Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IPFighter

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kissé megdöbbenten olvastam Péter levelét, és jelenleg sem tudom hova tenni magamban. Igaz, nem ismerjük pontosan az előzményeket, mégpedig mi válthatta ki a Kia-s fickó reakcióját, de abban talán megegyezhetünk, hogy a dolgoknak nem ez az elintézési módja. A képen sajnos nem sok…..
IPFighter 2011.06.07 08:57:03
@CsL: Erre gondoltam én is...

egyébiránt én egy ilyen faszt majdnem elütöttem. Nem mert utánam jönni. A rendőrök se kerestek azóta sem emiatt :)

Valamelyik nap egy robogós játszott velem üldözősdit, mert rá mertem dudálni, amiért nem adta meg az elsőbbséget. Mire hívtam azsarukat sajna elhúzta a csíkot, és ugye rendszám hiányában feljelentést is hiába teszek...

Na ezért is kéne rendszám a robogókra :)
Régebben is rendszeres jelenség volt, hogy a belső visszapillantó tükör nem kizárólag a mögöttes forgalom figyelésére, hanem holmi egyebek akasztójaként is szolgált. Általában ez kimerült az illatos csodafenyőfák formájában. Ezzel nincs semmi baj, amíg nem zavarnak a…..
Gondolom, Balage épp az autójában ül és várja a szabadulást, a mobilnetnek hála pedig még ilyenkor is tudott posztot beküldeni. Aki pont olvassa ezt és felüljáró alatt parkol, gondolkodjon rajta, hogy nem szorított-e be valakit. Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Ha hívom a…..
IPFighter 2011.05.25 21:18:57
@D4D: Naja, ez már az ötlet továbbfejlesztése :)
Éppen visszaadni sem muszály, mondhatja az ember, hogy "Hú de gááááááz...", azt angolosan távozik :)

@"streetfighter": Ugyanmár, csak nem áll minden kerék mellett őr ;) Btw. nem jellemző a kerékőr szerintem. De látom, te a rongálásnak élsz :P
Mostanában leszoktam a rendőrök cseszegetéséről, van elég baja a renoméjával nélkülem is a magyar rendőrségnek, most viszont meg kell, hogy szakítsam eddigi önmegtartóztatásomat. Ma is egy olyan levelet kaptam Quinntől, amit önmagában nem tennék ki, csakhogy mikor megnéztem a…..
IPFighter 2010.08.14 19:32:30
@jelentéktelen alak: A példamutatás az oktatás egyik alapja. Elvárni, hogy egy-egy munkakört betöltő ember példamutató legyen egyáltalán nem tévút. A tévút inkább az, ha ezek az emberek nem példamutatók. Ettől még emberek, akik hibázhatnak, csak épp a társadalom "megtorolja" a hibáit.

Engem arra tanítottak, hogy ahhoz, hogy elfogadják az emberek - bizonyos esetekben - az én játékszabályaimat, akkor nekem példamutatóan kell viselkednem. Ha azt mondom például valakinek, hogy a munkahelyén ne viseljen sapkát, de rajtam ott a sapka... Szerinted?

Egy rendőr igenis legyen példamutató, ami a szabályok betartását illeti.

Abban egyetértünk, hogy a szabályok betartása nem attól függ, hogy mások is azt teszik-e vagy sem. Ebben igazat adok. ;)

Abban viszont neked illenen igazat adnod, hogy ha senki nem tart, nem tartat be egy szabályt, akkor felmerül az emberben, hogy én miért is tartom be??? És jogos a felvetése. Elvégre az a szabály, amit senki nem tartat be, csak feleslegesen papírra vetett betűk halmaza :)
IPFighter 2010.08.14 19:34:10
IPFighter 2010.08.16 08:13:08
@jelentéktelen alak: maradjunk annyiban, hogy ugyanarról beszélünk, csak te a rossz irányból közelítesz ;)

A példamutató embernek van morális alapja másokon a szabályok be nem tartását számon kérni. A példamutatás az oktatás EGYIK fajtája, de nem maga az oktatás. Példamutatással oktatod a következő generációt. Ez igaz. De ez nem azt jelenti, hogy csak a gyerekekkel szemben kell példamutatónak lenned.
Engem tegnap munkába indulás után egy perccel egy régi fehér merci majdnem oldalba kapott balaról jobbkezes kereszteződésben, még szerencse, hogy balra is szoktam nézni, ilyen helyen is, pont az ilyenek miatt. A sofőr mentségére legyen mondva, hogy miközben elhaladt előttem, intett…..
IPFighter 2010.08.13 11:45:12
@xaba99: Szerintem minden autós gonosz, és szövetkeztek a gyalogokkal a biciklisek ellen. ez egyértelműen kiderült.

