Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boorisz (törölt)

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az Orbánfóbiás 2010.12.07 07:00:00
Én tudom. Tudom, hogy mit akar. Olvastam A Könyvet. Ott azonnal megvilágosult előttem minden, hogy ez az egész miről szól. Hogy addig az orromnál fogva vezettek engem.Ez egy nagyon éles eszű, tehetséges gyerek volt az elején. Igazi nagy reménység... aki nem átallott gyújtó hangú…..
Michael Knight (michaelknight.blog.hu) első beküldése, és rögtön elsőre tökéletes; minden megvan benne, ami kell: igazi félrefordítás, pontos forrásmegjelölés, hivatkozások, a helyes megoldás, és még szellemes is a kommentárja:Az Odaát (Supernatural, TV6, augusztus 2., hétfő,…..
  Na sok mindenre gondoltunk, de erre nem. Mert ugye szoktak licsit, meg rózsavizet, meg termált meg kókuszt is tenni az arckrémekbe, de hogy a világ legegyszerűbben lerajzolható állatának nyálkáját? Szóval, meg kell mondjuk, nem kis fenntartásokkal indultunk neki a csiganyálkát…..
Boorisz (törölt) 2010.12.05 18:15:17
@kpityu2: Mert kell bele valami extra és ami nem árt az használ.
De mindenesetre megnéznék egy olyan gyárat ahol a csiguszok előtt van egy edény amibe szorgalmasan köpködnek. :D
Festéktörténeti mérföldkőhöz érkeztünk: annyi próbálkozás, méricskélés, számítógépes tervezés, laborban elvégzett kísérletezés, áttervezés, újabb kísérletezés majd kettős vakteszt lefolytatása után most úgy tűnik, végre sikerült előállítani az Apple titkos…..
Nem tudom, miért alakult így, de az utóbbi időben a világ különböző pontjain működő ateista szervezetek úgy próbáltak meg vitát generálni a vallási kérdésekről, hogy a buszok oldalán vett hirdetési felületeken helyeztek el provokatív üzeneteket. Itt az addicton is volt már…..
A Reuters fotósai évente több mint félmillió képet készítenek a világ minden szegletében, érdekes, nem feltétlenül vidám keresztmetszetét adva a nagy, közös történetnek. Az ügynökség most a 2010-es termés, ötvenöt legjobbnak ítélt fotójából készített online…..
EZMIEZ? Az a ronybaba priceless.Annyira élethű az egész, hogy komolyan aggódtam a gyerekért.  ..
Ma reggel a Mammut 2-ben megnyílt Budapest második Starbucks üzlete. 118 négyzetméteren 30 ülőhely várja a mínusz 4 fokból érkező vendégeket.Fél évvel tehát a WestEndes Starbucks megnyitása után máris itt a második, és bármiben le merném fogadni, hogy ezek után rögtön a…..
Philip természetesen nemcsak a Display Names-ről és a Teen SL bezárásáról beszélt - ez csak az a kettő volt, amit a hivatalos Second Life blogok is említettek már. Most hogy már az SLCC-n készült videófilm az egyik blogban összegzésre került, íme: miről volt szó azon a…..
Sajátos módon szeretnénk megünnepelni az Antivírus blog harmadik születésnapját. Kamuprofil vadászatot hirdetünk, a cél, hogy minél egyedibb módon buktassanak le hamis iWiW profilokat és facebook adatlapokat a versenyzők. Kamuprofil vadászat a facebookon és az iWiWen - Több mint…..
Boorisz (törölt) 2010.08.23 23:20:50
@Csizmazia István [Rambo]: elfelejtettem kiszedni a törölt blogom ciki :S .

No akkor neki állok nézelődni, majd ki kell találnom, milyen formában küldőm majd el. :D
Nos, egy-két hírt mondanék, mielőtt újra nekikezdenék egy újabb túrának.Az egyik, hogy jövőhéten hétfőn kezdődik a Goldenblog nevű verseny, melyre be fogom nevezni az SLHungary Magazin-t. A célom nem a dicsőségszerzés lesz, hanem az ismeretterjesztés. Tulajdonképpen a…..
