Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZapikaZapika

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
ZapikaZapika 2012.05.16 21:52:53
@Perverz Matyesz:
Igazad van, Nénetországban rengeteg helyen mérik a követési távolságot a pályán, fizethetsz is rendesen,De ki is van helyenként írva, hogy "Abstand: Halbes Tacho" tehát a követési távolság a sebességed fele legyen. És mivel ugye kb. a rengeteg autópályakilométer felén nincs korlátozás, tehát mehetsz 300-zal is, ott 150 métertbe kell tartani. Különben fotó. Ja, és hogy a cikkhez is szóljak, a hurkos lámpáknel is ki van írva, hogy "Bei Rot bis Haltelinie fahren", tehát pirosnál a vonalig menj.
Autó. Szabadság, szerelem. Még meg sem vettük első autónkat, máris földöntúli boldogsággal töltött el az, milyen fantasztikus érzés lesz, amikor már nem kell 2 karton szuperakciós tejet a budaörsi Tesco-ból a Stadionokig a BKV járműveit igénybe véve szállítanom. Emellett…..
ZapikaZapika 2010.02.11 11:24:53
@Matiz: Így egyszerűbb: Internetes hirdetésről rendszám kinéz, rendőrcimbi rendszám alapján alvázszámot megad, másik cimbi Pozsonyban adatokat megad, és nem kell elhinni a kereskedő váleményét. Mert pl odamész hozzá, hogy itt ez a Skoda, 95 ezerrel, mit tud róla? És erre azt mondja, hogy igen, 265-ös olajcsere már megvolt másfél éve... Muhaha!
Kellemes meglepetés ért reggel, az Árpád hídi bicikliúton egy kisméretű hókotrót láttam. Esküszöm. Annyira meglepődtem, hogy felhívtam a Fővárosi Közterület-fenntartót (FKF), mondják ki ők is, győzzenek meg, hogy nem látomás volt. Az utóbbi havas hetekben a külföldi…..
Úgy tűnik a parkolók és az ML Mercik különleges kapcsolatban állnak egymással. Korábban mindjárt két példány foglalta el a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyeket egymás mellett. Ezúttal pedig Zapika baja gyűlt meg egy száguldozó jóemberrel, aki persze nem szeppent meg,…..
ZapikaZapika 2009.01.06 11:11:08
@bandeenator:
Ja, csak tudod, szeretet ünnepe, meg ilyenek..:-)))))
ZapikaZapika 2009.01.06 11:14:59
@Piraeus:
Ez nekem is tetszik. Ő az, aki soha nem szabálytalankodik, de ha valaki vele szemben, akkor egyujjas kesztyűt neki! De ha ő a szabálytalan, és pl rádudálnak, akkor is egyujjas kesztyű!
ZapikaZapika 2009.01.06 11:05:47
@guszti:
Később gondoltam én is arra, hogy ha bunyó lett volna, akadt volna segítőm, bár nem biztos, hogy kellett volna. (pár évig boxoltam). A kameráról annyit, hogy ugyanitt egy korábbi kocsimat meghúzták, és mikor bementünk a biztonságiakhoz,hogy nézzük meg, ki volt az, mert elhúzott, mondták, hogy a parkolóban nincs kamera...