Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deflorator

0 bejegyzést írt és 2109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leginkább félelmetes és titokzatos szervezetek egyike a Ku Klux Klan, a tagok mindennapjairól (egyáltalán: a tagokról) vajmi keveset tudni. Ezért is nagyon izgalmasak Anthony Karen fotói, melyek éppen ezekbe a hétköznapokba engednek bepillantást. Anthony Karen fotós karrierje…..
    Hadas Kriszta ledobta a textilt. Igaz, nem egyedül tette és egy jó ügy érdekében. Arra vállalkozott 11 kismamával, hogy retus nélkül mutassa meg, milyen is lett a megváltozott alakja szülés után. Kriszta anyukás műsort is készít és most 11 anyuka, kezében a picivel…..
Mai vendégünk Ajkassy-Nyelly Renáta (23) művésznő, aki fiatal kora ellenére máris elismert szoprász. Mesél nekünk különleges technikájáról, indulásról, lehetőségekről. Kedves Renáta, hogyan kezdődött, mikor vette észre, hogy tehetsége van a szoprászathoz? Az általános…..
deflorator 2015.04.23 07:59:23
 Hogyan lehet mégiscsak alkotmányellenes a devizahiteles törvény Még márciusban éppen az Alkotmánybíróság nyitotta fel "Pandora szelencéjét" - most mégis az AB lehet ismét az, amely le is zárhatja azt. A devizahiteles törvény rendelkezései rendkívül megnehezítették a bankok…..
Orosz kapcsolat Tönkrement sorsok 2014.09.03 18:30:48
Szerda reggel kaptam az sms-t, hogy megtalálták Andrej Sztyenin holttestét. Az Ukrajnában dolgozó orosz újságírót augusztus 5-e óta nem találták, és a baljós sejtelmek ellenére reménykedtem abban, hogy az ukrán titkosszolgálat fogságában van. Mint kiderült, a fotóriporter…..
deflorator 2014.09.05 09:05:41
@chepunk: A NATO felborította a status quo-t azzal, hogy Ukrajnát elkezdte bekebelezni.
Ennek a természetes következménye az, ami most történik.
Ukrajna pedig nem döntött semmiről.
Párszáz majdani fegyveres megdöntötte a hatalmat (hogy ki bérelte fel őket az lényegtelen), a legitimitásukat pedig remekül érzékelteti, hogy azonnal lángba borult az ország, a törvényesség megszűnt.
deflorator 2014.09.05 09:07:18
@chepunk: "Orosz támogatás nélkül május végén vége lett volna a daluknak"
És szerinted ez normális? Fegyveresek megdöntik a hatalmat Ukrajnában, aki pedig nem ért egyet az meghal?
deflorator 2014.09.05 10:33:59
@flugi_: "A jelenlegi csetepaté kirobbanása a putyini rendszer bűne, amikor súlyos gazdasági fenyegetéssel lemondatta az ukrán vezetést az európai közeledésről."
Ez is egy látásmód. Az európai közeledés mint abszolút jó, amit a gonosz putyini rendszer akadályoz.
Talán az ukránoknak kellett volna eldönteni, hogy mit akarnak, nem pedig párszáz majdani katonának. Akkor nem lett volna polgárháború.
A zágrábi ügyészség vádat emelt Darko K. ellen. A 39 éves férfi idén március 30-án délután kisteherautóját részegen (3,22 ezrelékes véralkoholszintet mértek) vezette. Egy zágrábi utcában áttért a menetiránnyal ellentétes oldalra, elütött egy 7 éves kisfiút, majd…..
deflorator 2014.05.22 12:52:24
@mojoking77: "nem is igazan erdemel mast, mint az agyonverest."
Szerintem a bűnös bírósági tárgyalást, és igazságos büntetést érdemel, nem pedig agyonverést.
A hozzád hasonló vélemények miatt teszi jobban az ember manapság ha inkább mégegyszer keresztülhajt az áldozaton aztán elmenekül.
Vadul osztanak az fb-n egy kikerült emailt, amiből sokan arra következtetnek, hogy egy hostessügynökség szervezi a kormány bértapsolóit március 15-ére óránként 800 forintért. Az érintett szerint viszont egészen másról van szó, de nem árulja el, hogy miről. "Frissmeleg. Az…..
Pénzkérdés Trafikevolúció 2014.01.17 18:18:19
Megint be lehetett adni pályázatokat trafiknyitási engedélyre. Aligha volt nagy tolongás. A cigarettaforgalom alakulása feketén-fehéren mutatja meg, milyen az, amikor  a kínálat-kereslet felmérése, és rendes megvalósíthatósági tanulmányok nélkül avatkozik be a kormány a…..
Dinamó Műhely Ha itt hibázol… 2013.12.19 15:04:27
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyon szegény leány. Nehéz élete volt, nem tudott jobbat, elment egy időre pornózni. Később egy tehetségkutató versenyen kiderült tehetsége, és láss csodát: az X-faktor dobogóján végzett. Ez még nem egy igazi tündérmese, de a magyar…..
deflorator 2013.12.20 11:13:14
@marxengelszleninsz: Mi, aljas férgek, már csak ilyenek vagyunk. Ám nem egyik pillanatról a másikra alakultunk ki, ilyenek voltunk évekkel ezelőtt is. Amikor Tünde felnőtt emberként meghozta felelős döntését, azt, hogy pornós kurvának áll, amivel kivívja az aljas férgek, azaz a mi megvetésünket.
Ő döntött így. Ő akarta így.
Egeret szült a Kúria - röviden ezt történt hétfőn, miután a testület jogegységi döntésében kimondta, van olyan, hogy devizahitel. Miklós barátommal úgy döntöttünk, hogy közösen merengünk egyet ezen a híren, részint mert mindketten írtunk már a témáról, részint mert…..
deflorator 2013.12.18 15:34:18
@LooPhas: "A másik megoldás - ez az amit a magyarok többsége nem képes megérteni - hogy így-úgy elfogadjuk a létező világ szabályait és törvényszerűségeit (törvénytelenségeit) és megpróbálunk alkalmazkodni hozzá. "

