Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pizzaboy

1 bejegyzést írt és 778 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reklámfogás Necces hirdetések 2016.11.25 06:58:00
Láttál már olyan reklámot, amely felháborított? Vagy olyan hirdetést, amelyet sértőnek éreztél? Vajon hol a jóízlés határa a reklámokban? Persze tudjuk, hogy egy cégnek (majdnem) minden hírverés, akár pozitív, akár negatív, jól jön, ám azért mégis kell legyen valamilyen…..
A 6. évad 4. részével folytatódott tovább az HBO, Trónok Harca című sorozata. Akik már látták az epizódot spoileres kibeszélőnket a tovább mögött olvashatják...
Kis késéssel itt a múlt heti Checkpoint, részben azért késett, mert nagyon sok volt a nyersanyag - ez meg is látszik azon, hogy ilyen hosszú podcastadásunk még nem volt. És nem hangzik el benne szóvicc! Sőt, alig beszélünk benne, csak ülünk, és hallgatjuk vendégünket.....
Üdv minden régijáték-rajongónak, eltelt két hét, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Ezúttal is olyan játék jön, amit sokan kértetek: a Dark Sun: Shattered Lands - Grathtel bevetettük magunkat Athas arénáiba, és erről beszéltünk…..
pizzaboy 2016.04.04 19:54:48
@__tom_: Avernum, illetve Avadon. A cégnek (Spiderweb) PC-re rengeteg hasonló játéka van.
A héten nem nagyon volt időm a blogra, ügyeletes szerkesztő voltam, és hát volt egy kis világtörténelem megint. Épphogy sikerült megvágnom az eheti podcastet vasárnapra, szóval legalább ezzel nem hagytalak benneteket cserben. Kár is lett volna csúszni vele, eheti vendégünk ugyanis megint egy régi…..
pizzaboy 2016.03.28 17:22:07
@datam: Gáspár András írta, aki sok M.A.G.U.S regényt is írt.
VVÉNBFarm Anikó és CelebvagyokKonyhafőnökFarm Zé azt ígérte, vidéki életet kapunk és melós hétköznapokat, ganajjal és izgalommal. Ezek közül A Farm, az RTL Nagy Tavaszi Reality műsora, amit úgy harangoztak be, hogy nem is olyan, mint a Való Világ, félórányi unalommal és egy asztalon táncolós,…..
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
Beteg voltam majdnem két hétig, ami a blogon is meglátszott (posztot írni se nagyon volt erőm a takonytól), illetve a legfrissebb podcastadásunkban elhangzó távoli köhögésekre is ez a magyarázat. De nem akartam elhalasztani a felvételt, már csak a téma miatt sem.....
pizzaboy 2016.02.29 19:02:03
@BLZ: Logic Klub, ha kérhetem ;)
Egész népszerű lett videojátékos podcastünk; az elején még ezer hallgatásnak is nagyon tudtunk örülni, de most például az esportos adás már 3500 fölött jár (plusz iTunes). Ezt nagyon köszönjük, viszont elég vegyes visszajelzések jönnek azt illetően, hogy milyenek legyenek az…..
pizzaboy 2015.12.07 20:35:15
@Scagnetti:
wz2100.net/ <- garázsprojekt
pizzaboy 2015.12.07 20:41:24
@molnibalage: nehéz röviden válaszolni erre, a játék egész egyszerűen EPIC. Rengeteg féle fejlesztés (nem feltétlen értek egyet azzal, hogy egyhangú lenne), de ami a lényeg, te rakod össze az egységeidet. Meghajtás, body, weapon. Kellemesen (értsd: rohadt nehéz) kampány, nagyon jó zene, és hangulat. Valamint szerintem az elsők között (ha nem az első) full 3d RTS. Emiatt mondjuk lehet egy kicsit rosszul öregszik, de érdemes tenni vele egy próbát. (Ld. előző hozzászólás, ingyenesen tölthető.)
Bizonyára tudja, ha sokat iszik, az arca sápadt és fakó lesz, de vajon azzal is tisztában van, hogy a latte vagy capuccino fogyasztás a felelős a szeme alatti sötét karikákért és az állán található foltokért? Vagy, hogy a homlokráncokat a csoki is okozhatja? Nigma Talib…..
Töretlen lelkesedéssel csináljuk új projektünket, a Checkpoint című retrojátékos podcastet. Már a harmadik adásnál tartunk, és egyre professzionálisabbak vagyunk. Például harmadik adásnak nevezzük a harmadik adást! (Valamiért a pilot 1x00 lett, aztán a második 1x01, ami…..
Egy év próbaidő próbára bocsátás. Tessék ezt ízlelgetni egy kicsit, nem szarkupac, lehet. Egy év próbaidőt  próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de…..
