Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1regisztrált

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Sírjatok velem! 2012.02.05 07:38:00
Már vagy két hete túl vagyok a dolgon, de egyszerűen nem bírtam leülni, hogy megírjam. Majdnem sírtam. Nem vicc. Az Integra előtt nem volt olyan autóm - pedig volt hat -, amit egy évnél tovább használtam volna. Nem telt bele fél év, és vagy elkezdtem utálni, vagy elkezdett…..
Teszik fel a kérdést ezen a kampány-plakáton.Nos, a választ az autósok maguk odaírták. Itt jelölje ki, ha nem értené: Segíteni nektek korcsok, fizetni a fánkokért...
1regisztrált 2011.09.05 23:17:11
@szgy: A sok őrült mellett a németeknél is van aki inkább a külső sávban közlekedik, valószinüleg hasonló okokból mint Te.
Nem siet, spóról az üzemanyagon stb... Ettől még nem tartja gyilkosnak a belső sávban közlekedőket és inteligensen alkalmazkodik a rendszerhez. Lehet, hogy nem Te vagy az érintett a kritikában, de nálunk igen nagy % lassan megy, de legalább sz@rul is vezet.
1regisztrált 2011.09.05 23:41:41
@Németh András:

Kedves András!
Nem, ez önmagában kevés a gyíkarc jelző elnyeréséhez.

Ebben segíthet:
- akkor előz , amikor lehetőség szerint az egyetlen embert feltarthatja aki messze-távol a közelben volt,
- ha mégis elengedi a hátulról érkező gyorsabb autót még a saját előzésének megkezdése előtt , azért az irányjelzőt jó előre kiteszi, hogy bizonytalanságot generáljon
-emelkedőn felfelé fog bele a kamionsor lealázásába
-bent felejtette magát a belső sávban, pedig szabad a külső
-még csak ráforldúl egy autó felvezető sávra, máris előzékenységből besorol a belső sávba, ott némi galibát okoz, miközben valószínűleg csak a 400 méterrel Ön mögött haladó autónak kellene majd udvariasnak lennie
-stb.....
1regisztrált 2011.09.06 00:09:17
@Németh András:
Valamit elfelejtettem:
-az említett hibákat gyakorta elköveti, amikor erre egy villantással felhívják a figyelmét ,még Önnek áll feljebb , azután hazamegy és hülye kommenteket írogat a gyorshajtásról.

Egyébként NEM gyíkarc. :-)
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Túl sok erőszak 2010.12.25 14:20:00
Rendes autóbuzi az alábbi képekkel úgy van, mint csemetéiket féltő szülők az akciófilmekkel. Ott indokolatlan mennyiségben ölnek embert, itt hasonlóan szívfájdító módon préselnek össze vadonatúj Toyotákat. Nem való ez rendes férfiember szemének.  Most kellene…..
Belsőség Egy korszak margójára 2009.11.18 06:21:00
Nem is olyan régen, a GTS megjelenésekor mondhatta el kommentelőink nagy hányada, hogy mekkora hülyeség is 115 ezer eurót kiadni egy ilyen autóért, mikor azon a pénzen már mennyi mindent lehet venni, mennyit nyaralhat az ember, hány gyereket felnevel stb. Értelmetlen? Nos, sajnos ők…..
A képeken látható Hyundai Tucson vezetője nem szerencsés – mondhatnánk. Ám az igazság az, hogy a magyar autófinanszírozás rendszere olyan, hogy finoman szólva nehéz belőle jól kiszállni, ha történik valami az autóval. A szituáció ismert: a kocsi értéke, a kár…..
1regisztrált 2009.05.20 22:03:28
@metal: Tévedsz,nem ebben a műfajban utazom!
1regisztrált 2009.05.20 23:02:48
@vwxyz: Kedves EMESE!!!
Hozzászólásaiból némi szakértelem sejlett igaz, egyoldalú látásmódban. Kíváncsian vártam átfogóan ért-e a témához, vagy csak a betanult mondókát hajtja mint a pereces.
Be kellett látnom a DIALEKTIKA nem az erőssége. Szánalmas szűklátókörűségre utal annak feltételezése, hogy az ellenkező vélemény hátterében csakis valamilyen kudarcélmény állhat.
Sajnos csak a végén jöttem rá, hogy nem is várhattam többet egy, az empátiát nem ismerő , valamely pénzintézetben csicskáztatott BANKDROID-tól, akinek a csökkenő jutalékai miatt legnagyobb öröme a KÁRÖRÖM , viszont legnagyobb bánata, hogy bár szelel a segge, a szarkupactól (amin ül) elérhetetlen messzeségben van az jólét amiért csak a nyálát csorgatja.
KÖSZÖNJÜK KEDVES EMESE!!!

