Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orizatriz

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Sziasztok,örömmel tudatom veletek, hogy az axolotljaim szaporodtak. a kicsik másfél hónaposak, íme néhány fotó" - írta nekünk AnitaKöszönjük a fotókat! ..
Szerda éjfél körül, valószínűleg szívelégtelenségben, meghalt Peter Steele, a Type O Negative énekes-basszusgitárosa. Először egy pletyka indult el Mistress Juliya Twitter-oldaláról, akivel állítólag Kenny Hickey, a zenekar gitárosa közölte a hírt, ezt Brandon Geist, a…..
orizatriz 2010.04.15 12:56:42
Szerda este 6 óra 6 perckor, 8 év szünet utána zsiráfborjú született a Fővárosi Állat- és Növénykertben, írta nekünk az örömhírt Hanga Zoltán. A kicsi – zsiráfszokás szerint – nem sokkal megszületése után lábra is állt. 20:38-kor sikerült megtalálnia  az…..
Henrik Vibskov 2010-es őszi/téli kollekciója egész egyszerűen sokkoló. A tervező eddig sem kifejezetten hordható ruhákat alkotott, de ezek a furcsa, meghökkentő és rendkívül eklektikus kreálmányok még azokon is túl tesznek. A modellek és a ruhák összahatása engem leginkább…..
orizatriz 2010.03.02 19:47:15
@pdstudio.info: azért a Zaráék manusát hazavinném, és itthon öltöztetgetném egy darabig.
ezeket nem.
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
A fenti fotót szemlélve először azthittük, egy játékkutya fotóját küldték el nekünk, de aztán a többi képről beazonosítottuk, hogy hús-vér állatról van szó. "Megkésve bár.... küldöm szerettel alvó vadamat, boldog új évet mindenkinek. képeken Tóbiás Bedli, a…..
orizatriz 2010.01.03 20:25:35
Arról sajnos nincs információnk, hogy a nyúl mit szólt a hóhoz. Vajon szerette? A képet köszönjük Zsófinak...
orizatriz 2010.01.03 20:24:33
Látó-kör Arckép 2009.11.08 16:39:04
          ..
orizatriz 2009.11.15 14:40:33
Teargarden by Kaleidyscope címmel jelenik meg az új Smashing Pumpkins-anyag, amit nem is igazán tudjuk, hogy nevezhetünk-e lemeznek, ugyanis egyben nem adják ki. A cím tulajdonképpen 44 dalt tartalmaz, amiket Billy Corgan csapatfőnök egyenként pakol fel majd a weblapra, ahonnan ingyen…..
Az egyéves, oregoni Jenny annyira imádja a játékkutyáit, hogy képtelen megválni tőlük...
A kínai Shaanxi vadkutató központban születtek az ikrek. Édesanyjuk, Lou Sheng augusztus 18-án hozta világra a kölyköket...
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT. Pista bácsi, kinek státusza ismeretlen a cégnél, raktári anyagmozgatóként kezdte(jómagam is elláttam ezt a…..
orizatriz 2009.09.14 19:23:21
Idióta kacatok Filmóra 2009.09.11 17:48:00
Filmes óra, ha már lassan eltűnnek ezek a régi filmes fényképezők, akkor itt egy óra, ami mutatja az időt és emlékezhetünk a régi filmes pályafutásunkra. Gadget4 ..
"Szeretném bemutatni pici cicámat, Schrödingert, aki mostanában inkább az ÖrDÖG nevet érdemelné ki a viselkedésével, de akit nagyon-nagyon szeretek. Első körben küldök róla egy portrét hathetes korából, a későbbiekben még jelentkezem egyebekkel" - írja Katy. Nem…..
orizatriz 2009.08.30 11:08:45
"Küldöm az egész sorozatot, a képek ellátva címmel - hát, azt hiszem, eléggé látszik rajta, mennyire nem lelkes előtte, és mennyire élvezi a végén, hogy túlvan rajta. Ő a mi családunk kis kutyaszerű képződménye, Stamesz" - írja Katy...
Cukiság pólót nyert Moli és két macskája a nyár utolós vizes állat pályázatán. Gratulálunk! Most gondolkodunk valami következő pályázaton, egyelőre nem jutott eszünkbe még semmi.   ..
orizatriz 2009.08.30 11:06:13
"Ez konkrétan sajnos nem az enyém, hanem csak rokona az enyémnek, de érdemes megnézni" - írta M. a képen látható cairn terrierről. A fotót viszonylag sokan és sokáig bámultuk. Többek szerint ez nem is igazi kutya, mások nem értik, mi az a dolog a hasán, mások az…..
Úgy éreztük itt az idő, hogy kicsit megemlékezzünk a sok szép mellett csendben létező szarról is. Ez a zenei fronton nem lehet más, mint a 90-es évek legirritálóbb népségének, a semmirekellő bölcsészeknek ikonja, Müller Péter Sziámi. Sem a korszakban, sem ma, felnőtt fejjel…..
Augusztus 20-án nosferatoval B-oldal munkanapot tartottunk, melyhez én kb. annyit tettem hozzá, hogy 1) kifejeztem a tűzijáték felé érzett eszméletlen utálatomat; 2) 30-40 percenként elaludtam. Hatékonyság! Ennek ellenére behúztuk az új Tarantino filmet a közeli kinóban. Akik még…..
Van az úgy, hogy az ember megnéz egy pilotot, esetünkben egy félkész, újraforgatás előtti verziót, rosszul lesz tőle, és rá sem hajlandó nézni a sorozatra utána, csak hüledezik, hogy mi az istenért nézi négymillió amerikai a fizetős HBO-n, meg töltik ezerrel milliók Jack…..
Az Én kicsi pónim őrület a kilencvenes években terjedt el Magyarországon. A pónik tömeges elszaporodása már az évtized elején megkezdődött. De vigyázat! Az igazi Én kicsi pónim nem keverendő össze és semmi esetre sem pótolható az ún. piaci gagyi pónival. Az Én kicsi…..
Ma különleges poszt következik. Egyrészt nem volt még lánydivattal foglalkozó dolgozatunk, másrészt vendégszerzőnk. Ma mindkét esetben megtörik a jég, törzsolvasónk, Bettie Page jóvoltából. Lássuk mit nem vettünk észre mi, érzéketlen férfiak a 90-es évek szépségein!…..
orizatriz 2009.08.13 16:38:47
@Balázs Róza: tényleg, volt a fun factory asszem a eurosporton, még tán levelet is írtam ANGOLUL a műsornak (erősen nyolcvanas évek). vagy a remote controll az mtv-n, amiben egy székben forgattak egy ürgét, és meg kellett mondania, milyen klipet lát. és paul king meg a ray cox..:)
de ide tartoznak a narrátoros horror- és pornófilmek is (inkább a kilencvenes évek ;)).
Elég régi emlékekben kell turkálni, amikor is felsejlik, hogy az ország egyik elit református gimnáziumában otthonról hozott koax-kábellel kellett "lopni" a falból az MTV adást, hogy az éppen aktuális szünetekben meglegyen a napi betevő Massive Attack: Unfinished Sympathy…..