Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kawa550

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek még van bármilyen kétsége afelől, hogy mi történik akkor, amikor mindannyiunk érdekében logikus és normális konszenzusokat próbálunk elérni a zöldekkel, annak érdemes tanulmányoznia a legújabb javaslatokat a motoros társadalomra nézve a kinti zöldektől.Az egy érthető felvetés, hogy az emberek…..
kawa550 2020.05.19 20:52:45
@Eugene Horse: Szerencsétlen, vendéglátós vagyok, hétvégeken és ünnepnapokon MINDIG dolgozom, és motorral járok melóba. A fűnyíró nem jármű, nincs rendszáma, nem kell hozzá jogosítvány, nem fizetsz utána adót. Anyádat hajtsd, lehetőleg felváltva seggből szájba, ne itt a hülyeséget.
Látva a gazdaság drámai állapotát a kialakult járványhelyzet kapcsán, vélhetően nagyon keveseknek jut eszébe, hogy autót vásároljanak ezekben a hetekben. Az egészségügyi vészhelyzet azonban egyszer véget fog érni, a vihar elcsendesedik, és az élet újra fog indulni, vélhetően autókra is újra szüksége…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   Andor, a Moped blog egyik törzsolvasója egy Piaggio Ciao boldog gazdája, a kis mopeddel megtett egyik túrájáról bő egy évvel ezelőtt be is számolt itt a blogon. Bár a mopedezést nem hagyta…..
kawa550 2019.01.09 10:37:11
Egyébként hogy az érem másik oldala is meglegyen.
www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/d/motorrad/suzuki-gs-500-283376227/
Ezt a motort én már megvettem, de a hirdetése még fenn van. A bármikor kipróbálható motort csak autóról bikázva tudtam beindítani, mert félig üres volt az akku. Mármint nem a delej, hanem az akkusav hiányzott, de megvolt, az akkudobozban, a vázon meg a futóművön, ahova kifolyt. Erről "természetesen" az eladó nem tudott, bár egy cetli volt a dobozban hogy az akkut cserélni kell.... Azt is Elfelejtette megemlíteni a hirdetésben, hogy pofára esett vele, ezért a plexi, a dekni és a tank húzott és a tank mindkét oldalán van egy horpadás. Ahogy azt is, hogy a bal dekliről hiányzó suzuki feliratos lemez hiányát fekete duct tape felragasztásával pótolta. A szakadt, háztartási sziloplasztal tákolt szelepfedél tömítés helyett már rendeltem újat, úgyis mindig megcsinálom a szelephézag állítást motorvásárlás után, így könnyen megjavítottam a beletört kipuff csonk tartó csavart is, amit szintén nem említett a kedves eladó. Nem mellesleg, a kevesett futott szinte új gumik 5 évesek....
És ez nem egy bevándorló török, hanem egy echte osztrák. Szóval ha elindulsz Nyíregyházáról Salzburgba, csak mert osztrák és a képen jól néz ki, meg telefonban is magasztalja, akkor azért bőven van esély egy nagy koppanásra.
kawa550 2019.01.09 11:11:40
@gus: Igen, a fiamnak vettem a friss A2-höz. Egy ütköző van csak a karbi fedelében, ennyi a fojtás.
Belsőség Heti merítés 2015.07.05 07:13:42
Kis rohadék Szóval kabriót akartunk de nem keletit, mai agyammal lehet hogy egy Escortba nyúlnék,vagy Peugeot 205-be nem ebbe a csodába amiből nincs igazán sok az országban. A vételár olcsó volt de már a hazahozatalnál kiderült hogy valószínű ipari tanulók gyakorlóeszköze…..
Az Eagle Eyes nem számít nagy gyárnak Tajvani viszonylatban, de még a sziget déli részén, Tajnan városában sem. Elég meggyőző volt, hogy amikor elkértem a katalógusukat, egy másfél kilós, hatszáz oldalas paksamétát kaptam, amiben szúrópróbaszerűen mindent megtaláltam, régi…..