Boorisz (törölt) 2010.06.12 15:30:24
Korábban cikkeztem már a zöld energiával kapcsolatban, ami egy non-profit japán kezdeményezés volt. Most egy, az energiával kapcsolatos helyszínre bukkantam, mely példaértékűnek számít. Miért is? Talán azért, mert azt a példát mutatja meg, hogy a Second Life-ot ne tekintsük…..
Nyomoz a finn rendőrség az online bútorlopások ügyében Már valódi házkutatások is voltak a Habbo Hotel nevű online univerzumból ellopott virtuális javak ügyében. A finn rendőrség nyomoz, a kár több tízezer euró. Dagad a finn online bútorlopási botrány. Év elején még…..
Nem működik kifogástalanul a Moszkva-tenger partján, az egykori orosz-kínai központi kereskedelmi és harci kutatóbázis alapjain megépített első magyar űrbázis, derült ki már a létesítmény átadását követő második héten – tudósít a NÖH (Nemzeti Összefogás…..
-Fiúk, fiúk, hát mit csináltatok - normálisak vagytok ti?  -Mit olvasol, Jancsi bácsi? Csak nem a kettős állampolgárságot? -De bizony, édesapám. Komolyan, ezeknek semmi se drága... már megmondtam kilenc éve is, hogy ez nem más, mint játék a tűzzel. Hogyan…..
Boorisz (törölt) 2010.05.27 11:46:28
Szkeptikus blog Álom-túra 2010.05.27 07:27:00
Nemrég egy idős, 80 éven felüli hölgy büszkélkedett el nekem azzal, hogy milyen csodálatos ágynemű-garnitúrával tért haza egy közeli tengerparti csoportos kirándulásról. Furcsa volt nekem, hogy épp olyasmivel gazdagodott, amit korábban nem is volt szándékában megvásárolni, de kiderült, az út ára…..
Onlinemarketing blog Harakiwiw 2010.05.26 23:24:00
 Vajon meddig fokozható még idehaza a Facebook őrület? Kicsit olyan érzésem van, mint amikor megérkezik a sztárművész a provinciába, és mindenki mindent félretesz, hogy menjen, és ünnepelje az ittlétét. Nem számít senki és semmi, még a helyi hatalmasságok is félreteszik a…..
Emlékeztek a Mátrix 2-ből, amikor Neo pedofil pap csuhában aprítja a sok Smith ügynököt. Az indiaiaknak ez se volt szent! Kicsit más a sztori , de a lényeg nem változott. A Balázs Pali csávó megállíthatatlan! Köszi a linket Almáspitének!..
Egy férfi egy szakadék mélyén tér magához az autóbalesete után. Eléggé rossz bőrben van és nem emlékszik arra, hogy ki fia-borja, illetve miképp is került ebbe a szorult helyzetbe. Egy recsegő rádió szól mellet, ami egy véres bankrablásról számol be, illetve talál egy…..
Subba A nap képe: Milf Holgersson 2010.05.15 09:15:00
(TY)..
Boorisz (törölt) 2010.05.15 17:23:49
@Joli Rouge "Calabrée": Már hogy neurológia vizsgálatot akartál mondani, ugye?
Rózsa Misi netkommandója is megirigyelhetné ezt az aktivitást és körmönfontságot! Persze ez csak vicc, elég hamar bebuktak az új Anima lemezről szóló cikk alatt kommentelgető PR-esek, mondjuk olyan dumákkal, mint megakoncert és lemezlovas, nem is tudom, hogy mit vártak.  via..
Subba HUNGARY VS FACEBOOK 2010.05.14 16:29:00
Zseniális tumblr (Nem tudod mi az a tumblr? Hát haver, akkor te bizony garantáltan béna vagy) azokról a bájosan naiv emberekről, akik képesek elhinni, hogy fizetős lesz a Facebook. “Még az utolsó réteget is lehúznák? Már csupasz vagyok!!” Varga Edit megbűnhődte már…..