ui.:A ki elnyomja a szegényt, gyalázattal illeti annak teremtőjét, az pedig tiszteli, aki könyörül a szűkölködőn.
(Salamon könyve 17,41)
1regisztrált 2009.05.21 23:10:14
@vwxyz: Sajnos késő, ma reggel elvitte a bank a kocsit, holnap pedig a lakás kulcsáért jönnek. Egy illúziónak vége. Bármennyire nem hittem, de be kell látnom ÉN szúrtam el.
Attól tartok nincs kiút!
Köszönöm a megvilágosodást!
ui.: TOVÁBBI JÓ RECSKÁZÁST !!!
Belsőség 2500 felesleges lóerő 2009.05.12 12:20:00
Ha nem ez az, akkor mi? Rejtélyes hírszerkesztőnk elefántcsont-tornyából egy morzsát hullajtott alá. Lám: The Land Shark: 2500 lóerő a hátsó tengelyen Valószínűleg az egyik leggyorsabb utcai sportkocsit sikerült elkészítenie az Intense Automotive Design nevű cégnek a Mosler…..
Ezúttal Vácra mentem kárparkozni, itt, az Inter Autóház Vácnál még válogathattam is a márkák között. Nem tudom, hogy véletlen-e, avagy a Totalcart üldözi-e a neve, de szinte kizárólag totálkáros kocsikat mutattak. Az udvaron megnéztünk úgy négy tékás autót, ebből…..
kár-park Maseratival koccantott 2009.05.02 02:31:00
Több mint 400 lóerő, majd két tonna és közel öt méter gyönyörűség. A Maserati GranTurismo okozhatott volna gazdájának meglepetést egy sodrósabban vett kanyarban, nagyobb fékezés, vagy vehemensebb kigyorsítás alkalmával is. De nem ez történt. Egy parkolóban kopogtatott Murphy.…..
1regisztrált 2009.05.02 23:55:46
@CConstantine: erre a jellemző hozzászólás:
Megnézném én azt az (gaz)embert akinek volt 10 forintja a sebkötözésre, az ügyeleten ingyen is bekötik és sokkal feszesebben (úgy férfiasan). Nem csak olyan puhapöcs módjára, mint ahol azoknak csaló milliárdosoknak akiknek a keze sosem edződöt IGAZI munkában! :-))))
1regisztrált 2009.05.03 16:08:16
@alkesh:
Érdekes megállapítás a MAGYAR ÚT-ról meg a majomról!
Tehát ha valaki SZ@R helyre születik akkor álmodnia és élnie is csak SZ@R-ként lehet.
De ha ugyanezt ott teszi ahová TE menekültél, akkor már nincs is benne semmi különös!
1regisztrált 2009.05.04 23:31:33
@SsPL71: Tiszta gondolat!!!!
Jobban meg se lehetett volna fogalmazni, hogy miért nem vállalkozik az, aki MELÓSNAK született:
-Beszari KOCKÁZTATNI
-Semmilyen elképzelése sincs arról, hogyan lehet az ALAPOKTÓL felépíteni egy céget hosszú évek során
-Csak a rizikót látja és sci-fi számára az a kép , hogy amíg be nem indul a szekér (akár évekig), addig DOLGOZNIA KELL máshol is, hogy valamiből megélhessen.
  Újabb két hét telt el, mikor azon kapta magát, hogy körbe-körbe járkál a garázsban, pucolgatja a szerszámokat, fölöslegesen megzsírozza a krokodilemelőt, kézbe veszi a hidegvágót, és hosszú percekig rugdal ide-oda a padlón egy szakadt porvédő gumit. Rá kellett…..
A gazdasági válság ellenére jó évet zárt a BMW M GmbH, hiszen 2008 novemberéig bezárólag 22 340 autót adott el, ami az egy évvel korábbi eredményhez képest (14 092) több, mint 58 százalékos NÖVEKEDÉS.Az új E90 M3-nak köszönhető a siker javarésze, hiszen viszik,…..