az explosion porn (most találtam ki) nagymestere sosem házalt zsákbamacskával, Roland Emmerich kollégához hasonlatosan csak nagyon nagyban bír gondolkodni, vagyishogy gondolkodásról végképp nincs szó, csak látványról és nagyon nagy…..
KitorlásVapitány 2009.06.25 09:07:12
Michael Bay valami eszméletlen. Eszméletlen szar "rendező". Könyörgöm, úgy mindenki tud rendezni, ha a Pentagon meg a Spielberg (akit mostmár tényleg el kéne küldeni a halál faszára zabot hegyezni) ad neki legalább 200 millió dollárt, hogy aszondja: Michael fiam, mennyél és kőcsd a pézt szídzsiájra, meg az amerikai hadsereg reklámjára. Ez rendezés? Ez az egész film úgy szar ahogy van, borzalmas karaktereket megformáló borzalmas színészek, nulla történet, nulla logikai összefüggések. Tényleg mintha a következő lett volna a forgatókönyvírás:
-Joe, tegyünk bele egy kis predátorosat.
-Jó.
-Joe, tegyünk bele egy kicsit a Lény-ből!
-Jó.
-Joe, tegyünk bele terminátorosat is!
-Jó.
-Joe, ne felejtsd ki az Indiana Jonest se!
-Jó.
-Joe, úgy legyen megírva, hogy a muff MINDIG lassítva fusson, tudod, szerződtettük azt a csini dögöt!
-Jó.
-Joe, tudod a Függetlenség napja is legyen.
-Oké.
-A humorérzék nélküli hülye Spielberg által javasolt poénokat is rakd bele, mert csak úgy kapunk 100 millát a CGI-ra!
-Jó.
-Jut eszembe, ami csak van az amcsi seregnek, az mind menjen bele, különben bukjuk a Pentagon pénzét.
-Jó.
-Lopjunk a Gyűrűk urából is, az olyan jó volt...TÉNYLEG azt miért nem én rendeztem?!
-Mert ennyi sok lassítással 46 óra lett volna, valamint hülyén néztek volna ki az orkok amcsi zászlókkal és tankokkal.
-Igaz, de akkor azért lophatunk a George Lucastól is, jótól lopni nem szégyen.
-OK. Te, Michael, mi legyen a sztori?
-Sztori???? Hmmm...ezt a szót még nem sokszor hallottam.Legyen benne lövöldözés, meg robotok, meg kurvanagy robbanások,meg lassított csöcsök és amcsi katonák.
-Michael, ez nem a sztori.A sztori a történet, tudod, hogy ki mit miért csinál a filmben, ki kivel milyen kapcsolatban van és miért, kinek mi van a fejében és/vagy szívében, a sztori indul vhonnan és eljut vhova, tudod.
-Bazeg, ezt most hallom először.
-Michael, találj már ki valamit, mi legyen a sztori?!
-Tudod mit Joe?Legyen a sztori:robotok, robbanás, risza!
-DE MICHAEL EZ NEM SZTORI!
-Joe, ki vagy rúgva!
A Magyar Filmunió bejelentése szerint "az Oscar-díjra nevező bizottság 2009. június 17-i ülésének döntése értelmében Magyarországot a 2010. évi „legjobb idegennyelvű film” kategóriában Goda Krisztina KAMÉLEON című játékfilmje képviseli.""A…..
A következő játék a Learn to fly, amibel egy pingvint kell "megtanítani" repülni. A program erős keveréke a Hedgehog launch, a Shopping Cart Hero, illetve a Micro Olympics játékoknak. A lényege, hogy fejlesszük a pingvinünk és a pályák tulajdonságait, és madarunkat…..
KitorlásVapitány 2009.05.21 16:50:34
A Lost ötödik évada úgy fejeződött be, mint az összes többi: egy zseniálisan összerakott, de bizonyos tekintetben csak a logikus gondolkodás totális felfüggesztésével élvezhető történettel, ami számos válasz mellett felvetett néhány olyan kérdést, amin bőven el lehet…..
KitorlásVapitány 2009.05.15 08:19:17
Természetesen még egy morzsányi hivatalos hír sem volt arról, hogy az Apple hamarosan frissítené laptopcsaládját, de a pletykák szerint rövidesen új gépek jöhetnek, ráadásul előbb-utóbb biztos lesz némi változás. Jó előre tudassátok a kaliforniaiakkal, hogy mire vágytok,…..
