Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sander

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
László rossz választ kapott, amikor egy olyan terméket szeretett volna megvásárolni, ami nem volt épp készleten: Nem szokásom ilyet tenni, azonban most megteszem: szeretnék panaszt tenni egy a várpalotai boltban dolgozó kollégájukra: Bementem, hogy vegyek az újonnan vásárolt…..
sander 2013.01.29 13:15:27
@kispestipeti: te meg egy f*sszopó!
Lassan már csak pár óra marad 2012-ből. A pontyok még talán csapkodnak a kádakban, a pezsgő behűtve a hűtőben, a buli leszervezve. Fenyőillat? Mézeskalács? Forralt bor? És persze rengeteg, finom étel. Reméljük, az is ízlett, amit idén mi szervíroztunk. Állandó és külső…..
sander 2012.12.24 17:29:19
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
A fenti mondat a South Park 14. évadjának promójában hangzik el, melyet nemrég dobott ki a Jalopnik. Cartman, - kedvenc figurám -, ezúttal egy versenyautóban ül a rajtrácson, Butters pedig a boxutcából kérdi tőle: - Biztosan meg tudod ezt csinálni? A válasz: - Ne aggódj, megtanultam…..
Épp a sajtóiroda felé ballagtunk Telós Bandival, amikor utunkba került egy arra parkoló kisebb konvoj. El is eresztettem egy poént, hogy biztos a legnagyobb magyar jár erre, és valóban. Megkérdeztem egy szekust, hogy mi történik itt, csak annyit mondott: az Elnök van itt. Nofene, itt…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
sander 2010.05.09 19:31:23
@ommm: te lennél az utolsó akitől elnézést kérnék!
nem én írtam , hogy "buci" egy "jó srác amúgy"! miért is jó srác?! azért mert neked szimpatikus?! és akkor mivan?! elég ha az autókról okoskodsz! akkora jó(fej) újságíró meg messze nem vagy hogy ekkora iróniával írd általad említett bevezetőt! de még ha ez fel is tűnik, akkor is szar a cikked és ellentmondásos. (és mint említettem a Lambo-s embereket szétszedtétek, a bucikád meg kap egy ejnye-bejnyét a totalcar-tól)
sander 2010.05.09 20:35:13
@nem kéne...: "oldal befejező mondata(amit vmilyen okból kifolyólag töröltek az eredeti cikkből): "Ötszáz lóerővel, kacsakő alakú, derékig érő sportautóval, közúti forgalomban való péniszpolírozással bugyit nedvesíteni, ugyan kell-e?""...
törölték de volt! és bunkó geciség!!!
sander 2010.05.09 20:38:50
@waffen55: "...Na de Bandink bár tök jó srác amúgy..." itt az AMÚGY volt a dőlt betű?! akkor mire is utal ez ha nem személyes szimpátiára?! fordítsd le nekem, írástudatlannak ezt a mondatot szépen kérlek....
A nagy, jellemzően közjogi méltóságoknak kijáró, temetések legalább annyi embert mozdítanak meg világszerte, mint ugyanezen emberek esküvői. Morbid vagy sem, de mindenképpen remek alkalom ez minden autóbuzi számára, hogy újfent képbe kerüljön a pompakocsi-piacot illetően. Mik a…..
Verőfényes, szép jó napot mindenkinek! Bár fizikai mivoltunkban már régen halottnak nyilvánítottak volna, mi még élünk. Az emberi szervezet csodálatos, például aránylag zökkenőmentesen képes átállni a napi két-három órányi alvásra. Illetve kómára inkább, hívjuk annak. A…..
Olyat már mi is hallottunk, hogy ha nem fizetünk, akkor nem jár a szolgáltatás, de olyat, hogy az ügyfél fizet, de nem használja elég gyakran és ezért kapcsolják ki, talán még senki nem hallott. Pedig milu éppen így járt a T-nél. Néhány hete tapasztaltam, hogy nem érem el…..
Belsőség Rabszolgát keresünk! 2010.02.05 12:56:00
A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná,…..
böjt: a mértékletesség erényének cselekedete: tágabb értelemben minden erkölcsi meggondolásból fakadó önmegtagadás, főként az érzéki élvezetektől való tartózkodás; szoros értelemben az önfenntartási ösztön megfékezése az evésben és ivásban. - Legyünk húsok,…..
Igen ám, de gondoltak-e arra, hogy a beidegződések, a betonbiztos módszerek hibásak, netán rosszul rögzültek? Gondoltak-e már arra az éjféltől-hajnalig kéziféket rángatók, a CO-sperrel vitézkedők, hogy a mindennapi közlekedés sokkal komolyabb, nehezebben megoldható feladat elé…..
Belsőség Sarat! Még! 2009.11.26 06:21:00
Először értetlenül néztem magam elé, mikor megkaptam a Ford 4x4 Akadémia című meghívót, hiszen nem okvetlenül a 4x4-es élményautózás az, ami manapság eszembe jut a márkáról. Európában az Escort Cosworth már csak egy méregdrága, gyűjteni való klasszikus, utoljára tán arra…..
sander 2009.11.26 09:15:49
Ha ön vérbeli autóbuzinak tartja magát. Ha ön a Forma-1 közvetítések alatt is csak azt várja, mikor padlózza le Bernd Maylander a biztonsági autót. (Mint én.) Akkor ez az Ön ajándéka. Lehet. Mert mi is lehet jobb annál, mikor trepnihez szegezett gázpedállal gyorsul egy big block…..
Gondolom, láttak már hasonló képet önök is. Csütörtök reggel a Flórián-téren megkaptam szokásos piros lámpámat, ez a Corsa úgyszintén, becsorgott mellém.Nézem, nézem és elgondolkodtam, hogy vajon miért kell egy kirakatnyi plüssmackót a hátsó ablakba pakolni? Biztosan…..
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
Ó, miért? Miért? Mikor a szerkesztőségben már így is BMW-buzinak vagyok kikiáltva? Mégis pont velem történik meg, hogy TéZé – micsoda merénylet – a könyöklőben turkált, míg álltunk a rakparti dugóban ma reggel. Egy 15 000 kilométert futott, sokmilliós autóban. Én…..
Belsőség Barom, kamionnal 2009.03.05 12:16:00
Alapjában véve nincs bajunk a kamionsofőrökkel, sőt, vannak köztük mega jó arcok, mint pl. az örökifjú Géza és persze vannak hőzöngők is, akik magyaráznak. De biztosak vagyunk benne, hogy nincs az a fuvarozó, aki ezt a barmot védelmébe venné. Romániában már felkavarta a…..
Belsőség Élmény. Zacskóban? 2009.01.28 15:45:00
A pályán elért eredmények túlszárnyalták legmerészebb elképzeléseinket is.Ezt nyilatkozta a 45 éves Michael Pettitas, mikor 15 évnyi kutató- és fejlesztőmunka, valamint 4 évnyi bürokratikus szélmalomharc után végre-valahára forgalomba állíthatta és tesztelhette járművét. A…..