Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mokas_gizi

0 bejegyzést írt és 1162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dániel egy érdekes anomáliára hívat fel a Homár figyelmét. Nem tisztünk eldöntetni, hogy az 5000 forintért kikiáltott Armani karórák vajon eredetiek-e, viszont az a durva, hogy most már ez a Vaterát sem érdekli. Kizárólag a védjegyek tulajdonosai panaszkodhatnak nálunk, a…..
mokas_gizi 2013.02.06 15:30:48
Vatera egy VICC!!!
Mondjuk az árból azért lehet sejteni, hogy X termék hamis, itt inkább azokkal az eladókkal van a probléma akik oda írják, hogy eredeti meg a vevő kérdésre azt írják vissza, hogy eredeti a termék!!!

Tehát vatera ügyfélszolgálata egy VICC nevetséges sablon leveleket küldenek vissza...
De csak EGYSZER szopják be de akkor nagyon, régen Ebay-n is mentek a hamis terméket és egyszer a gyártók megunták és kapták a pereket és fizették a kártérítéseket...

Saját megítélésem szerint meg kell pár levelet fogalmazni angol nyelven a cégeknek akiknek hamisítják a termékeit, megérni hogy mennyire szarik bele a vatera és kérni, hogy tegyenek jogi lépéseket az ügyben...!!!

Mivel a divatházak nem nagyon örülnek, ha másolják a termékeiket feltételezhetően ők már lépéseket is tenni fognak az ügyben és egy nemzetközi hivatalos megkeresést már a vatera, kapcsolatok, pénz sem tud kivédeni...

+ itt azért komolyabb dologról beszélünk, melyhez a hátteret a vatera adja és az hogy nem tudják, hogy hamis és társai duma az nevetséges kifogás!!!

Egy 100.000Ft-ós óra 5000Ft-ért hamis, mert ennyiért még lopott sem lehet csak hamis lehet a termék!!!
Egyszer szívják meg de akkor sorba indítják ellenük a kártérítési pereket és külföldi cégeknek nem pár 10.000Ft-ot kell fizetniük majd!!!

De ismétlem, akik nem csapják be az ügyfeleket, azokkal részemről nincs probléma, hiszen sokaknak zabálni nincs mit és sokaknak ez az utolsó pénzbevételi forrás, azért ezt is illendő figyelembe venni!!!
Baj azokkal van, akik tényleg szándékosan becsapják a vevőket és eredetiként hirdetik a terméket, mert ők viszont csalók!!!
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
mokas_gizi 2012.06.04 21:53:10
@pyxys: Igen tudom, hogy miről beszélsz vatera tele van vele, törvényes boltokban is lehet kapni, de ilyet nem szabad rendelni, mert ha elkapnak vele akkor nem fogod olcsón megúszni...
Igen tudom és ők is tudják hogy nem haditechnikai eszköz valójában...
Régen én is utána néztem ennek talán segít:
"hogy lehet titkosszolgálat eszköz ha a törvény kimondja:Bárki számára elérhető, Boltban,kereskedelemben,elektronikus úton vásárolható termék nem tartozik ebbe a kategóriába."
"Feltételezem, hogy nem haditechnikai vagy kettős felhasználású titkosszolgálati eszközt vásároltál, hanem egy tollat kiegészítve kamerával, ami átlagember kezébe kerülve legfeljebb egy mókás játék. Te nem haditechnikai vagy titkosszolgálati célra rendelt eszközt vásároltál, nem erről szólt az eladó ajánlata, és a termék leírásában, csomagolásán sincs nyilván ilyen rendeltetésre utaló adat. Ezt kell a szájukba rágni ezeknek a bolsevik bürokratáknak.
Úgy gondolom, hogy nekik kell bizonyítani a haditechnikai, titkosszolgálati célra felhasználás szándékát, illetve hogy ilyen rendeletetésű eszközre tett ajánlatot az eladó.
Bármilyen kép- és hangrögzítésre alkalmas eszköz alkalmas rejtett felvételek készítésére, tök mindegy, hogy tollalakú vagy kameraalakú, telefonalakú, óraalakú, vagy bármilyen alakú.
Szerintem itt súlyos jogalkalmazási hibáról van szó, ami véleményem szerint igencsak feszegeti a hivatali visszaélés bűncselekményének határait."
(A te dolgod, de mindenképpen keressél fel egy ügyvédet, nem tudom hol tart az egyed, de egyik emberke egy tollért 500 ezres bírságot kapott...!!!)
Államnak nagyon kell a pénz...
mokas_gizi 2012.06.11 10:27:44
@kovi1970: Megvádolnak 10 embert, 2-3 nem hagyja magát, ért a joghoz, van pénze ügyvédre stb-stb...
7-8 embert megbüntetnek + van számítógép a háztartások többségében egyszerűen kimennek és lefoglalják még pluszba a gépet is, azon csak találnak 1-2 illegális szoftvert már lehet büntetni, már lesz bevétele az államnak...
De annál a 2-3-nál aki nem hülye igyekeznek azért találni valamit...
Nem 1-2 embert büntetnek meg itt a bíróságok, szerintem ezt te is tudod...
„– Meddig kívánnak elmenni Képíró Sándor ügyében?– Bármilyen döntést megfellebbezünk, amivel nem értünk egyet. Most először tanulmányozni fogjuk az ítéletet. Olyan jogi problémákat fogunk keresni, amelyek által meg lehet kérdőjelezni ezt a döntést.–…..
Nem szeret a szerződés szerint fizetni az Aegon - legalábbis naiv ügyfél elbeszélése szerint. Amit korábban biztosítottak és háztartási eszköznek nyilvánítottak, most nem fizetnek ki - már ha létezett egyáltalán a szóban forgó eszköz. (Kit érdekel, hogy van róla…..
Egy komment az előző posztomhoz: Nem értem miért nem tudjátok, ti liberálisok megérteni a homoszexualitást ellenzők érveit. Én nyugodtan beszélhetek a nemzeti radikálisok nevében, és meg is fogalmazhatom az érveinket a homoszexuálisok ellen. Azért ítéljük el őket, mert mi büszkék vagyunk a…..
mokas_gizi 2011.06.20 09:04:15
@Zabalint:

Biztos igazad van,
Kérlek sorold fel az elmúlt 10 évben történt rasszista támadásokat, amikor az általad felsorolt emberkéket támadás érte a hova tartozásuk miatt!!!

Kérlek sorold fel az elmúlt 3 hónapban, amikor cigány támadt fehér magyar emberre!!!

Innentől meg nem tudom, hogy miről beszélsz!
Amit meg a média mond annak a többsége nem igaz, azt is tudjuk, hogy média kiknek az ezében van az egész világon!!!
USA nagy sajtóihoz TV, rádió, újság arab ember még csak be sem kerülhet!!!
mokas_gizi 2011.06.20 09:08:41
@mokas_gizi:

A melegek többsége sem ért egyet a felvonulással, mert ők is tudják hogy pont az ellenkezőjét érik el, mint mait szeretnének...
Vannak meleg szórakozóhelyek ott sem bántja senki sem a melegeket, nem mennek oda tüntetni stb!
De ha a fél várost lezárják miattuk és provokálják az embereket az lehet hogy sok embernek nem tetszik!

Még a sima egyszerű embereknek sem tetszik teszik ők is a megjegyzéseket, mert nem jutottak el aznap A pontból B pontba, mert minden le volt zárva!

+ "magyar" rendőrségnek hála a Oktogonnál lévő turisták viszik a jó hírünket szerte a világba, mert amit ott a tett a rendőrség az nem volt túl törvényes sem.
Ott akkor oda nagyon sok egyszerű turistát és járókelőt zártak be és lőtték könnygázgránáttal!
Tegnapi jegyvisszaváltós panaszunkra reagált a TicketPro. Ők május 9-én kérték először a CIB Bankot, hogy utalja vissza a lemondott koncertre vásárolt jegyek árát, és azóta is többször, hiába. Lehet, hogy ideje lenne bankot váltani? Vegyes érzelmekkel olvastuk vásárlónk…..
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
mokas_gizi 2011.06.09 05:11:13
@gigabursch:

Még igazad is lenne ha az emberek életének megóvása lenne a cél...
De nem értelmezted a levelemet, itt az emberek lehúzása a cél nem a KRESZ betartása és társai...!!!
Sem autóm, sem biciklim tehát éntőlem 1 milliós és lehet a bírság engem nem érint a dolog...
Bence sajátos jótállást fedezett fel frissen vásárolt Whirlpool mosógépén. A Mediamarktban reklámozott 4 év garanciának sehol máshol nincs nyoma (papíron 2 év van), a gyártó mégis arról biztosította telefonban, hogy ők tudni fogják, ha eljön az idő. Kiváncsian várjuk az…..
mokas_gizi 2011.06.07 04:14:58
@smogos:

Ez így igaz, ott nem biztos hogy érdemes vásárolni...

A Tisztelt vásárló meg menjen vissza egy hangfelvevővel (telefonok tökéletesek) és kérdezem rá a 4 évre!)
Ha nincs hangfelvétel akkor egy állítás egy tagadás lesz 4 év múlva...
Jobb, ha mindenhol hozzászoknak a nem papírpénz alapú fizetéshez, lesz itt még második cserekereskedelem. Különösen idegesítő, ha saját kiadású kupont nem fogadják el a cukrászdában az "akciós" reggelire: Az alábbi kellemetlen élmény a budapesti Ferenc téren levő,…..
Officespotting Index.hu 2011.05.02 08:20:00
Bérlő: Index.hu Bérlő profilja: Online újságírás Irodaház: Flórián Udvar Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 150…..
mokas_gizi 2011.06.07 03:41:35
@mokas_gizi:

A másik blogok, index fő oldalán vannak, igen elferdítve a valós témákat...