  Nahát, ezt azért nem gondoltuk volna, ugye: a Prison Break egyik írója, Nick Santora nyilatkozta az Independentnek, hogy annak idején az egyik Lostos író haverja simán beismerte, hogy ad hoc találták ki a sorozat fordulatos húzásait. Nálunk, a Prison Break írói szobájában…..
pizzaboy 2015.01.14 18:37:49
@fran7: Twin Peaks
pizzaboy 2015.01.14 19:06:40
@fran7: Amit leírtál egyből a Twin Peaks jutott eszembe. Sajnos az is ott kötött ki, hogy semmi értelme nem volt a végére, random eseményekbe próbáltak a nézők valami tudatosságot belelátni.
A Bors információi szerint Tatár Csilla még karácsony előtt, december 22-én és 23-án is Kárász Róberttel együtt kénytelen vezeti reggelente a Tv2-n a Mokkát, holott már az MTVA-nál rá váró új feladatokra kellene koncentrálna. A Blikk szerint Tatár Csilla mostanában…..
pizzaboy 2014.12.13 13:04:45
@peti a pici pille: NAGYON NAGY!!4
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
pizzaboy 2014.12.04 15:27:59
@Tahó Sandokan: Úristen, 1 évvel ezelőtt még nem affektált ennyire idegesítően. Ez nézhetetlen, és láthatólag romlik az állapota.
pizzaboy 2014.12.04 15:29:18
@Hátrányos helyzetű kaviár: Vagy varázsgomba. (Én inkább erre tippelnék.)
Olyan monológunk van, besírsz tőle. Piramis, DNS, Darwin, történelem, mindenki mehet a picsába, itt van Dr. Török, és megmondja, mi hogy van. A csajt két konteó között még a Répás Lajos-féle escortprostikurvalénykereskedelem ügyben is kihallgatják, ahogy Vajna Tímeát is…..
Ahogy a cc is beszámolt róla, eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy beszámolót közölt arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország…..
Egy hét. Ennyit bírt ki az X-Faktor sztájlisztja, hogy ne olyan ruhát adjon Tóth Gabira, amiből bármelyik percben kibuggyanhat a másodlagos nemi jelleg, márpedig a tegnap este megint hiperaktív énjét hozó, az összes fellépő után lelkendezve ugráló és sikongató énekesnő minden…..
pizzaboy 2014.11.09 12:53:02
@Baresz83: Amíg nézed/nézitek minek találnának ki bármi mást helyette?
Tegnap volt egy kis összejövetel a belvárosban, biztos a kedves olvasó is találkozott már vele, ha más nem Facebookon vagy Tumblren vagy akár a Magyar Nemzet címlapján is, elég nagy hepaj volt, vonultak tízezren, meg lóbáltunk telefont, illetve néha olyanokat skandált a tömeg,…..
Dubai egyike a 21. század legdinamikusabban fejlődő helyeinek, gazdasága sikertörténet, legalábbis amíg az olaj tart, de már gondolnak arra is, mi lesz, ha a kincs kifogy. Gazdaságát ma már legalább annyira a turizmus és az ingatlanpiac húzza, ugyanakkor utóbbi szakértők szerint…..
pizzaboy 2014.10.14 08:27:04
@fehérfarkas: "A szerző az infoit nyilván különféle cikkekből szedte"

Ezt kétlem. Kb. lefordított egy az egyben egy cikket. Már évek óta mindenhol az ilyen típusú bulvárcikkek mennek. Persze, szerinted nyilván, még "oknyomozói" munkát is végzett :D
P. elment a budafoki Borkatakomba magyaros estjére, majd érezhető malíciával beszámolt élményeiről (gondolom az árral együtt izmosodó elvárásokkal összefüggésben).  Írása egy ponton a vendéglátóegység kritikájából összmagyar nemzetostorozásba csap át,…..
Ma van a közmédia napja, (oppardon, A Közmédia Napja, nehogy baj legyen majd ebből is) ami többek között azért is nagyon vicces, mert a comment:com ellen indított egyik perük keresetében azt írják igen kioktató stílusban, hogy olyan, hogy közmédia, nem létezik, ilyen szervezet…..
pizzaboy 2014.09.07 10:13:38
@Sagodi: Érdekes módon a Napkeltébe (többször is) meghívták az akkori miniszterelnököt, akinek KÉRDÉSEKET is fel lehetett tenni ÉLŐ műsorban. Durva mi? És nem az volt a kérdés, hogy "akkor most jól, vagy nagyon jól teljesít-e Magyarország?"
Most, hogy mindenhol becsengettek úgy gondoltam, hogy egy olyan megvilágításból nézem az iskolakezdést, ahonnan nem szokták. Legalábbis én még nem találkoztam vele. Ez nem más, mint a párkapcsolatok. Az elmúlt években egy nagyon erős trend alakult ki, ami meghatározza a társkeresést. Ez pedig nem…..
A hazai médiapiacot idén nyáron az átigazolások tartották lázban (na jó, túlzásokba esünk, érdekelt pár ezer embert), először Stohl Buci mondott nemet a TV2 tízmilliós ajánlatára és maradt az RTL-nél, ahol viszont nem adnak neki műsort, majd Ördög Nóra ment át a TV2-höz…..