Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shyllard

1 bejegyzést írt és 2819 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta lázban tartja a rajongókat az a kérdés, hogy mégis mikor fog játszódni a Wolverine film. Megjelent egy hivatalos kép a projektről, ahol Rozsomák látható de nem a jól megszokott adamantium karmokkal, hanem csont karmokkal. Ez több kérdést is felvet, így megszólalt az…..
A Legendary Pictures készíti el a Mass Effect számítógépes játék film adaptációját. A projekt háza táján nagy változás történt, ugyanis Mark Protosevich forgatókönyvét lényegében kidobták a kukába, helyette Morgan Davist kérték fel írja meg a…..
A gépházas posztban írtuk, hogy a hozzászólások mennyisége miatt havonta új posztot nyitunk a témának. (A posztok továbbra is a "Filmes naplónk" gomb alatt érhetők el.) Szóval... miket néztetek októberben?..
Shyllard 2012.10.24 23:07:18
Pár sorozat, mostanában nagyon belelendültem:
-Community első 3 évad: Kötelező minden geek-nek, már csak a tömérdek utalás miatt megéri megnézni, de emellett a poénokban is remekel a sorozat.
-Dexter idáig: Nagyon jó, Trinity óta most először érzem úgy, hogy tényleg veszíthet valamit Dexter (Travisban is reménykedtem, de a végén csalódnom kellett benne)
-Boardwalk Empire idáig: 2. évad vége szerintem a sorozattörténelem egyik legmegrázóbb és legütősebb lezárása volt és még mindig tartja magát erősen.
-The Walking Dead idáig: A 2. évad unalmas volt kicsit, de így látva a 3. évad első két részét szükség volt erre az átvezetésre, mert így iszonyat ütős eddig az egész.
-Breaking Bad idáig: Sajnos csak nyáron folytatják és méghozzá itt is elég izgalmas pillanatnál szakították félbe az évadot, még mindig a legkiválóbb sorozat.
-How I Met Your Mother idáig: Csúnya csalódás eddig az egész, nagyon erőltetve van, a 7. évad végét iszonyat elrontották, volt eddig egy-két jobb pillanatuk, de ronda hanyatlásnak indult az egykor nagyszerű sorozat.
-New Girl idáig: Számomra a Scrubs méltó utódja, méghozzá a kedves humora miatt, ami sosem igyekszik bántó lenni, mégis képes megnevettetni a nézőt, nomeg Deschanel miatt mindenképp nézős, de a többi karaktert is eléggé megszerettették az emberrel.
-American Horror Story: Első évad nagyszerű, első 5 rész néha elég ijesztő, aztán a sztorit rendesen felgöngyölítették és igen bizarr, de ötletes évad kerekedett ki belőle. A 2. pedig mégjobbnak ígérkezik, már az első részben beledobtak minket a levesbe, van mit megmagyarázniuk és egyszerűen imádom, hogy azt a karaktert muszáj utálni, aki pont az egyedüli aki a pozitív értékek mellett kiáll :D
-Supernatural: Egyszerűen borzalmas, lassan szerintem abba is hagyom.
-Arrow: Érdekes kezdés, de mivel CW-s, nagy az esély rá, hogy rendesen el fogják rontani.
-Vámpírnaplók: 4. évad borzalmas kezdéssel indított, de a 2. rész már kecsegtetőbb, továbbra is kitartok mellette, mert a mélypontok ellenére mindig voltak jó pillanatai.

Asszem most ennyi :D:D
Shyllard 2012.10.25 20:22:21
@doggfather: Van még bőven, csak sok most szünetel :D Jövhéten szünetem van, oda egy jó kis Arrested Development maraton van betervezve :D

+Seeking a friend for the end of the world: Kellemes kis film, néha kicsit lehangoló, de emellett vicces is tud lenni. Az a tipikus melankolikus néha elgondolkodtató lassú lefolyású alkotás, egész jó alakításokkal. Nem annyira erős road-movie, stílusba sem nagyon tudnám sorolni, mert van benne dráma, komédia, romantika meg minden, de érdekes kis film volt, szerintem megéri megnézni.