A törvények nem axiómák. Simán meg lehet változtatni bármilyen törvényt. Remélem nem bánod, ha valaki nem törődik bele abba, amibe te igen, és küzd ellene.
deflorator 2013.12.19 10:10:16
@LooPhas: Civilizált jogállamban, ha UTÓLAGOSAN változtatnak a szerződésen egyoldalúan, akkor azt bizony UTÓLAGOSAN vissza is lehet csinálni. Ennyi.

@kowee: Szerintem mivel a magyarországi bankok többnyire külföldi bankok leánybankjai, ezért meg tudták/tudják oldani a hitelfelvételt kedvezőtlen CDS felár fizetése nélkül. Kérdés, hogy akkor neked miért kell fizetned? Persze olvasom a magyarázatokat, és mosolyogva le is fordítom magamban: a jupiter az elefánt házában van. Kb ilyen porhintés mindegyik.
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
deflorator 2013.07.12 16:09:31
@ergerberger: A lányokhoz viszonyulnak alpári módon a kommentelők, vagy a kurvákhoz? A két szó nem egymás szinonímája!
A kurvákat az ember használja, beléjük ürít, de nem tiszteli. Semmi tiszteletre méltó nincs ebben a munkában.
deflorator 2013.07.12 16:31:53
@ohmyFgod: Miért kéne elvonatkoztatnom a belémnevelt mentalitástól? Mitől lenne ez az intelligencia fokmérője az, hogy valaki leveti magáról a társadalmi erkölcsi normákat? Sőt, ha valaki leveti magáról ezeket a normákat, az nem önként vállalja - mit vállalja, követeli! - hogy kivesse magából a társadalom?
deflorator 2013.07.16 16:57:15
@Sunavadász: A te anyád legalábbis az volt.
Vöröshajú lányok Yanika 2012.09.24 10:00:00
..
deflorator 2012.09.24 20:48:09
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
deflorator 2012.03.31 10:45:29
@deflorator: Összehasonlításképp gondolkodjunk el azon, hogy például egy jogász hány új törvényt alkot meg ahhoz, hogy megkapja a doktori címet... :)
deflorator 2012.03.31 10:49:48
@CSENDES: Igen, felkutatta a könyvtárban, és megtanulta. Valahogy úgy, ahogy egy orvos vagy egy jogász is "összeplagizálja" a doktori címét, hiszen könyvekben már szereplő írásokat memorizál.
Más tudományokban persze az is előfordul, hogy ezt a fokozatot nehéz megszerezni.
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Egy show biznizben dolgozó hölgy haverjainak elküldött levele szerint a minap összekúrt Tarantino-val. Egy partin gabalyodtak össze, ahol nem sokkal smárolás és tapizás után leléptek Jamie Foxx és egy másik csaj társaságában Tarantino házába. A házban már külön buliztak,…..
Ezért is örültem meg annyira ennek a fiúnak, aki első látásra (aztán még sokadikra is) szelídnek és érzékenynek tűnt, és mivel se humora, se jó csajozós dumája nem volt. Az én történetem sajnos se nem szép, se nem jó, de legalább tipikus, és arról szól, hogy…..
Szerintem ha tényleg olyan jól érzi magát velem valaki és 5-6-7 randi után megvan az összhang, akkor nem keres tovább, nem udvarol másoknak. Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, a sok alázás mellett (vascső szerintem mindenkinek kijár olykor az életben, azt hiszem)…..
deflorator 2011.06.26 13:50:17
@kerekerdo: Soha de soha nem ígértem életre szóló kapcsolatot egész életemben. Ha egy nő áltatja magát, azért én nem felelhetek. Mindig megemlítem, hogyha bármikor meggondolja magát, ha helyettem mást választ, én nem fogok szemrehányást tenni vagy üldözni őt, elfogadom, hogy volt pár boldog hetünk. Ha ebből nem vonja le a tanulságot, az nem az én hibám.
Első és egyetlen randinkon nem kérdeztem, hogy te figyelj és mi a vezetékneved, később meg telefonon már annyira nem is érdekelt.  Sziasztok! Az én sztorim nem az a tipikus padlóra kerülős szakítás, inkább vicces. Én akkor 17 voltam, lány, Tibi meg 26. Egy szilveszteri…..
„Stresszhelyzetként értékeltem az egész együttlétet, holott nagyon vágyom egy igazi szeretkezésre” – úgy látszik, mostanában elindult egy ilyen széria, ugyanis mai posztunk újra egy olyan fiatalemberről szól, aki közelebbi kapcsolatba került egy örömlánnyal. Az…..
Azóta már a negyedik barátnőnél tart, ugyanez a forgatókönyv mindegyiknél. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Közhelyes vagy sem, régóta olvaslak titeket, és régóta le akarom írni a történetemet. 20 éves lány vagyok, történetünk idején…..
Sok otthoni probléma, gyakran beteg, és mind e mellett hihetetlen szeszélyes. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Üdv! Egy fiú vagyok és már egy ideje bele-bele olvasok ebbe a blogba. Nem tudom idevaló sztori e, nem tudom az érintettek magukra ismernek…..