Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Actommy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az ipari katasztrófa kapcsán csak kibontakozott egy olyan ideológiai vita, amelynek során az emberi hülyeség végtelensége és határtalansága újra manifesztálódhatott végre, mert már ugye nagyon hiányzott ez az élmény. A kormány állami ellenőrzés alá vette azt a…..
Tudom, hogy szopóág van mostanság, túl sokszor kell szégyenlősen annyit mondani, hogy "na jó, de egyébként azért...", meg "de a Gyurcsány meg...". Tudom, és ezért nem írok most itt a Nyilatkozatról, meg egyéb baromságról.De, mint azt a régi olvasók már…..
Actommy 2010.07.07 15:35:45
Azoknak akik nem értik a Jeszenszky FIDESZ tengelyt:
www.youtube.com/watch?v=aPX0CopvqBc

Amúgy tényleg szomorú hogy a cenzúrát még mindig nem tudtuk kinőni. Majd idővel...
A magyar rap Guns 'n Rosesa, az új albumával hét éve tökölő, amúgy már tizennégy éve aktív (és tavaly legjobb új tehetség kategóriában jeleskedő) duó végre valahára megjelentette második lemezét, ami a Kottazűr címet kapta. Ennek örömére most vasárnapra klippremierrel…..
Wayne küldte nekünk az alábbi vallomást ami a mai fiatalság szempontjából eléggé jelentős meg tény feltáró, mert mindenkinek van egy hasonló sztorija ami így praktikus hogy megismertetjük az internetezőkkel, meg az utókornak: C ya all 8))) Nah, hat sokat gyozkodtek a Sracok h irjak…..
Az ünnepi szezon sztárja egyértelműen Mága Zoltán volt. A hegedűs, fogathajtó, lovag és tiszteletbeli rendőr nem csupán remek ízlésének, hanem újévi koncertje visszafogott médiakampányának is köszönhetően hódította meg tízmillió magyar szívét. Ugyanígy egyértelmű, hogy…..
Többek közt a budai Vár is áldozatul esett a válságnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy holnap buldózerrel esnek neki városunk büszkeségének, de sajnos a Vár felújítása még „várat" magára…De a szóviccek áradatát rövidre zárva, a lényeg, hogy a budai Váron…..
Actommy 2009.03.04 23:19:31
@pókerandi: te szerencsétlen, az első kerületi polgármester kész csoda hogy tudja működtetni a kerületet és nem is szarul ahhoz képest hogy totális ellenszélben van.