Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bögrecast

22 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két rövid előzetes látott napvilágot az AMC berkein belül készülő The Walking Dead októberben induló harmadik évadjához. ..
Bögrecast 2012.09.03 20:11:58
"Helló!Szeretném bemutatni Plüsst. Babakorában még nagyon tartott a világtól, azóta azonban hatalmas birodalmat épített ki. Reggelente felpattan a trónjára (ami egy puff) és lelkesen körbetekint uralmára, ahol mindig akad teendő. A zacskócsörgés a fétise, de békésen…..
Bögrecast 2011.11.29 23:22:00
Subba Ki ez? 2011.01.24 20:41:54
A fotó 2008(!)-as...
Bögrecast 2011.01.25 09:32:58
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..
Kedves barátainknál egy meglepetéssel találkoztam, na ilyet sem láttam még... biciklis bor :)   A volt országúti kerékpárversenyző Dúzsi Tamás címkén olvasható kedves ajánlója nagyon tetszett! Még nem bontottuk fel, de talán majd ma este... útban a vár felé…..
Minden napra zene Felismerés 2010.02.14 00:30:00
Most elgondolkoztam, hogy mit is írtam az előbb (már kitöröltem)... Valami bogár-rovar halmazos agymenéssel próbáltam szemléltetni, hogy van igényes retro zene. De hagyjuk - a retro zene: szar. Legalábbis az, amit Magyarországon alatta értünk. De most nem erről van szó,…..
Pusmogták, hogy a két éve mély álmát alvó DJ-Kicks sorozat következő előbukkanása Burial nevét viseli majd magán, de ez most megcáfolva látszódik: hivatalos közlemény, sőt, külön mikroszájt tanúsítja, hogy a New York-Montreal tengelyen mozgó Chromeo duó lesz a…..
Üdv mindenkinek! Eddig kevés videó helyezte központi szerepbe a microKORG vokóder funkcióját - hiánypótlásként tekintsétek meg az alábbi videót, melyen a Chromeo névre hallgató electro funk formáció egyik tagja demonstrálja a microKORG széleskörű tudását. A videó…..
A Necropsiának végre kapható a Mélység lemeze CD-n ismét. A Simian Mobile Disco nem állt be a prosztótech-csapatok sorába. A Magrudergrind egy élelmiszerboltról kapta a nevét. A Mumakil olyan, mintha a Crowpath tagjai tolnának grindcore-t. A Sonata Arctica nyálas heavy metalt…..
letöltés Tracklista: 1. Oliver $ - Lost Arrival 2. Induceve - Time To Begin (Acapella) 3. Kenny Larkin & Shlomi Aber - Sketches (Hijack Edit) 4. Dom Martin - See The Light (Hijack Edit) 5. Sick Jargon - I Can Get (Jack Union 19) 6. The Shoes - People Movin (Monsieur Monsieur Remix)…..
 Minden ház-zenehallgatónak ismernie kell a Renaissance Man (Dubsided/Made to Play) nevet viselő skandináv csapatot, akik 2008 óta jelentős siekreket értek el nem csak Európában, de a tengeren túl is. Körülbelül három hónapja tértek vissza Amerikát átölelő turnéjukról, és…..
 A DubNoir egy deep house, house és techno vonalon mozgókiadó, ami gyakorlatilag Chris James arcával lépdel előre brit földön. A kiadófőnök éppen most ünnepli lemezkiadós vállalkozásának első születésnapját. Ennek tiszteletére ugyan csak egy gyertyát szabad elfújni, de…..
 Nyugalom , Marten Hørger neve hallatán nem baj, ha először memóriajavító kapszulák szedésén töprengünk el. Ugyanis a 29 éves német úriember fellépései által már kivívta a szakma elismerését (Breakspoll , Mayday stb), de megjelenései eddig még nem ostromolták az…..
 A Mad Decent alatt jött ki Lazerproof! című, ingyenesen letölthető mixlemez, ami alig két nap alatt a világ szinte összes blogját bejárta. Major Lazer (Diplo & Switch) legjátszottabb és leghíresebb számai most, La Roux segítségével kaptak új keretet, sőt új…..
Bögrecast Nacho Lovers - Deeper 2010.06.02 17:36:00
 Mi jut eszünkbe Kanadáról? Talán, hogy kettévágott fejjel élnek az ott lakók, félnek a sötétben és mindenre a jéghoki a mértékegység. Legalábbis a South Park és a How I Met Your Mother ezt mondja. Viszont, hogy deep-house-ból például egészen finom hanganyagok készülnek…..
A képet köszönjük Péternek!..
Bögrecast 2010.06.01 11:01:43
Ehhez a fotóhoz semmilyen szöveget nem kaptunk, úgyhogy a kommentek között lehet tippelni, hogy milyen fajta kutyáról van szó, illetve milyenről lesz szó, ha már nem szafaládé lesz ez az illető, hanem kutya.  ..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
"Egy nagyon pici kutyát szeretnék bemutatni nektek, aki a képen már kilenc napos. Egyke, ami a kutyáknál ritka, viszont annyit eszik, mint három másik. Egyelőre több cukiságra nem képes, minthogy létezik és hempereg a tengelye körül" - írta nekünk Zsófi. ..
Words of Music Please smile to... 2009.08.18 14:00:00
Eltelt egy év, és megint kezdődik a várakozás. A születésnapok, karácsony, és egyéb ünnepek mellé piros betűvel bekerült a Nature One is. Lássuk, mire vártunk ennyit. Utazás, kemping Ötfős kis csapatunk csütörtök este vágott neki az 1100 km-nek. Jó útunk volt, nem…..
Oké, kicsit magyarázni kell ezt a bulváros címet, pedig tényleg erről szól a hír. A Szaturnusz holdjai közül a hetediken, a 396 kilométer átmérőjű Mimason van egy baromi nagy kráter, a Herschel-kráter, amitől a hold úgy néz ki, mint a Halálcsillag. Többek között ezt a jeges…..
Bögrecast 2010.03.31 16:02:56
letöltés Tracklista: 1. Tits & Clits - Electro Wars Intro 2. JOKR - Snaggletooth (Ben and Lex Remix) 3. Blende - Iratus 4. Die Antwoord - Zef Side (Slap in the Bass remix) 5. Nobody Beats The Drum - Grindin 6. Laidback Luke & Lee Mortimer - Blau (LA Riots Remix) 7.…..
Bögrecast 2010.03.31 11:34:12
Még egy kis vélemény róla:
www.bogrecast.hu/index.php/hirek/431-the-electro-wars
soundtracket köszi, teljes filmet szted hogy lehetne megnézni?:P
Bonobo 'Black Sands' Album Mini Mix by Ninja Tune..
Megjelenés:  március 29.Tracklist:01. Kiara Prelude 02. Kiara 03. Kong 04. Eyesdown feat. Andreya Triana 05. El Toro 06. We Could Forever 07. The Keeper feat. Andreya Triana 08. All In Forms 09. Wonder When feat. Andreya Triana 10. Animals 11. Black SandsBonobo - The Keeper live@The Big Chill…..
Minden napra zene hétfő 2010.03.29 09:20:43
Most, hogy meg van a Bonobo új albuma, máris teljes embernek érezhetem magam. Amúgy rohadt jó a Black Sands, mindenkinek ajánlom, hogy hallgassa. Én idáig nem igazán voltam oda értük, de ezzel meggyőztek. We could forever. ..