Fel kéne terjeszteni egy javaslatot a parlamentnek. Javasolni kellene, hogy minden motorral hajtott járművet - kivétel nélkül - és a gyalfgos közelekedést 100%-ban be kéne tiltani minden lakott területen.

Kizárólag a biciklis közelekedést kellene engedélyezni.
IPFighter 2010.08.13 12:56:00
@vuk_: szerintem nem ez a lényegi különbség. Ott kulturáltak az emberek, itt meg nem.

Amíg mindenki ilyen "leszarombazmegénvagyokajani", addig nem is lesz kultúra... a közlekedésben sem.

Magyar mentalitás. Szeressük :)
IPFighter 2010.08.13 14:13:19
@vuk_: látod? kulturáltabbak... :)
Róberttel, a legutóbbi sorsolásunk mázlista nyertesével már múlt hét óta azon sakkoztunk, hogy mikor tud elszabadulni a munkahelyéről úgy, hogy még zárás előtt oda tudjon érni a Navi-Gate üzletébe. Mivel hevesi, ezt annyira nem volt egyszerű összehozni, de végül is kis nem…..
IPFighter 2010.08.11 16:29:32
@SilentSound: nem kell nekem 2000 db, elég ha egy darabbal "megvásárolod" a hallgatásom :D
Ma kora délután ellátogattam a Navi-gate Kft. GARMIN márkaboltjába, miután a nyereményjáték lezárult, itt volt az ideje sorsolni egy nyertest. Tegnap este közös erővel csíkokra szabdaltuk a listát, amiért köszönet illeti az off topicban Kisikasa néven fel-feltűnő…..
IPFighter 2010.08.04 09:40:22
@Marcellusca: Én vagyok a hülye, hogy azt hittem van esélyem.

Pedig jó válaszokat adtam :S
András nem mindennapi módját választotta a KRESZ betartatásának. Egy ideig türelmesen várt a zebrán, hátha lesz valaki, aki végre betartja a szabályt és megáll, hogy átengedje őt. Aztán megunta és tüzet nyitott. Vagyis havat. Tegnap este fél hat környékén gyalog próbáltam…..
IPFighter 2009.12.29 21:37:44
@Kicsi79: Rendben :) Sok lúd disznót győz :) Már ha értitek a célzást ;)
IPFighter 2009.12.29 21:50:52
@Kicsi79: Ezt egészen addig teszed, amíg az egyik autóból ki nem száll egy kopasz "ügyvéd" úr avagy egy civilruhás rendőr :)
Remélem mihamarabb megéled ezt a kellemes élményt ;)

Hozzátenném, hogy nem én vagyok a szellemileg alulteljesítő. Ti gondoljátok, hogy egy mondjuk közúti veszélyeztetésre egy másik közúti veszélyeztetés plusz magántulajdon rongálása ahelyes válasz. Ez nem gondolkodtat el téged? Vagy esetleg a sokak - tanultak - által ismert mondat miszerint "Erőszak erőszakot szül"???
IPFighter 2009.12.30 09:29:43
@Kicsi79: Te zseni ;)
A kérdés a gyalogos viselkedésére vonatkozott, én pediglen erre reagáltam. Az autós orkot nem minősítettem. Illetve a te hozzállásodra reagáltam... Arról meg hogy hogyan vezetek kérlek ne nyilatkozz, elvégre nem ismersz. Kössz...

@Reggie: Te meg olvasd el, mire válaszoltam Kicsi79-nek ;)
Michael Schumacher lomtalanít: garázsából mindent kidob, ami ósdi, vacak és számára értéktelen. A hétszeres világbajnok többek között két motort is eladna, mindkettő olasz, és 90 fokos hengerszögű blokk hajta. Az egyik a tavalyi év csúcsgépe, a speciális kivitelű Ducati…..
Tardai történetek Hetvenhárom 2009.06.16 17:00:00
Luíról még nem volt szó. A Berda Miki nagy spanja volt, ő mesélt először a Mikinek arról, hogy nincs csont a faszban, meg a német-magyar kéziszótárból együtt fordítgatták a germán Bravókat, amire egy évre előfizetett a Luí svájcba szakadt rokona. Meg baszogatta a Mikit, hogy…..
IPFighter 2009.06.17 10:12:54
@hoel: @Miss Marple: Én meg hozzátenném még, hogy Petrocelli nem nyomozó volt, hanem ügyvédúr :)
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
IPFighter 2009.03.25 09:20:25
Csicsó... Nyugodj békében!
A családnak pedig őszinte részvétem!

