Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sivatagi n.

0 bejegyzést írt és 803 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Függetlenül minden társadalmi, vallási, politikai meggyőződéstől mindannyiunk közös ügyének kell tekintenünk az erőszak elleni küzdelmet. E szerint kell tenni azért, hogy azokat, akiket józanész, erkölcs és gerinc nem tart vissza, a hosszas börtönbüntetés és a társadalmi páriává válás kilátása…..
sivatagi n. 2016.04.07 21:41:23
@Gino:

Hiába maszatolsz libernyák. Pontosan az a lényeg, hogy ki akarja lemondatni Kiss Lászlót. Egészen véletlenül pont az olimpia előtt.
Parádésok, szervezők, résztvevők! Immár huszadik alkalommal döntöttetek úgy, hogy egy kulturálisnak hazudott, a szabadságjogok alapvető félreértelmezésén alapuló, teljes mértékben kontraproduktív, a hazai szexuális kisebbséget alkotó emberek nagyobb részének elemi…..
sivatagi n. 2015.07.13 19:10:35
@Homo Criticus: "kínos, ámbátor mulatságos látni az utolsó rúgkapálásaitokat."

Éééés igen, megérkezett a bukott libsik jellegzetes figurája, az agresszív kismalac. Mesélj, ezen a héten hányszor fog megbukni a Fidesz kormány, miközben az utolsókat rúgjuk? :D
Mint ismeretes, megpályáznánk a 2024-es olimpia rendezési jogát, de ha ez nem jönnek össze, akkor a 2028-asat. A pályázati felhergelődésünk egyik fő indoka ugyebár, hogy a NOB modernizációs programjában az olimpia olcsóbb rendezése került előtérbe. Ami azt jelenti, ismerve a…..
Jobbegyenes Kötelező, röviden 2015.05.27 17:54:02
A Pázmányon bevezetett, kötelezően elvégzendő Holokauszt-szemeszterrel mindenki elégedett lehet. Elégedett lehet az izraeli megszállástól minden percben rettegő, s elégedett az évtizedek óta erősödő antiszemitizmus fojtogató légkörében fuldokló honpolgár is. Bárki fejéből…..
sivatagi n. 2015.05.28 09:29:39
@lezsír: "Tiltakozni, az asztalt verni felesleges. Akkor csak lenáciznak"

Nem felesleges, mert a túltolt nácizást is nevetségessé lehet tenni. Ez csak azért működik, mert sokan inkább csendben maradnak. De ha mindenki leszarná a nácizást, akkor onnantól kezdve a paranoid gyűlöletzsidók hiába rikácsolnának.
Pártunk és Államunk a magyar lakosság egymás elleni hergelése után beveti (újra? ismét?) a baloldal már jól bejáratott szuperfegyverét, a 23milliórománt xenofóbiát, melynek magyar neve idegengyűlölet. A magyarság legalantasabb érzéseire építő kleptokrata rendszerünk…..
sivatagi n. 2015.04.27 12:36:26
@A Román:

Hiába terelsz baromka. Fogadj be egy putris cigányt, meg egy bantu négert, aztán ugathatsz, ha szereztél róluk tapasztalatot. Kis nyominger fotelfajvédő :)
sivatagi n. 2015.05.04 18:07:13
@A Román:

Mit nem értettél kismajom? Fogadj be egy putris cigányt és egy bantu négert, aztán ugass toleranciáról. Persze ez sosem fog megtörténni, mert a hozzád hasonló csicska foteljogvédőknek csak pofája nagy.
Végre közzétették a május 1-jei jelszavakat. Évtizedek óta éreztük a fájó hiányt.Két megjegyzés:1. A fiatalabbak kedvéért jelzem, hogy a nemzetközi munkásmozgalom nagy ünnepéhez közeledve (szovjet mintát átvéve) az 1949-től 1989-ig tartó magyarországi politikai rendszer…..
sivatagi n. 2015.04.27 13:18:32
@sanyix: A nagymamám meg a római pápa volt. Egyéb mese délutánra?
sivatagi n. 2015.05.04 17:51:49
@sanyix: Hogyne persze, én is tényeket írtam.
Ma Magyarországon a gyülekezési jog a politikai szabadság egyik utolsó bástyája. A szabadságpárti gyülekezési törvényt nem forgatta fel a kétharmados kormányzat, a rendőrség 2006 óta ügyel arra, hogy kényszerítő eszközöket ne kelljen bevetnie. Ám a szabadság e bástyája is ostrom alatt áll: a törvény…..
Már alapból az is kérdéses, szükség van-e egyáltalán nemzeti dohányboltokra, de most inkább egy jóval lényegesebb és szó szerint életbevágóbb témával foglalkozunk a trafikokkal kapcsolatban. Rengeteg dohányboltot rámoltak ki az elmúlt közel két esztendő során, ennek egyik…..
sivatagi n. 2015.04.27 12:51:08
@É2I:

Szerinted a fólia a fő probléma? Nem inkább az, hogy van egy liberálisok által kitenyésztett és felheccelt réteg, amelyik gátlástalanul gyilkol és követ el egyéb erőszakos bűncselekményeket? Az összes hülyelibsi fóliázik meg nemzeti trafikozik, de a persze a lényegről mélyen kussolnak. Legfeljebb akkor nyitják ki a pofájukat, ha a bűnözők jogait kell védeni. Majd ezt a gyilkost is jól megvédi valami TASZ-os libsi majom. A fólia lesz a hibás. Meg Orbán.
Nemsokára mindenki postaládájában ott landol az Orbán Viktor által küldött legújabb nemzeti konzultáció. Témája a bevándorlók kérdése. A hivatalos doktrína szerint azt a célt szolgálja a kérdőív, hogy megtudja a kormány, hogy mimagyarok mit gondolunk a bevándorlók fizikai…..
A KARD Álmodtam egy országot 2015.04.26 06:30:00
Álmomban Magyarországot egy jobbközép-kereszténydemokrata koalíció vezette, stabil parlamenti többséggel. A saját útját évek óta keresgélő baloldal nem jelentett sok kihívást, hogy a marginális szélsőbalos és szélsőjobbos csoportokról ne is kelljen említést tenni. Ekkor…..
sivatagi n. 2015.04.26 20:45:35
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Dehogynem félnek. Azt képzelték, hogy az illegális bevándorlók melletti kiállással exponálhatják magukat a "jófiú" szerepben. Azóta valószínűleg rádöbbentek, hogy épeszű ember nem fog a bevándorlók dédelgetésére szavazni és ebből Orbán fog jól kijönni. Ők meg pofára esnek.

A libsik rendszeresen manőverezik bele magukat ilyen módon a nép akaratával szembe menő, baromarcú lúzer szerepbe. Hogy ezért külföldről fizetik őket, vagy tényleg ennyire bolsevik hülyék...szerintem mindkettő.
Blogsorozatunk előző részében elmondtuk, miért nem sérti a választójog egyenlőségét, ha a választókerületek kialakítása egy adott párt győzelmének kedvez. De akkor mit mondhat az alkotmányjog a választókerületek kialakításának alkotmányosságáról? Tud-e egyáltalán bármit is mondani arról, hogy mi a…..
Vannak, akik szerint a Fidesz által közel két évtizede folytatott demagóg, álnemzeti politika összefüggésben van a szélsőjobb térnyerésével. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel? Olvasta, azt a sok rosszindulatú, kérdésbe csomagolt rasszista állásfoglalást, amivel…..
sivatagi n. 2015.04.26 20:19:25
@Apacsfőnök:

Te az átlaglibsinél is hülyébb vagy, Tanulj meg szöveget értelmezni.
Sokan teszik fel a kérdést: miért van Orbán még mindig a helyén. Azok a szerencsétlen pártok az okai, mondják némelyek, pedig Te nem tüntetsz, Te nem zársz le utat, Te nem nyitod ki a boltot vasárnap, Te fizetsz adót a korrupció milatt kitiltott adóhivatali vezetőnek. Provokatív…..
Orbánék hatalomgyakorlása és mentalitása a gyurcsányi időket idézi, közben a Jobbik nagyon hasonló úton jár, mint, amin a Fidesz 2010-ig. Elöljáróban néhány unalmas adatot szeretnék feleleveníteni.’93-ban a Fidesz kongresszus keretében a párt elnökévé választotta Orbán…..
sivatagi n. 2015.04.17 23:40:49
@Krisz11:

Ebben a témában figyelni kell a liberális médiától megszokott hazudozásra. Például nem történt meg az, amit a libsi médiumok egymástól átvéve tényként közöltek, miszerint a tapolcai sajtótájékoztatón Vona Gábor elhatárolódott a "cigányellenes" és "antiszemita" tagoktól. Ezeket a szavakat ők adták a szájába, Vona semmi ilyet nem mondott. Vona röviden azt közölte, hogy a Jobbik nem tesz különbséget faji vagy vallási alapon emberek között. Ez eddig is így volt, ebben nincs semmi újdonság. Arról nem a Jobbik tehet, hogy a magyargyűlölő hazaárulók és gazdasági-politikai bűnözők között a zsidók, az erőszakos bűncselekmények elkövetői között meg a cigányok felülreprezentáltak.