Ha valaki olyan dolgot ír ami nekik nem tetszik (Normális hangnemben, nem provokatív stílusban és igazat is ír!) akkor a hozzászólásait törlik, a hozzászoktatását meg tiltják azonnal...

Innentől meg többet nem írnék ehhez, bár a kommentekből melyeket idáig írtak a tisztelt hozzászólók,hasonló lehetett a többi embernek is a tapasztalata mint nekem...
Innentől meg látható, hogy nem hazudok és nem is túlzok egyáltalán!
Officespotting Kürt Zrt. 2011.05.26 16:37:00
Bérlő: Kürt Zrt. Bérlő profilja: Informatika, adatmentés Irodaház: Saját tulajdon, Kürt Irodaház Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 80…..
mokas_gizi 2011.06.07 03:33:42
@sofalwy:

Kürt cégeknek van ők megtudják vagy kénytelenek megfizetni...
De vannak olyan megbízható magánszemélyek akik jó esetben vissza tudják menteni az adatokat...természetesen nem minden esetben,de ha nem tudják vissza állítani nem rontanak rajta és nem is kérnek érte pénzt.
Férfitársaim, képzeljétek el a következő jelenetet: gyönyörű meztelen lányok száguldoznak gördeszkákon, miközben dögös rock zene szól a háttérben. Gyors vágások, szőkék és barnák, plusz ügyes trükkök tarkítják a látottakat. Mindez egy reklámban? Igen. A csajok…..
Persze lehet romantikusan arról ábrándozni, hogy a számítógépes banki adatfeldolgozás saját rendszeren belül sincs képben, vagy hogy az ügyintézők annyira lassúak, hogy hetek alatt sem viszik fel gépre, amit csinálnak, de azért legalábbis gyanús, hogy a bankok sorra többször…..
mokas_gizi 2011.03.09 00:04:36
@Tomato Leary:

Ott a pont...!!!
Esetleg kapnak egy pár milliós bírságot ami nekik semmi, de általában simán megússzák a dolgot, mind a bankok, mind a biztosítók...

Ha valakinek vitás ügye van velük MINDEN telefonbeszélgetést vegyenek fel és utána mindent írásba ajánlva...
Nekem bevált a dolog, Allianznál akartak engem lehúzni majdnem 1 millióval...
mokas_gizi 2011.03.09 00:05:38
@mokas_gizi:

Ha nem csináltam volna hangfelvételt buktam volna az egészet...
Úgy látszik, a bankadó szele Budapest Bank után az AXA-hoz is elért, a keletkezett hiányt pedig szerencsétlen törlesztőktől próbálják beszedni. Lajos három éve fizetgeti a törlesztését, megbízhatóságát pedig egy kis megnövekedett kamattal jutalmazza kedvenc bankja. Bár a…..
Két hónap szenvedés után megmenekült Krisztina digitális tévéje. A tegnapi címlapos poszt hatására váratlanul minden eszközüket lecserélték, és hopsz, minden rendbe jött:Nagyon köszönöm,  hogy megjelentettétek bejegyzésemet! A korrekt  tájékoztatáshoz…..
mokas_gizi 2011.02.18 19:07:08
...
Deutsch Tamás aktivizálta magát, előbb naptárat készített, majd a "megtámadott" Orbán Viktor segítségére repült haza Brüsszelből. Az EU elnökségi nyitány az EP parlamentben roppant szórakoztatóra sikeredett, ahány újság, annyi nézet: Alázás! Szégyen! Orbán…..
Mostantól, ha bármelyik kanadai rádió játszani akarja a Dire Straits Money For Nothing című slágerét, csak bizonyos feltételek mellett teheti. Egész pontosan a faggot szót kell eltüntetni a 26 éves szerzeményből, amit a homoszexuális emberekre szoktak használni az angol nyelvben.…..
Az én történetem se mindennapi. Miután lediplomáztam, azt hittem kapkodni fognak utánam, legrosszabb esetben is lesz egy állás Magyarországon, amit csak nekem tartogatnak. Idővel rájöttem, hogy mindez csak naív álmodozás volt. Másfél évig nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni,…..
Sajnos sokan még abban az illúzióban ringatják magukat, hogyha visszaadják a bankhitelre vásárolt autót, akkor megszabadulnak a hiteltől is. Az alábbi levél is ékes bizonyítéka, hogy nem így zárulnak ezek az ügyek.Tisztelt Zugügyvéd, 2008-ban vettünk igénybe autóhitelt,…..