Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lutra1

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véres civakodásba csapott át az a Ku Klux Klan menet, melyet metalosok szakítottak félbe az USA-beli Anaheimben...
lutra1 2016.03.03 07:39:51
Most, hogy élesedik a hazai és nemzetközi helyzet, minek következtében, továbbá a 2014-es országgyűlési választás megnyugtató, sőt, kétharmados eredményű lebonyolításának érdekében hadat üzenünk a reakciós, ellenforradalmi Ukrajnának, ideje, hogy tisztázzunk pár dolgot.…..
lutra1 2014.03.12 08:23:10
@Humperdickk: A Te szinteden lehet. Az írásod alapján önmagad legmélyén Te sajnos egy rejtett fasiszta vagy. Javaslok egy alapos önvizsgálatot.
Antal Attila írása Úgy tűnik, hogy a Paksi Paktum nem csak az energiapolitika realitásokat, hanem a közjogot is megtöri. A köztársasági elnök rövid közleményben "ünnepelte", akarom mondani indokolta a Paksi Paktumot. Ezúttal nem foglalkozom a (k)áder-es és hasonló…..
lutra1 2014.02.11 11:35:05
@tobeor:

Már 3000 milliárd Ft után is 21 év alatt 4,5%-os kamattal számolva 8300 milliárdot kellene fizetni összességében.
  Illusztráció: Google Earth   A Margit körúton nagy fejlesztéseket terveznek. Jó hír, hogy nem Mammut 3 épül az egykori minisztériumi épület helyére, az viszont sokaknak nem tetszik, hogy egy műemlék* iparcsarnok is áldozatául eshet az átalakításnak. A témát…..
lutra1 2014.01.24 12:06:30
@OkoskaTo:rp: Tényleg sajnállak. Szívesen segítek, ha valami problémád van. Úgy látom belülről emészt a gyűlölet. Miért?
Elérkezett az idő egy újabb inspiráló szépséghez a nagyvilágból. Ezúttal egy norvég modell Siri Tollerod legszebb pillanatait szedtem csokorba. Siri maga a megtestesült BÁJ. Csodás, kislányos arc, távolabb ülő mandulaformájú szemek, összességében bámulatos külső,…..
lutra1 2014.01.13 13:52:18
Ha elütésről van szó, nálam hozzáértőbbet nem nagyon lehet a magyar internet ugarán találni, ezért is sírtam magam könnyesre (bármilyen gyerekes is ez) a Nők Lapja Cafe online kiadásán tegnap, ahol ugyanis sikerült elírni Dömsödi Gábor "Friderikusz és Hajdú Péter…..
Szegény Bajnai Gordon, akármit csinál, tuti, hogy nem jó. Ha felszólal a Szolidaritás szobordöntögetős tüntetésén, akkor uszít és gusztustalan és az a baj. Ha viszont a beszéde után rögtön lelép, akkor félszívű, langyos és az a baj. Üljön fel a gázsütőre, mondja neki…..
Alföldi Róbert az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozva mondta el, hogy az augusztus végén, Szentendrén bemutatott Bánk bán junior című előadása után (melyet ő rendezett) hárman is rátámadtak, és egy közeli múzeumba kellett berohannia. Alföldi elmondta, hogy nagyon…..
A Tv2 Mokka című, pompás reggeli műsorában sok minden volt már a szerkesztői utasításra (?) bikinire vetkőző műsorvezetőtől idegesítően ájtatoskodó és az egyoldalú tájékoztatásnak élő szoborot állító riporteren át a Szita Bence halálából hasznot húzó…..
Kis túlzással a budapesti melegfelvonulók szélsőjobboldali zaklatóinak a randalírozása tejszínhabos leszbishow ahhoz képest, amilyen durván támadnak a belgrádi homofób huligánok a szivárványszínű zászló alatt vonuló melegekre, leszbikusokra, biszexuálisokra, transzneműekre…..
Versenyben van a "Minden idők legcinikusabb politikusi nyilatkozata" címért Orbán Viktor keddi kijelentése az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló döntéséről, miszerint "Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják." A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a…..
lutra1 2012.11.07 08:11:57
@Könnyen elkaptuk, uram!:Gratulálok! Kezet foghatsz Schmitt Palival. Az ijed szerinted elipszilonos ly te hüje?

