Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Astarte

1 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy kis fesztiválszünet, de visszatértünk. kedves szakítósok! próbálom rövidre fogni, mert tudom, hogy nem szeretitek a hosszúakat. lehet vascsövezni és hipizni és hüpizni és a sün is mindkettőnknek kijár, főleg nekem, amiért még mindig szeretem. de akkor az…..
Miletics Csaba egy korszak ikonja volt. A legkeményebb hokis körül mindig történt valami, jelenléte garanciát jelentett a balhéra. Az "Üss, Mile, üss!" rigmus kitörölhetetlenné vált a magyar hokitörténelemből. 1981 és 1995 között játszott az FTC felnőttcsapatában,…..
Szerdán indult a fergeteges történet, ami már az elején földre vitt, pedig akkor nem is sejthettem, micsoda fordulat következik még. Az egész úgy indult, hogy a zene.hu oldal írt egy beharangozó cikket a Dream Theater koncertjéhez. A következő szenzációt a rövid írás közepébe…..
 Ma eltűnt az iWiWről Sztojka Iván adatlapja. De ki vette le?1., A legvalószínűbb, hogy a közösségi oldalt üzemeltető Magyar Telekom-csoport törölte, a több ezer, nem ritkán gyalázkodó hozzászólás miatt. De joga van-e ehhez a szolgáltatónak?2., Ha a felhasználó…..
A Hal a tortán című főzőcskézős műsorban a TV2 ezen a héten ún. Megasztárjait zavarta be egymás konyhájába, főztek is lelkesen egymásnak jókat meg nem túl jókat, de ez most mindegy. A tegnap esti műsorban Laktos "csalással estem ki" Krisztián amellett, hogy végig…..
Aki fiatal, legyen balos, sötétzöld, forradalmár; aki vallásos, az ne vitatkozzon politikáról; a világ egy nagy tanterem; a farhát legyen olcsó, a kávé legyen finom, stb. Az alábbi, teljes terjedelmében "ellopott" cikk egy hölgy tollából való - ahol is nekimegy a…..
Astarte 2007.12.10 14:57:05
a maha milyen kedves szó:).

egyszer egy barátom azt mondta, ha a zsidókat bántják, akkor nem egy zsidónak kell erre reagálni, hanem egy kereszténynek. ez az elv vezérelt akkor is, amikor két éve megírtam ezt a cikket. szándékosan használtam ugyanazt a stílust, ahogyan a feministák beszélnek, mert kíváncsi voltam, hogyan reagálnak akkor, ha a saját fegyvereiket fordítják ellenük.

nem hiszem, hogy bármelyik nő akkor érezné magát leginkább kiegyensúlyozottnak, ha a férfi oldalát működteti. én kimondottan hülyén érzem magam, ha egy vitában egy férfi alul marad velem szemben. nőkkel meg a legritkább esetben vitatkozom - akkor és ott azért szólaltam meg, mert a feminizmust valódi veszélynek érzem, az antiszemitizmus legközelebbi rokonának. de nem véletlen, hogy az interjú a fő műfajom, nem a publicisztika; az egyik női műfaj, a másik férfi. az interjú az interjúalanyról szól, a publicisztika rólam.

gondolom, minden nőnek problémát okoz, hogyan kezelje saját férfi oldalát. én igyekszem jóban lenni vele, mert azt gondolom, ha a helyén kezelem, akkor nem fog ellenem fordulni, és kikerülni az ellenőrzésem alól. és bevallom, rengeteget tanulok a férfiaktól, az egyenes kommunikáció és a feladatorientált megközelítés például olyasmi, ami sokat segített már munkában és privát is.

hogy miért engeded magad fölé azokat, akik csak vertikális pályafutásban tudnak gondolkodni? gondolom, azért, mert a női út mindig befelé, nem pedig kifelé vezet. nekünk nem ugyanazt jelentené egy cég élén állni, mint egy férfinak. de ez nem minősítés, nem hiszem, hogy egyik cél magasabb rendű lenne a másiknál. értem, hogy nekik mindez miért létfontosságú, s hogy miért nem az nekem.

újságíróként a szó a munkaeszközöm, és sosem éreztem nőietlennek magam akkor, ha sikerült hatékonyan kommunikálnom. ha úgy beszéltem, hogy a férfi értette, mit mondok. azért írtam korábban a szavak fontosságáról, mert a bőrömön érzem, milyen teremtő ereje van. más szintre kerül pl. egy kapcsolat, amikor a férfi kimondja, hogy szeret. pedig már előtte is érezted, minden tette és gesztusa ezt fejezte ki, az mégsem ugyanaz.
A hét szavakkaldugós-benyalós-újságírós csemegéje a legfrissebb Playboy Uj Péter-interjúja. Az ínyencek eleve csettintéssel kezdik, amikor meglátják, hogy a cikket Fiala "Hisztis" János, az öntudatos nézőgyalázás hazai apostola jegyzi. Ehhez képest direkte meglepő,…..
Nem szívesen tájékozódunk a Bors című izé, napilapból, mert olvastunk ott már egészen vadakat is, ma például azt bírták leközölni, hogy Kiefer Sutherland éppen halálra issza magát, és a sittre is csak a 24 téli szünetében vonul be - ami ugye nem igaz, a 24 tag alatt lehet…..