Remélem eléjut hozzájuk a sok részvétnyílvánítás!

@Ati_ur:
Ez egy kicsit vicces.
Nálunk ugyanez a felállás. Fater LILAGŐZÖS, és Fradi rajongó. Mindeketten zsűriztunk, ő az UTE zsűrijét erősítette, én a Fradiét gyengítettem.

Csicsó, emléked a sok rajongó szívében örökké él, ezáltal te is örökké élsz!
Minden bizonnyal sokan emlékeztek a Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit című posztra. Az autó tulajdonosa, Ördög megtisztelt minket válaszával és bár érzek némi sértődöttséget a szavaiban, becsületére váljék, hogy elismeri a felelősségét a szabálytalan parkolás…..
A szinte De Chiricói módon titokzatos grafika miatt teszem be ezt a pályaművet, hiszen a "megfejtésnek" az égadta világon semmi értelme, a maga torzságában mégis megmutat valamit a (beteg) emberi agy működéséből. Íme a kóros levél:Mivel nem a tettek, hanem a szavak…..
IPFighter 2009.01.28 13:48:18
@Bisztő Gyalla: Gyalla... Gyalla... Ijen heje sírásal éllni!!! Nem tudod aztatat senem hogy a zuszkárlyával aztatat ly-al irjákk???

Egyébként ha negrofil a zőzike, akkor ő még elmehetett volna a hullától. Nem?
Coolancs az alábbi, igen kellemetlen "tréfájával". Én csak azért nem készültem ki, mert a gépem másfél napos lerohadása miatt eleve rossz állapotban voltam, most megjavították, úgyhogy folytatni tudom a szellemi kútmérgezést.A napokban azon morfondíróztam, hogy kivel…..
IPFighter 2009.01.28 12:36:14
@Koopac: Hát először is definiálni kéne, hogy egytől egyig mit jelent...
Hajnali egytől délután egyig vagy délután egytől hajnali egyig vagy délután egytől délután egyig vagy hajnali egytől hajnali egyig.
És akkor lehetne tudni, hogy ikor szabad, és nem szabad poénokat gyártani.
A hülyeség- és pecholimpia győztese romlást hozott egy élelmes fotósra. Nemrég az egész világ, így a Hütte olvasói is, megismerhették azt a feltehetőleg amerikai férfit, aki Vailben, egy coloradói luxus síterepen úgy esett ki a liftből induláskor, hogy nemcsak az egyik lába…..
IPFighter 2009.01.13 14:36:08
@Mind. Amp.:
@sanche:

Ha ennyire felháborító, ETIKÁtlan, és mi mind ennyire köcsögök vagyunk, hogy kiröhögjük - nekem leégne a képemről a bőr, de sírnék magamon a röhögéstől -, akkor ti miért is néztétek meg a képet???

Ha vmit ETIKÁtlannak tartok, azt nem nézem, nem kommentezem meg.

Most jut eszembe, faterem ott halna meg a röhögéstől, ha meglátna egy ilyen képet rólam :D Beteg vagyok-e, mert nem zavar, ha kinevetnek? ;)

vagy csk van önkritikám, ami sok ETIKÁval teli embernek nincs?

pacsee
IPFighter 2009.01.13 15:06:47
@Mind. Amp.:

a cím alapján nem ért meglepetésként, ugyanis nem mai hír... elég sok helyen megjelent a kép is...

kössz a grtulációt, mint ismeretes családtagot nem választasz, azt kapod :D

visszakérdezek, arra nem gondoltál, hogy olyan emberek kommenteznek, akiket ez "nem zavar"???

az etikát nem egy ilyen fotó elkészítése, kommentelése illetve értékelése alapján határoznám meg.
ez egy roppant ciki kép, és nem etikátlan. szerintem... de ez az én véleményem ;)

pacsee