u.i.: Bocs, nem akarlak sértegetni csak a poén kedvéért írtam az utolsó szót.
A háborús bűnösök már csak ilyenek: nem adják fel önként magukat, bujkálnak. Ezt a sorsot választotta a Randolph L. Braham történész által csak kassai szadistaként emlegetett Csatáry László, akit vasárnap a brit The Sun bulvárlap talált meg budapesti rejtekhelyén. A több mint…..
CHIKANSPLANET Szemétkérdés 2012.04.10 15:06:00
Ma egy alapvetően társadalmi, gazdasági és energetikai tekintetben is érzékeny – és közmegítélés szerint „bűzös” – kérdéssel foglalkozunk. Ez lenne a hulladék. Merthogy szemét az van bőven. Magyarország éves kommunális hulladéktermése a lakossági, közületi és…..
Varánusz Megrostált magyarság 2010.06.23 08:00:00
"...ne veszekedjetek többet, mint ami jól esik, - mondá az Úr - és megteremté Semjén Zsozseszt az ő igen nagy kegyelméből..."Pótviktor most kiéli magát. Úgy igazán. Az Orbán nyaralása alatt előszobatitkárból félistenné előlépett Zsozsesz  szemmel láthatóan…..
lutra1 2010.06.23 09:06:18
@pógi: Te szolgalelkű. Olyan vagy, mint egy kisgyerek, "jaj, csak meg ne tudja anyuka, elsődleges a magyarság érdeke, nem a külföld véleménye.
Ez az elmúlt 40-50 év lemeze, amit Te nyomsz, láttuk, hogy hová vezetett.
Minden országnak van vér a pucájában és nem dől be a liberális hülye maszlagnak.
Lásd: írországi vétó, cseh vétó a Benes dekrétumok miatt, horvát nem a szerb csatlakozásra.
Mi meg önként dalolva engedtük be a szlovákokat és a románokat feltétel nélkül az EU-ba. Következmény: (köszönet helyett és a gesztus érékelése helyett) szlovák közig törvény, szlovák nyelvtörvény a magyarok ellen!!!
Biztos nem erre szavaztak az ott élő magyarok.
Kíváncsi lennék a véleményedre, ha a határ túl oldalán lennél.

Valószínű, hogy Varánusnak is fontosabb az olyan lényeges társadalmi kérdések melletti harc, mint a buzik vagy a marihuána legalizálása stb..., mint a magyarság, a magyar kultúra megőrzésének és fejlesztésének ügye.
Bocsesz csak egy kérdés. Ti magyarok vagytok vagy csak papírotok van róla?
lutra1 2010.06.23 10:12:46
@Terézágyú: Az írásom nem Semjénről szól, hanem magáról a problémáról, ha nem vetted volna észre. Emelkedj már felül a személyeskedésen légy szíves.

Ja, és nem Fidesz.hu, csak egészséges gondolkozás. Amit írtam, az a saját véleményem és nem azért gondolom így, mert a Fidesz vagy akárki más így gondolja.

A dolog fordítva működik, ha nem vetted volna észre. Két harmad így gondolja és mivel a Fidesz is így gondolja meg is kapta ezt a két harmadot. Vágod?

A bal oldalnak nevezett formáció meg, (többek között) azért szívott ekkorát, mert az elmúlt nyolc évben ugyanúgy leszarta a nemzeti kérdést, mint az előtte lévő negyvenben - bocs nyolcvanban -. Ez egyébként párton belül is megmutatkozott és ennek, többen hangot is adtak (Pl.: MSZP Társadalomtudományi Tagozata), Gyurcsány Führer azonnal betiltatta, pedig csak annyit mondtak nyilvánosan 2006-ban a kettős állampolgárság ügyében, hogy szavazzon mindenki a saját lelkiismerete szerint.

A gyávaságunk és az internacionalista, kozmopolita seggnyalásunk példátlan az egész világban. Ezen változtatni kell.
lutra1 2010.06.23 10:27:17
@kovacsguszti68: Igazad van, Romániára gondoltam.
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Varánusz MaSZoPerett 2010.02.22 08:00:00
"Szeretném már magam utálni,De, istenem, ők is utálnak:Nem szabad, nem lehet megállni."Baj, ha egy kormánypárt miniszterelnök-jelöltjének programismertető rendezvénye leginkább egy operettre hasonlít? Nekem bizony Kálmán Imre Csárdáskirálynője jutott róla eszembe: az…..
A BSA és Jeszenszky Zsolt legrosszabb pillanatait idéző fenyegetőző levelet kaptunk Dr Ezésez Gézától, mármint nem minket fenyegetett Dr Ezésez, hanem döbbenten forwardolta L. kemény sorait. A fenyegetőző fél az egykori állami kottakiadó monopólium, a Zeneműkiadó Vállalat…..
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
lutra1 2009.08.25 16:54:09
Kedves Turorudi!