Belsőség Heti merítés 2015.02.01 08:20:55
Ennyi pénzért nincs jobb Ha azt nézzük, hogy az autót vészmegoldásként vettem, a lehető legkevesebb pénzből (200 000 Ft), majd autóztam vele 30 000 km-t nem túl sok hibával akkor kijelenthetem, hogy nagyon megérte az a két év amit együtt töltöttünk. Saab - Född från…..
kawa550 2015.02.01 11:49:16
@alvázvédelem:
Nem véletlenül, ott a hegyi részeken kombináltan alkalmazzák a szórást és az apró kővel felszórást. A hó elolvadása után napokig úgy kopog az alváz meg a küszöb menet közben, mintha éppen sörétszórást csinálnának rajta. Ez 1-2 év alatt lever bármilyen külső alvázvédelmet, bejut a só, a többi meg már csak történelem. Ott dolgozom egy 900m magas hegyecske tetején, tudom miről beszélek, és már nézegetem a leffenytyűket a sárvédőkhöz.....
Belsőség Így terjed a hülyeség 2014.12.01 19:51:58
Ha így megy tovább, a rákgyógymódokkal vetekedő víruskarriert fog befutni az a videó, amit először az Origón láttam, aztán kiderült, hogy a Jalopnik irányából fúj a szél. Így vernek át a használt gumival. Jajaj! Eladják neked újként. Bármerre lépünk, életveszély…..
kawa550 2014.12.02 12:34:07
@vasgyuszi: A Michelin, az aztán prémium. Ja, motorgumiban. Abból én is csak PR3-4-et veszek, mert nagyon jó. A kocsimra is misit vettem a tavasszal, Energy Saver+. Sajnos. Többet a közelébe se megyek a misi autógumiknak. Esőben még a barum is felülmúlja, a kopása pedig, ellentétben a tesztekben leírtakkal, szinte szemmel látható. Nemhogy 80-at nem fog elmenni, ahogy előtte a conti eco3, de asszem még a 60-nak is örülnöm kell majd. Egy kalap szar, de legalább drága, mer' az prémium.....
Üdv Mindenkinek. Laci régóta kapacitált egy Szlovén túrára, de eddig ellenálltam. Kár volt, naggyon király hely!! Öten vágtunk neki, Laci (aki szervezte és vezette a túrát), CB 1300, Tomi, XX 1100, Feri, Pegaso, Olivér, KTM Adventure, és én a Bestiával. Május végére tettük az indulást, egy nap…..
Furcsa jelenetet rögzítettek egy autóból az iráni Qazvin városban. Két férfi motorbiciklin szállított két kecskét úgy, hogy az egyik állatot a vezető ölébe fektették, a másikat pedig az utas ölébe. És, hogy ne legyen teljesen szabálytalan a közlekedés, a kecskék…..
Kati Aprilia SportCity 200-asa igazán csinos és megkímélt, egyben ő garázsunk egyetlen harminc évnél fiatalabb géperejű járműve. Az új tulajdonos, aki a feleségem, épp csak annyit ment vele, ami ahhoz kellett, hogy a közben bekövetkező apró baleset miatt muszáj legyen…..
kawa550 2014.02.23 23:08:33
@Seca81:
Majd próbáld meg egyszer kifűzni egy yamaha Tdm 850 4tx akkuját a hátsó teló és fékmukahenger leszerelése után, aztán rájössz hogy a kawa buzi-e?:))))))))))
Köztudott, hogy újabban buzulásig rajongok a közúti motorversenyekért, legfőképp az Isle of Man TT-ért. Ennek örömére Árpád többször is megkínált az elmúlt hetekben, legújabb felfedezettje, a finn Juha Kallio videójával. Róla mindössze annyi információnk van, hogy a finn…..
kawa550 2013.03.25 18:31:17
@magyar bucó:
Fojt (valakit meg): pontos j. Folyik, folytat, stb.: ly. Pont annyi eszed van ahogy írsz.
kawa550 2013.03.26 10:05:16
@irónika:
Miért? Tán meghal mielőtt meghalna vagy hogy?:)))))))))))
Első sorban azért, mert meg bírod fizetni. Másrészt azért, hogy pár év múlva legyen elég használt azoknak, akik nem bírják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kawa550 2013.03.07 08:58:32
@Chabs:
Tehát a lényeg: olyan autót, amilyent szeretnél újban, NEM ENGEDHETSZ MEG MAGADNAK. Olyant meg amilyenre TELIK, nem szeretnél. Tehát pont ott vagyunk ahol elkezdtük. Azért nem vettél új autót, mert nem tellett rá. Minden további sor hogy tucat nem kellett, már csak szarfűrészelés. :)
kawa550 2013.03.07 09:07:38
@nincs_nick:
Látod, pont az ilyen magyarázatok azok, amik csak magyarázatok hogy miért nem veszek új autót.
kis gyösz: toyota iQ
gokart: bármelyik mini sport, clio vagy akár swift sport
szaladgálós: mi a baj pl a vw poloval?