Jeff Wadlow a Kick Ass 2 rendezője Twitteren megosztotta a film gonosz csapatának logóját. A folytatásban kedvenc hőseink visszatérnek. Az előző részben történtek hatására, igazi szuperhős hullám indul el és az új, maszkos igazságosztóknak nem egyedül kell járniuk az…..
Természetesen nem felejtettük el a Rendezőportrék című rovatunkat, bár most egy kicsit többet kellett várnunk aktuális alanyunkra. Az hogy a következő rész kiről szóljon, azt újra ti dönthetitek el. Holnapig újra 5 rendezőre szavazhattok. A jelöltek: Terrence…..
Kiszivárgott néhány részlet az X-Men: First Class folytatásáról. Ezek szerint  Kitty Pryde-ot vissza küldik a jövőből, hogy figyelmeztesse a mutánsokat, meg kell akadályozniuk Robert Kelly szenátor meggyilkolását, ugyanis ha meghal a politikus akkor sivár jövő…..
Megérkezett az első fotó a Mandela: Long Walk to Freedom című alkotáshoz. Justin Chadwick filmjében a béke Nobel díjas Dél Afrikai politikus életét követhetjük végig, gyermekkorától egészen addig amíg Dél Afrika elnökévé választják. .A különböző…..
Filmdroid Stb... 2012.10.19 16:00:00
2015.november 6-án lesz látható Edgar Wright Ant-man filmje. Tartalmas lesz a 2015 a Marvel számára, hiszen a tervek szerint akkor tűnik fel ismét az Avengers csapata. Ezeket négy film fogja megelőzni,  Iron Man 3 (May 3, 2013), Thor: The Dark World (November 8,…..
Edgar Wright, Simon Pegg és Nick Frost Cornetto trilógiájának várva-várt befejező része egy megjelenési dátumot is kapott: 2013.10.25. Azért kell még néhányat aludni. ..
A második előzetesben többet láthatunk Leonardo DicCaproból, mint Calvin Candie ültetvényesből, akitől Django feleségét birtokolja. DiCaprio láthatóan nagyon élvezi a széles déli akcentust és gonosz szakállkát. Először láthatjuk Samuel L. Jacksont is, és Jonah Hill is…..
"Los Angeles, 1949. Mickey Cohen (Sean Penn) kegyetlen bandavezér irányít mindent a városban, a drogokat, a prostitúciót, a fegyvereket – és ha csak teheti – akkor minden telegráf fogadást is Chicagótól nyugatra. És nem csak a saját emberei védik, hanem a rendőrség és a…..
Oroszországban játszódik a történet, John McClane azért érkezik Moszkvába, mert kiengedik a sittről a fiát. Azonban a helyszínre érkezve McClane rájön, hogy fia letartóztatásával kapcsolatban valami nem stimmel és máris egy vészhelyzetben találja magát, ami az egész világot…..
Shyllard 2012.10.06 12:24:44
Emilia Clarke és Jessica Brown Findlay is leszerződött az Amerika Kapitány folytatásához. A szerepükről egyenlőre nem sokat tudni, annyi biztos, hogy a kapitány legújabb szerelme lesz az egyik hölgy.  Clarke a rendezők régi ismerőse, hiszen Joe Russo és Anthony Russo már dolgozott…..
Bár nem mozis téma, azért a képregények szerelmeseinek érdekes lehet, hogy megjelentek az első hivatalos képek a Zöld Íjász sorozatból. A CW csatornának nagyon bejött  a Smallville sorozat, Clark Kent Supemanné válása 10 évadon át ültette le a rajongókat a képernyő elé. Nem…..
Az Academy of Motion Picture Arts and Sciences bejelentette, hogy a Family Guy alkotója és a Ted rendezője  Seth MacFarlane lesz a 85 Oscar gála házigazdája 2013 február 24.-én. Tavaly februárban Billy Crystal volt a ceremóniamester, a népszerű színész eddig kilenc alkalommal tett…..
Shyllard 2012.10.02 18:13:12
Három poszter érkezett a Killing Them Softly  filmhez. George V. Higgins 1974-ben adta ki a Cogan's Trade regényét, sokáig nem is gondoltak a megfilmesítésére, majd Andrew Dominik, a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford alkotója megírta a forgatókönyvet és a…..