Te egy komplett elmebeteg vagy.

A szolgalelkű, jóságos nagybácsit játszó, semmit nem csináló, ezáltal az országot a liberális, posztkommunista klikkeknek és azokon keresztül a rablótőkének kiszolgáltató Göncz Árpádnál fényévekkel jobb sólyom.
Ha nem vennéd észre az alkotmányos rendszerünknek megfelelően próbálja megteremteni az önálló (pártoktól független) köztársasági elnök intézményét. A baj csak az, hogy, ha valaki nem szolgálja hűen és elvtelenül a klientúrát azonnal megbélyegzi az álliberális és posztkomcsi sajtó, Te, meg a hozzád hasonlók ezt a dumát pedig azonnal beveszik.
Érdekes, akkor nem rinyáltatok, amikor a cigányok agyonverték a magyar tanárt. Hol voltatok akkor? Egyébként abban egyetértek, hogy borzalmas, amit ezek az állatok csináltak és örülök, hogy elkapták Őket. Annak viszont nem, hogy a drága politikusaink (csak bal és libsi természetesen) ezt a tényt felelőtlenül úgy állítják be , mint a cigányság győzelmét a magyarok felett. Pedig a magyarok nem értenek egyet az értelmetlen gyilkolással.
Az is tény viszont, hogy az elmúlt 20 évben felnőtt cigány gyerekek nagy részét és sajnos a felnőtteket is a magyar adófizetők tartották el. Vagyis pl. a szüleim nem két gyermek (testvérem és én) felnevelésének költségeit állták, hanem az adójukból felsegélyezett az állam minimum még egy cigány gyereket.
Ezért a cigányságnak hálát kellene adni a magyaroknak és megköszönni és ezek után szépen becsületesen, csendesen dolgozni.
lutra1 2009.08.25 19:49:58
Kedves Sztrugackij!

Először is rasszista a jó édes….!

Gőz kieresztve. Én nem sértegettelek, talán ez köztünk a különbség, csak tényeket írtam le.
Mondd meg, ha nem teszünk különbséget, akkor hogyan beszélhetünk kisebbségekről, kisebbségi önkormányzatokról, kisebbségi jogokról stb…?

Egyébként nem mondtam, hogy magyarok nem kaptak, de hát az arányok. Érted? 1000 fős falu kb. 250 család, ebből 30 cigány, magyarok közül max. 5% segélyezett cigányok közül mind és ezen nem is akarnak változtatni, nem is akarnak változni, röhögnek a magyarokon és egyre többet követelnek és mindezt jogosnak is érzik.

Egyébként valószínűleg fantáziálsz, mert Én nem írtam és nem is hallottam, hogy a magyarok közül bárki mentegetné ezeket a gyilkosokat ilyen indokokkal, amiket leírtál ez csak a magadfajta beszűkült értelmű, agymosott, paranoiás, idióta baloldali liberálisok barázdálatlan agykezdeményében derengő furcsa hazug képzet.

Egyébként nem hallottam, hogy ordítanátok, amikor a Híradó nap, mint nap bemondja, hogy Ciszjordániából, Golán-fennsíkról palesztinokat ezrével, tízezrével nem engednek be Izraelbe a határon a munkahelyükre. Talán csak nem a származásuk, nációjuk és vallásuk miatt különböztetik meg őket!? Persze tudjuk. Csak a nemzetiségük miatt.. Te meg ezt elhiszed.
Szerintem egy nemzet vagy állam negatív diszkriminálása legalább akkora bűn és rasszizmus, mint egy népcsoport diszkriminálása.

De persze hol vannak ezek a dolgok a buzitüntetéshez képet, szerintetek az egy fontos dolog a magyar társadalom szempontjából. Gratulálok!!!

Neked meg irány a történelem óra, úgy veszem észre sokat hiányoztál. Vagy menjél a liberális haverjaiddal egy sötét hálószobába, aztán ott tolerálhatjátok egymást agyba főbe, engem nem érdekel, csak itt ne rontsátok a levegőt…
lutra1 2009.08.25 23:07:22
@IGe: Te semmit sem tudsz a katolicizmusról,ha tudnál nem irkálnál ilyen bugyutaságokat.

Menj tanulni!