Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wp

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Nagy pofájú kisautósok 2009.05.07 10:28:00
Attila egy újabb fajt fedezett fel az autós társadalomban. Eddig főként a nagy autósok nagyon bunkó akciói voltak terítéken, ám ezúttal pedig a kis autó, nagy pofa elv látszik érvényesülni, ráadásul nem egyedi esetről van szó. Azt kellett észrevennem az elmúlt napokban, hogy…..
Balázs alábbi sztorija az emberi hülyeség ékes példája, hiszen aki saját és mások biztonságát veszélyezteti feleslegesen, az nincs teljesen tisztában azzal, hogy ő is meghalhat. Bár a sztoriban van egy kis csavar. Talán a hely mágikus erővel vonzza az efféle furcsaságokat? Az…..
Makkos Pubi a budapesti parkolási helyzetet és az előnyös változtatások lehetőségét boncolgatja és arra buzdít mindenkit, hogy az élhető belváros érdekében pattanjon BKV-ra, hiszen olcsó és gyors, az más kérdés, hogy mennyire kényelmes és tetszetős. Biztosan sokan nem fognak…..
Érdekes felfedezést tett Péter a bizonyos autókról hiányzó rendszámok kapcsán. Arra figyelt fel, hogy nagyon jellemző, milyen kategóriáknál nem szokott gyakran ott figyelni a rendszám a kocsik elején. Én kicsit meglepődtem a megfigyelés eredményén. Mostanában megszaporodtak a…..
Ma reggel Pergert egy könyves cég autója taszította kishíján a szalagkorlátnak a budapesti félkörgyűrű betonkockás-zakatolós szakaszán. Még szerencse, hogy nem olyan ijedős fajta, mert ugye kár lett volna már most kicserélni egy szinte vadiúj korlátot. Arra is felfigyelhetünk,…..
Zoltán makacs ember, határozottan meg van róla győződve, hogy az "autópályamatrica" ellenőrző szelvényét, amit ugye ő ellenőriz az aláírásával, igazából a benzinkutasnak kellene ellenőriznie visszakérdezéssel. "Biztos, hogy lát, nem csak néz?" vagy…..
VM-egy fotelt szeretett volna venni amilyet kiállítva is látott, de helyette egy gyengébb minőségűt kapott. Szerencsére a pénzét újra levásárolhatja de csak náluk!2 nappal ezelőtt vásároltam a KIKA-ban egy forgó fotelt, az egyik legdrágábbat, 60 000Ft-ért. Azért ezt, mert a…..
Az elején elhatároztam, hogy szigorúan szakmai, cégvezetőknek szóló és néha szórakoztató könnyed postokat fogok közzétenni e blogon. Nos ki-ki döntse el ez a fejezet hova tartozik, de nem véletlenül jelenik meg a bolondok napján ;)Akár esettanulmány is lehetne rendszergazda…..
Egy régimódi rendszergazda így csinálja. :) Te hogyan szűröd a szemetet? Milyen szoftvert / módszert használsz? ..
...avagy mi történik, ha új rendszergazda szerződik egy céghez? Nagy problémát okoz a cégek - és a rendszergazdák - életében is a rendszer átvétele. Rengeteg kérdés felmerül ilyenkor: mit kell archíválni, mit kell újratelepíteni, a szerver milyen bállításokkal fut, mivel nem…..
wp 2009.04.12 23:33:09
@csipkejozsika: lehet regiek az infoim de ugyemlekszek szolnak mielott ilyen ellenorzes van.

Masik oldalrol, felesleges eselyeket latolgatni, en inkabb azon gondolkoznek hogy mitcsinalok ha megnezik es felelossegre vonnak, megeri -e.. tudod, jobb felni mint megijedni :)

Ha pedig mindenkepp muszaj hogy legyen egy ilyen ujabb veszely-faktor, megkell tenni mindent hogy nagyon gyorsan eltuntethetoek legyenek a 'nyomok' :)
Hemü sztorijánál az autós tekintetében két lehetséges verziót tudok elképzelni. Az egyik az, hogy simán hülyének nézi a gyalogost, mert ahhoz, meg a kerékpárhoz se kell jogsi, honnan tudná az, hogy mikor mehet át az úton? Ez sem normális emberre vall, de ennél még rosszabb a…..
wp 2009.04.10 13:50:19
@kpetya: miert ne lett volna szabályos a gyalogos?
wp 2009.04.10 18:10:45
"Mert a kresz nem csak az autósokra vonatkozik. Van a gyalogokra külön paragraf, 21§."