Ahogy a posztban is le van írva, a libsik megpróbálnak feszültséget kelteni, ezért számítani lehet rá, hogy mostantól rendszeresen dezinformálnak majd Vona Gábor és a "szélsőségesek", "nácik", "anitszemiták", "rasszisták", stb. közötti ellentétekről.
Miután 1954 júliusában a korábbi gyarmattartó Franciaország aláírta Genfben az Indokína-szerződést, amelyben elismerte Vietnam függetlenségét, valamint az indokínai államok szuverenitását, a délkelet-ázsiai ország kettészakadt: északon kommunista, délen pedig Amerika-barát…..
sivatagi n. 2015.04.14 16:22:57
@molnibalage:

Amerikának mi köze Vietnám északi vagy déli részéhez te szerencsétlen? Elárulom, hogy semmi. Amikor amerikai katona más ország földjét tapossa és gyilkolja az ottani lakosságot, azt agressziónak nevezik.
sivatagi n. 2015.04.14 16:30:08
@pityókabor sommelier:

Ez az érv az amerikai háborús agresszióra? Hogy bibibí, mások is csinálták?

Akkor neked is elmondom, hogy amennyiben az amerikaiak nem a saját országukat védik, hanem más országokat taposnak le és gyilkolják a lakóit, az háborús agresszió. Okot persze lehet fabrikálni: komcsik, iraki vegyi fegyverek, oroszok, iszlám terroristák, stb. A CIA majd gondoskodik róla, hogy minden "jogszerű" legyen.
sivatagi n. 2015.04.14 17:01:41
@pityókabor sommelier:

Ironikus, hogy a sztálini dominó elvet épp az USA próbálja megvalósítani. Vagy mindig is ez volt a terv? Irak-Afganisztán-Líbia-Szíria-Ukrajna-Irán? Csak nem világkommunizmusnak nevezik, hanem terror elleni háborúnak, iraki vegyi fegyvernek, arab tavasznak, Al-Kaidának, Iszlám Államnak, meg szabadkereskedelmi egyezménynek. Remélem az oroszokba beletörik a foguk, és Európa vezetőiben is van annyi józan ész, hogy nem írják alá a TTIP-et.
Sokakban él az a mitosz, miszerint a Jobbik Magyarországért Mozgalom egy szélsőjobboldali-neonáci párt. Szeretnénk ezeket az abszurd vádakat eloszlatni. A 13 leggyakoribb közkeletű tévedés illusztrálására pedig szívből ajánljuk ezt a klasszikus Monty Python jelenetet.  1.…..
sivatagi n. 2015.04.14 15:22:33
@miva?: majd idézd azokat a Jobbikos nácikat, akik cigányokat akarnak ölni, meg zsidókat irtani. De jó sok nevet és idézetet írj, mert annélkül nem lehet eredményesen rettegni.
sivatagi n. 2015.04.14 15:32:20
@♔bаtyu♔:

Az egész hisztérikus cigányfajvédelem alábbhagyott. Ez egyrészt abból adódhat, hogy most már vannak bőven fideszes cigány szavazók és szervezetek (és azok persze nem jó cigányok, sőt nácik, ezért őket nem kell védeni), másrészt valakinek tényleg bevillanhatott libsi oldalon, hogy el kellene kussoltatni a hardcore cigányfajvédőket, mert ez csak viszi a szavazatokat. Ezért a blogokon is már csak néhány lemaradt SZDSZ-árva tolja az ősrégi vakert. Olyanok, mint a dzsungelben rekedt japán katona, aki nem tudja, hogy véget ért a háború.
sivatagi n. 2015.04.14 15:44:47
@♔bаtyu♔:

Lásd Mohácsi Viktóriát, a véresszájú liberális cigányt, aki Marian Cozma meggyilkolásán röhögött a tévében. Hirtelen kényelmetlenné vált a libsiknek, gyorsan el is húzta a csíkot.

Hogy hívják ezt felvilágosultéknál? Paradigmaváltás? És hogy rábasztak, mert azóta kiderült, hogy nincs több mondanivalójuk a bágyadt nácizáson kívül. Ez meg elég kevés választást nyerni.
Történelmet írtak Tapolcán: a Jobbik megszerezte első egyéni parlamenti mandátumát az időközi választásokon. Bár a média a nap nagy eseményeként kezelte az ügyet (pedig a fantasztikus vasárnapi idő sokkal több szót érdemelt volna), a csinnadratta közepén szokás szerint…..
Történelmi győzelmet aratott a Jobbik tegnap. Érdekes, hogy első egyéni győzelmüket nem a hagyományos terepnek számító Borsodban vagy a Nyírségben aratták, hanem a Fidesz bástyaként ismert Veszprém megyében. Viktorkám, most aztán tényleg nix ugribugri, a kétharmadhoz immár…..
sivatagi n. 2015.04.13 19:21:27
@dunántúli gyerek:

Nagy a baj a szarfaszú büdös liberális majmoknál. Most próbálnak viccelődni meg lazázni, de látszik, hogy meg vannak szeppenve. Tapolca megmutatta, hogy mennyit ér a cigányimádat, meg a buzipropaganda. Még a végén kénytelenek lesznek értelmes programmal előállni, hogy legalább indulhassanak 2018-ban.
sivatagi n. 2015.04.13 19:44:13
@Gábris szomszéd:

Tökéletes helyzetelemzés.

Az ilyen pontos, lényeglátó írásokból az itt kommentelő segghülye, belterjesen idióta libsik egy betűt nem értenek. Ennél fogva azt sem értik, miért buknak, hiába magyarázod nekik te, vagy bárki más.
sivatagi n. 2015.04.13 20:10:14
@Gábris szomszéd:

Liberális demokrata=kommunista.

A fejlődési, tanulási képtelenség kommunista vonás. Tehát ezekre kár időt pazarolni.

Gyanítom inkább úgy játszol velük, mint ahogy az állatokat idomítják. Magyarázod nekik a valóságot, és ahogy történnek a magyarázott események, előbb-utóbb beindul a pavlovi reflex, és végül derengeni kezd nekik valamiféle összefüggés. Mint ahogy egyes libsi blogon rájöttek így cirka 25 év után, hogy cigánybűnözők mellé állni kontraproduktív. Hát hajrá, még pár évtized és talán eljuttatod ezt a pár libsit itt a csimpánzok szintjére.
Bár a hivatalos eredmény megszületésére jó pár napot még biztosan várni kell, kijelenthető, hogy a tapolcai (Veszprém 3.) választókerületben szinte biztosan győzött a jobbikos Rig Lajos. Az időközi választásokon megszokott módon a részvétel jócskán elmaradt a részvétel a…..
Elveszített egy mandátumot és sorozatban a harmadik országgyűlési körzetet a Fidesz. Első egyéni mandátumát nyerte a Jobbik. Régi káderrel kaptak ki a szocialisták. A tapolcai eredmény különösebben váratlan nem volt (a Fidesz várható vereségéről itt írtunk), a kormányzást…..
Vasárnap este minden magyar demokrata gyomra ökölbe szorult, amikor szembesült a ténnyel, hogy a rendszerváltás után először egy szélsőséges párt jelöltje nyert meg egy egyéni országgyűlési körzetet. A miniszterelnök első reakciója arról árulkodik, hogy nem fogta fel mi…..
Van olyan, hogy az ember sok ezer karaktert ír össze egy adott kérdésről. Kínlódik, keres, kutat, másokba és magába igyekszik nézni  - aztán kiderül, hogy valahol, valaki már rég tökéletesen pontos választ adott rá. Páldául Faludy György, aki hat évtizeddel ezelőtt sebészi…..
sivatagi n. 2015.03.25 18:32:30
Meg is kell érni azt a 20-30 évet. Mert mindeközben a békés Amerika épp demokráciát exportál. Rajtunk keresztül:

www.facebook.com/ultrasliberi.hu/photos/a.244140735614481.73505.206382819390273/1025187727509774/?type=1&theater

Azt már tudjuk, hogy az USA demokrácia exportjának mindig háború és anarchia a vége. Csakhogy most nem néhány rongyos arab van a túlsó térfélen.
Régóta látszik a tendencia, de eddig mindig elhessegettem a gondolatot arról, hogy a Jobbik kormányra kerülhet. Most, hogy a meccs 21-18-ra áll, érdemes mindenkinek levenni a szemellenzőt és átgondolni a lehetséges kimeneteleket arról, hogy hova vezethet és meddig tarthat a…..
sivatagi n. 2015.03.18 20:29:56
@Pop40: Pontosan. Ahogy Izland beintett minap a béna elefántodnak. Mondom, szokjátok csak.
sivatagi n. 2015.03.24 17:48:42
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Próbáljuk ki. Ti zsidók húzzatok végre el innen máshova élősködni. Mi magyarok így megtapasztaljuk, hogy a saját országunk mennyire élhető paraziták nélkül nélkül.
Oroszországban és a kelet-ukrajnai felkelők soraiban sokan fogják fel úgy, hogy a mai fasiszták elleni harc terheit ugyanúgy ők viselik, mint ahogy tették ezt elődeik a II. világháborúban. „A popmédia sokáig csak az orosz propagandisták agyszüleményeként tárgyalta az ukrán…..