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
A brit The Times médiarovata vett egy nagy levegőt és összegyűjtötte az 50 legjobb amerikai tévésorozatot, amit nem titkoltan brit szemmel értékelve állítottak sorrendbe. A listával, mint minden ilyen, alapvetően felesleges képződménnyel, lehet vitatkozni, de ha esetleg nem lenne…..
KitorlásVapitány 2009.04.16 15:18:02
Teljesen jogos kérdés, hogy mégis ki a franc az a Marisa Miller, hát elmondom: egy 30 éves amerikai celebmodell, aki a Sports Illustrated magazinban megjelent fotóival lett híres, majd dolgozott a Victoria's Secretnek, a Vogue-nak, a Harley-Davidsonnak, mindenkinek. De nem is az életrajza…..
A képek nem annyira frissek, azonban James Russel fotós most megjelenő könyvében is - más pucér hölgyekkel kiegészülve - benne lesznek... ..
De miért fontos, hogy ki akart szakítani előbb a másikkal? Mert csak az eredmény számít, a végtelen magány, amikor a takarítónő se viszi már ki utánad a szennyest. Ennek a hétnek olyan szomorú alaphangot adok, hogy senkinek nem lesz kedve elindulni dolgozni, délután leállnak az…..
Sárdobáló Rasszista pokol 2009.02.04 16:00:00
Igazából ez a Pásztor Albert-féle cigányozós ügy elég undorító. Amiről beszélt az egyszerű, tapló rasszizmus, amire nem mentség az, hogy a statisztikák szerint jó rendőr, hogy Miskolcon lényegesen csökkent a bűnözés. Hogy miért is rasszista? Azért, mert nem a tényeket…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
KitorlásVapitány 2009.02.11 09:24:59
A vicc az egészben az, hogy két olyan dolog között vonsz párhuzamot, amelyek gyökeresen eltérnek egymástól.Hol kapcsolódik a honfoglaló magyarok - mai európai szemmel valóban civilizálatlan - "kalandozása" (rablásgyilkolásfosztogatás) a mai cigánybűnözéshez? Segítek: tulajdonképpen sehol. A keletről érkezett horda miért is hordozta volna magában a 21.századra kialakult kultúrális és civilizációs minimumot? ŐK nem egy olyan helyre jöttek lakni, ahol már volt vízvezeték, út, vert pénz, valamint írott törvények. Velük ellentétben a mai magyar valóságban a bűnöző cigányok igenis egy olyan országban élnek és követik el bűncselekményeiket, ami a civilizáció minden vívmányával rendelkezik. (figyelem:a fehér bűnözők is itt követik el bűneiket, nem őket akarom mentegetni) Sajnos azonban egyre gyakrabban vagyunk tanúi annak, hogy ezek a cigány elkövetők köpnek a civilizáció minden olyan vívmányára, ami nem az ő javukat szolgálja.Tesznek az európai értelemben elfogadott erkölcsre, a tulajdon sérthetetlenségére, semmi,vagy szinte semmi erőfeszítést nem tesznek a gyermekeik jobb boldogulásáért.Élnek, rabolnak, halnak.(itt és most is elnézést kérek a becsületes cigányemberektől)Semmilyen módon nincsenek érdekeltté téve abban, hogy megpróbáljanak a társadalom hasznos részévé válni.(még mint probléma is titkolva vannak...az olyanok miatt is, mint te, kedves Tótaw) Termelőkké.Nyilvánvalóan az utca emberének az fáj leginkább, hogy szembesül a ténnyel: hiába dolgozom, hiába fizetek RENGETEG adót, hiába vagyok becsületes, mégis ha egy cigány kárt okoz nekem, akkor az etnikai hovatartozása miatt nem hívhatom annak, ami:egy cigány bűnözőnek. Kriminológiai tény, hogy a mai Magyarországon bizonyos bűnelkövetői körökben rendkívül felülreprezentáltak a gipsyk.Márpedig legyünk őszinték: ha nem nevezzük nevén a gyereket, akkor a problémát sem fogjuk tudni kezelni.A cigánybűnözés problémáját.Könyörgöm, mindenki tudja, miről van szó. Miért nem lehet elfogadni azt, hogy a cigánykérdést a nevén nevezve kell kezelni? Valóban, vonatkozzanak rájuk is a törvények, a civilizációnk vívmányait ne vehessék önkényesen semmibe, ne éljenek már itt köztünk mint az ektoparaziták, akik csak utaznak a kültakarónkkon