@kpetya: teljesen igazad van, am az autosokkal szemben a gyalogosok semilyen modon nincsenek szamonkerve... ezert is idegesit rettento modon, hogy csak a jogaikat reklamozzak, a kozelekedes biztonsagara eddig sem voltak tekintettel (ld. soksok hozzaszolas), ezutan meg megannyira se lesznek (ld. plakattal kiugral autok ele h marpedig neki elsobbsege van, volt tvben is)
 Egy újabb videó arról a témáról ami napjainkban igazán aktuális!Nézzük csak a népet aki szerint más irány kell! Minden egyes megszólaló önmaga paródiája! Itt van ez a Harley Davidson-os fószer! Látszik, hogy mennyire tisztában van a fogalmakkal és hogy mennyire okosan tud…..
A lenti videóból is kiderül, neked nem fog fájni Gordon. Ugyanis a Köztársasági Őrezrednek Gordonka három ingtalanját is védenie kell. Egyrész ott van a XII. kerületi villája, -naná, hogy nem szoba-konyha- a jelenlegi lakása(?) -mi a francnak?- slussz poén: azt az ingatlant is, ahol…..
Olvasónk véleménye következik a vállalkozásokat sújtó adóterhekről. Olyan magas a bér adója ("járulékai"), hogy a vállalkozások nagy része kénytelen a "zsebbe fizetést" választani. A "feketén" kivett pénz helyébe azonban számlát kell állítani…..
wp 2009.03.29 00:42:39
@Psmith.: A földesurak nem küldtek a parasztnak egy csomó marhát meg zabot, amikor valamiért elkezdett nemdolgozni.. :)
wp 2009.03.30 20:40:31
@Siendor: maximálisan egyetértek. A jelenlegi szitu kicsiben olyan mindtha a két nyolc éves kislány (eltartott) leszavazná az apukát aki a pénzt keresi, hoyg mire költsék (vidáámppaaarrkk!)

:>
BringAPUnk Fájni fog 2009.03.30 18:37:00
Azt mondta Bajnai Gordon, a válságért felelős miniszterelnökjelölt, vagy mi, de hogy felelős (ő is), az biztos, hogy fájni fog. Aha. Olyan ez, mint amikor az embernek levágták a füleit, a farkát, kinyomták a szemeit, letépték végtagjairól a bőrt, agyát szívószállal kiszívták…..
A lakásra van még tízmillió, a kocsira három, drága elvtikéim, csapjátok már hozzá az én "egy főmre jutó" 300k-mat, oszt jónapot! Na, jó, szorozzuk meg öttel, mert itt van még az asszony, meg a kölykök is, mindegyikünkre jut 300.000 (vagy lehet, hogy most már 4???), az…..
Vészjósló címmel közölt cikket a minap a The Telecom: "A wifivárosban sokan számolnak be egészségügyi problémákról". A cikk Nagy-Britannia első wifivárosáról, Glastonburyről szól. A városvezetés azért borította be az egész települést vezeték nélküli…..
wp 2009.01.08 22:23:38
@amodent: az ap -k szama (hotspot, router, barmi) nem fugg ossze a sugarzas erossegevel, az ossz sugarzas max 100mW lehet, ha 200 router megy ugyanazon a csatornan 100mW -al, akkor szepen kinyirjak egymast es egyik se fog mukodni de a kimeno teljesitmeny akkorsem adodik ossze. Az igazi problema azokkal van, akik megrendelig az eBay -rol a 2W -os erositot es azzal tapetazzak ki a haztetot hogy olcsobban / messzebbre lehessen elvinni a netet. Na aaaz, az karos. Megvalami amitol lehet felni: vannak vedett frekvenciak, amiket nemigazan lehet merni olyannal mint pl. laptopon, merthat vedettek. Azoknak az ado teljesitmenyet nem ellenorzik, ha valaki megis beteg lesz, rafogjak a wifire, biztos azvolt. szerintem.