Érkezett pár kép és egy videó is a The Lone Ranger Disney filmhez. Idén már sikerült egy csúnya bukást bemutatnia a Disney-nek a John Carter filmmel,úgy tűnik ez jövőre is meg fog ismétlődni. Gore Verbinski rendező jócskán elszállt a Johnny Depp főszereplésével készülő The…..
Filmdroid Identity Thief poszterek 2012.09.27 10:00:00
Seth Gordon újra komédiázik. A Förtelmes főnökök után ismét Jason Bateman-nel dolgozik együtt az Identity Thief című filmben. A nő főszerep Melissa McCarthy-nak jutott. Melissa karaktere, Diana Miami közelében él. Imád vásárolni, s mindent meg is vesz, ami megtetszik neki.…..
Az asgardi isten, Thor (Chris Hemsworth) újra visszatér, s megragadja pörölyét, hogy megállítsa testvérét, Lokit (Tom Hiddleston), aki egy újabb galád tervet kíván véghez vinni. Loki Malekith-tel (Christopher Eccleston) szövetkezve egy halálos és nagy erejű ereklyére próbál…..
Shyllard 2012.09.26 13:15:58
@Rolee83: Tipikus képregényes húzás sztem :P
Daniel Graig már kétszer bizonyított, hogy mire képes a 007-esként. A 23. James Bond filmben ismét megmutathatja, hogy van még egysmás a tarsolyában.Az a hír röppent fel, miszerint a következő részben Benedict Chumberbatch az esélyes, hogy borsot törjön a titkos ügynök orra alá.…..
Shyllard 2012.09.25 14:31:33
@ZF2: A csávó kiváló színész, azért mert te nem ismered, még nem egy senki. Hidd el, megkérdezel bárkit is, aki látta a Sherlock sorozatot, csak ódákat fog tudni zengeni a színészről. A Bondba meg iszonyatosan belepasszolni, vérbeli angol az egész alak.
Shyllard 2012.09.25 15:37:01
@ZF2: A pénz szerintem a látványon, nem pedig a színészen érződik. Nagy nevek azért kellenek a mozikba, hogy becsalogassák a nézőked, de egy Bond-mozinál sztem nyugodtan bedobhatnak kevésbé ismert embereket is, hisz elég durva húzónév a titkosügynök. Amúgy meg sorozatszínészek között gyakran sokkal tehetségesebb alakok mozognak, mint a mozivásznakon, hisz nekik nem csak egy másfél, legfeljebb 3 órára kell hozniuk a karakterüket, hanem akár több évadon is keresztül. Bryan Cranstont sem véletlenül lehet látni szinte már minden moziban mellékszereplőként, Breaking Bad-del olyat tett le az asztalra, ami nehezen überelhető...
Shyllard 2012.09.26 00:30:43
@Dean6: Azért Ben Whishaw sem egy gyenge színész :)
Filmdroid Múmia reboot 2012.09.25 11:00:00
2014 nyarán érkezik az újabb Múmia reboot. Len Wisman legutóbb Az emlékmás (Total Recall) új kiadásával nyerte el a nemtetszést, most pedig egy másik régebbi film újraindítását tervezi. Az Universal John Spaiths-t kérte fel, hogy íjra meg a forgatókönyvet, ami újabb okod adhat…..
Javában forog a Kick Ass 2 Torontóban. Kaptunk már képet Christopher Mintz-Plasse-ről és Chloë Grace Moretz-ről is. Most pedig az egyik új szereplő is feltűnt a színen mégpedig Colonel Stars, akit a gumiarcú Jim Carrey kelt életre. A film 2013 nyarán kerül a…..
Filmdroid Dohányfüst a vásznon 2012.09.22 12:00:00
írta Doro_ Cigi, dohány, bagó, staub, spangli. Akárhogyan is nevezzük, aktív használóként, vagy passzív szenvedőként, mindannyian ismerjük a füstölgő végű dohányrudat, amely Közép-Amerikában bukkant fel először több száz évvel ezelőtt, és azóta a használata lassan…..