és leszedik a sápot, de közük tulképpen nincs hozzánk.Egyáltalán nem értem, miért kell felháborodni azon, hogy a sajtóban nevén nevezték a gyereket- a késelő cigányparazitát.Még mielőtt a liberális jogvédők kiakadnának az előbbi mondaton, tegyék szívükre a kezüket és mondják utánam őszintén:"aki egész helyiségeket tart rettegésben, tesz a törvényes rendre, lop,csal,hazudik,öl,az a társadalom ellensége,a becsületes embereken élősködő parazita".Szerintem igenis szükséges a nevén nevezni.Ezzel is erősíteni az emberekben azt a képet, hogy az állam tisztában van a problémával. Lehet, hogy kezelni nem tudja, de legalább látja, úgy ahogy az van. DE ehelyett megint csak elkenjük, maszatoljuk a sz*rt, fényességes és politikailag kurvakorrekt nyilatkozatokat teszünk, miközben a cigányok kapával-kaszával esnek a rendőröknek. Úgy gondolom, hogy a feljebb olvasható cikk írójának is el kellene gondolkozni azon, hogy ahelyett, hogy a divatot hasonlítja a quantumfizikához, esetleg szorítkozhatna valódi, értékteremtő újságírási normákhoz is.Felkínálhatna valami megoldási javaslatot, leképezhetné a problémáról alkotott, a valóságra támaszkodó szubjektív véleményét.Nem pedig azon acsarognia, hogy 1100!!! évvel ezelőtt a civilizálatlan magyarok miket műveltek nyugaton.UGyanis ezek a magyarok mára európai, civilizált országgá fejlődtek.EGy olyan országgá, amelyben van egy olyan etnikum, amelynek jelentős része önös érdekből köp a társadalomfejlődés által megteremtett vívmányokra.Továbbra sem értem, mi értelme van a szar kenegetésének???Szerény véleményem szerint, továbbra is az a baj, hogy fejétől bűzlik a hal.Ha a politikai elit ennyire elaljasodik, mint ahogy tette ezt a rendszer-nem-változás óta, akkor ne is csodálkozzunk, hogy sokan tesznek a törvényes rendre.Persze azt sem szabad elfelejteni megemlíteni - hiszen ez a lényege ennek az egész polémiának - hogy az előbbi mondatban szereplő emberek legnagyobb része cigány.Inkább építsenek az adómból börtönt, a szülők nélkül maradt cigánygyerekeknek meg szupermodern bentlakásos iskolát.Ahol talán ki lehet ragadni őket a civilizálatlanság mély bugyraiból.Vagy legalább lehessen nevén nevezni a gyereket!!! Ez a véleményformálók felelőssége is. Igen, a tied is W, kár hogy te is inkább köpsz erre, mert az már mennyire cool és liberális és politikailag korrekt! (maradjunk annyiban, hogy a liberalizmus és a politikai korrektség csak a társadalmi problémák elfolytásában segített Magyarországon)
killtheradical Sólyomcipő 2009.01.06 06:42:00
Feliratkoztam mindenféle rss feedekre, hogy nagyon up-to-date legyek, bár a legtöbbet olvasatlanul törlöm is. Az egyik ilyen nagy gyűjtőben megakadt a szemem az alábbi foszlányon: "Újévi köszöntő - kedves alattvalók". Én hülye egy Hócipős Farkasházy írásba kattintottam. Ez itt…..
KitorlásVapitány 2009.01.06 11:29:24
@drani:

Azért akart az lenni, hogy változtasson az eddigi, pártokhoz dörgölőző K.E. megszokásokon és él a jog adta lehetőségeivel.De mivel egy K.E.-nek nem szokása magyarázkodni, ezért csak azok értik meg, mit miért csinál, akik veszik a fáradságot és -legalább gondolatban- utánajárnak. Akik meg belekocsonyásodtak a gulyáskommunizba, azoknak jó lesz bárki, aki nem "megosztó". És akkor majd megint nem kell gondolkozni.
KitorlásVapitány 2009.01.06 11:31:06
@drani:

Azért akart az lenni, hogy változtasson az eddigi, pártokhoz dörgölőző K.E. megszokásokon és él a jog adta lehetőségeivel.De mivel egy K.E.-nek nem szokása magyarázkodni, ezért csak azok értik meg, mit miért csinál, akik veszik a fáradságot és -legalább gondolatban- utánajárnak. Akik meg belekocsonyásodtak a gulyáskommunizba, azoknak jó lesz bárki, aki nem "megosztó". És akkor majd megint nem kell gondolkozni.