ésatöbbi.
Hogy rányitják-e az ajtót? És hányszor? Kifaxt érdekli ha van miből javíttatni? Kifaxt érdekli ha nem úgy kellett a család szájától elvenni a falatot hogy megvehesd? Ha lenne elég pénzed hogy ugyan úgy megvehess egy újat, ahogy most egy használtat, akkor ugyan úgy nem érdekelne hogy rányitják-e, ahogy most sem.
De mivel nem telik újra és ezért ha vennél, nagyon fájna minden kis sérülés, ezért inkább nem veszel.
A lényeg: nem vagy elég zsíros hogy újat vegyél, és ahelyett hogy ezt belátnád, észérveket próbálsz felhozni hogy miért használtat. És ne keverjük már ide ha valaki veteránokat gyűjt mert azokat már nem kapni újonnan.....
A bolhapiacozás az egyik legjobb móka. Az ember ballag a standok és a földre terített pokrócok között, a sok vacak között próbálja kiszúrni az izgalmas, értékes vagy hasznos dolgokat. Én is fertőzött vagyok: ha tehetem, megyek és a vadászösztöntől hajtva turkálok. A…..
Rossi csak egy van, gondolnánk, de nem: a motoros szakma kettőt is jegyez. Valentino nálunk is ismert, hisz minden idők egyik legsikeresebb versenyzője, de Robertót inkább a customok szerelmesei emlegetik: az olasz motorépítő finom stílusa közismert. Legújabb építése a…..
kawa550 2012.12.29 10:08:58
kawa550 2012.12.29 22:02:11
@Tramp:
Jajj de milyen kis disztingváltnak tetszik lenni! :)
Attól hogy nem tetszik a véleményem, ez még itt egy darab szar marad, mert egymáshoz kicsit sem illő alkatrészeket egymásra hajingálni nem művészet még akkor se (vagy éppen akkor nem?!)ha egy HD blokk van benn.
Az meg hogy nem vagyok szimpi egy olyannak aki egy aberrált, pedofil gyanús félelmebetegtől idéz és ezek szerint őt tekinti példaképnek, hát az inkább tesz boldoggá mint szomorúvá.
Szép napot! :)))))))))
Szabó Zsolti nem egyszerű szerkezet. Egyrészt erősember, vágod, kőgolyókat emelget, vaskoffert cipel, rönköt nyom, 400 kilós lengősúllyal rohangál, ilyesmi. Másrészt erőemelő, ami egy másik műfaj, ott rendes súlyzókkal fekvenyomni, guggolni és felhúzni kell. Hogy ez utóbbit…..
Pontosan nem tudom, hány kilométert motoroztam eddig életemben. A VMaxba beletekertem bő harmincezret, de volt, hogy egy évig nem ment a kilométeróra-spirálja. Az XJR most áll 30 ezernél, a Vino alattam 3000 kilométer körül mehetett. Plusz ott voltak még a tesztmotorok, az…..
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Robogó Ezért a pokolra jutsz! 2012.04.11 14:26:00
A Honda CB 900 egy csodálatos sornégyes, amely már dupla vezérműtengelyes blokkal készült. Igaz, ezek már erősen veteránmotorok és megvenni is ennek tudatában szabadna, ha épelméjű pénzt kérnének érte. Sajnos az áruk is veteránosítva van lassan, különösen, ha a valaha…..
Bringáznál a buszsávon, netán behajtanál szemben az egyirányúba? Lerohadtál, és vontatjátok a kocsit az autópályán? Ne tedd, tilos, ahogy sok más dolog is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Kína vagy halál 2012.04.03 06:15:00
Csehül áll a Seat szénája, a frissített Ibiza útját árgus tekintetek követik. Ha nem jön be, akkor nagy lesz a baj. Nagyon nagy. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..