Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sorhajóhadnafy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KatPol Blog [KNN] Gáza ostroma 2008.12.29 14:30:00
Látjátok feleim, így a 2008-as év vége felé kaptunk még egy háborút, még ha nem is pont olyat, mint amilyenről a war nerd-ök álmodozni szoktak. Izrael megindította az Operation Cast Lead (öntött ólom, ha jól értelmezem) fedőnevű hadműveletet Gáza ellen, így a világ figyelme…..
sorhajóhadnafy 2009.01.06 00:37:16
"CBS News correspondent Robert Berger reports there is house-to-house combat as troops search for Hamas tunnels, bunkers and weapons caches, according to Israeli military sources."

Üdv, everybody! Arra szeretném felhívni a T. Társaság figyelmét, hogy az izraeli hadsereg részéről bevezetett információs karantén (egye fene, kimondom, totális cenzúra!) lehetetlenné teszi, hogy többé-kevésbé megbízható képet kapjunk az eseményekről. Amikor egy-egy network riportere a hadszíntérhez viszonylag közel eső ötcsillagos szálloda bárjában kérdezgeti a host nation valamelyik sajtótisztjét,aki azt állítja, hogy "házról házra, emeletről emeletre folyik a harc",akkor az jó eséllyel a bullshit kategóriába esik.

A jelek szerint - már ha bármi is hihető a jelekből - az izraeli csapatok megálltak Gáza városa előtt, akárcsak 1982 nyarán Bejrút előterében. Öngyilkosság lenne tovább menni, viszont kényelmesen, közelről lehet ágyúzni a Hamász feltételezett állásait.

Namost, azt mondja meg nekem valaki, helyi szövetségesek nélkül hogyan hajtják végre a regime change-t az izraeliek? Gáza népe felkel,és forradalmi hevületében haragra gerjedve elsöpri a hit mártírjait? Az emlegetett állítólagos 400 Fatah-harcos (nagyjából tehát a Hamász eddigi "pótolhatatlan" vagyis halálos veszteségeivel egyező számban) izraeli zsoldosként,kollaboránsként és árulóként a Merkavák hátán vonulna be Gaza Citybe? Nem, egyik verzió sem valószínű.
Az izraeliek tehát letáboroznak a városok szélén, amelyekben még inkább elviselhetetlen lesz az élet.Az izraeliek azt gondolják, hogy a palesztinok levonják azt a logikus következtetést,hogy a Hamász miatt vannak nyakig a trághyában. A palesztinok - erre fogadást merek kötni - viszont nem ezt a következtetést tartják logikusnak, hanem azt, hogy az idegen támadástól őket egyedül védelmező Hamász mögé kell felsorakozniuk, noha lehet,hogy egyenként,külön gyűlölik a maffiára (is) hasonlító szervezetet.
És ezzel ellesznek egy darabig. Szvsz Izrael megint belehúzott a tutiba, megmutatta erejét, majd kénytelen lesz azt is bemutatni, hogy ez az erő
sz@rt se ér.