Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kds

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ferrari 458 Italia azonban felette áll a szabályoknak, felette áll a gazdagságnak, talán felette áll az irigységnek is. Egyszerűen csak egy minden ízében csodás tárgy, ami – mivel ilyen csodás tárgyat komoly munka elkészíteni – történetesen elég sokba is kerül.…..
kds 2010.06.28 20:12:13
@Anti-Journalist: Fekete pákónak meg Kukinak (nem tudtam, hogy így hívják, de azt hiszem tudom, kire gondolsz) mi köze a tájszóláshoz? Ezek nem magyarok és ezért csak próbálkoznak magyarul beszélni. Szerintem sem vicces, és egyetértek, hogy nem lenne keresnivalójuk a médiában. A tájszólás egy teljesen más téma, és nem összekeverendő a műveletlenséggel.
kds 2010.06.28 22:47:36
@Anti-Journalist: A magyar vidéki adókat nem igazán ismerem, de nyilván te se csekkoltad le az összeset, hogy ezt kijelenthesd.. A probléma szerintem az, hogy a legtöbb embernek az ugrik be ha tájszólást hall, hogy 'paraszt'. És a negatív értelemben. És ezzel főleg csak mi magyarok vagyunk így, hiszen nézd meg hányféleképpen beszélik a németet, az angolt, a spanyolt, és nem hiszem, hogy egy chilei leparasztozna egy andalúzt, mert nem ejtette az sz-t a szó végén.

Az, hogy neked bántja a füled, megint más dolog, nem tetszhet mindenkinek minden egyformán.