Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atko

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olaszországban mindig is a nemzeti öntudat része volt a muzsika, és amikor már nem az operák áriái és kórusai voltak a popkultúra, akkor a Sanremói Dalfesztivál aktuális slágereit ontotta minden rádió, és fütyülte minden kőműves. Vannak olyan sztárok, akiket mindenki imád: Vasco Rossi, Fabrizo de…..
Chris Evans váltja Jeremy Clarksont a Top Gearben, jelentette be a BBC. Az arcok teljesen kicserélődnek, mert Clarkson kirúgása után James May és Richard Hammond is otthagyta a világ egyik legnépszerűbb autós műsorát. A vezető producer, Andy Wilman is felmondott áprilisban. Evans…..
atko 2015.06.17 14:35:19
@wrstjnethn: Az, hogy robogóval végig szenvedik Vietnam "sztrádáit" Melyik görbe tükör az autós társadalomnak? Sajnos a kezdeti bevállalós fikázós műsorból egy kötéltáncot lejtő artista referencia filmje lett. RIP STIG.
atko 2015.06.17 19:08:25
@stig: Szerintem feleslegesen. Nézz végig egy évadot az utóbbi 2-3 évben és azt látod, hogy semi különbség az évadnyitó és záró műsor közt. Bármelyik részt élvezheted random.
atko 2015.06.18 07:40:53
@ComLo: Egyetértek a nézettség és egyéb állításoddal, csak hát véleményem nekem is lehet és nekem az a véleményem, hogy ma már nem nézem a műsort.
Sokak talán értetlenkedve fogadják, és felteszik a szokásos három kérdést (mi van, mi van, mi van), de az Élet már sokszorosan bebizonyította, hogy nincs eleve támadhatatlan rendszer. A helyzet persze több nagyságrenddel kedvezőbb és konszolidáltabb, mint a Windows világában - 250…..
A Vastagbőr töltötte fel Youtube-ra a Kossuth Rádió délután kétórás híradójának azt a részletét, amiben Török Annamária műsorvezető a kövezőket mondta: "Nem csitulnak az indulatok Kijevben. Orvlövészek lövik a rendvédelmi erők tagjait az egyik szálloda…..
atko 2014.02.21 13:11:45
Sztalin elvtársnak nagy, kérges tenyere volt, de amikor azokkal a bütykös ujjakkal megcirógatta az arcomat, boldog voltam tőle. Melegséget sugárzott minden rezdülése, a félmosoly a szája sarkában, az a jellegzetes mozdulat, amivel megpödörte a bajszát. És amikor tettetett…..
atko 2014.01.15 15:06:37
@vészmadár (pica pica):
És az atomhulladék kezelésének több száz éves költségét számoltad?
A Katasztrófavédelem által üzemeltetett LTRR rendszer költségét számoltad?
A Bátaapáti hulladéktároló miatti TETTES támogatások sem kevesek, pedig azok csak morzsák.
Szerinted 100 év múlva mi lesz az atomerőmű helyén? játszótér?
100 évvel ezelőtt mi volt Magyar honban?
Az atomenergia nem 30 évre szol sokkal többre. Tudja itt bárki garantálni azt, hogy addig biztonságosan tárolják üzemeltetik?
Azt már tudjuk, hogy a kritikus infrastruktúrák teljes körű védelme rengeteg munkát igényel, és mindez rettentő fontos is. Sajnos ugyanez igaz az orvosi kütyük területén is, ahol a pacemaker, azaz szívritmus szabályozó biztonsága időről időre előjön "B" kategóriás filmekben…..
Amikor a vicces hangú ismerősötöktől kaptok emailt, ti is az ő nevetséges hangján szoktátok elolvasni a levelet? Fejhangon, cincogva, erős akcentussal vagy esetleg rajzfilmhőshangon? Én minden alkalommal, miközben éppen próbálom visszafojtani a kitörő nevetést. Ha nem a megfelelő…..
atko 2013.05.20 15:32:51
@OkoskaTo:rp:
Kmail levelezőn. Alapból a HTML formázás sincs megengedve biztonsági okokból.
nimbus sans fontot használok e-mail olvasásra.
Nem tudom elég igényes vagyok e ahhoz a magaslathoz, ahol egy olyan intelligens, és tájékozott ember lakozik mint te.
----------

Másoknak bővebben:
www.math.bme.hu/~pts/pts_diploma_final.pdf
Ha bármilyen színű füst száll fel, akkor Áder János elégette az alkotmány módosítását. Egyszemélyi konklávét tart Áder János a Sándor-palotában, ahol hamarosan megválasztja, hogy mit lépjen a kőbevésett alkotmány negyedik módosítására. A pápaválasztási…..
atko 2013.03.13 19:24:27
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto:
Gratulálok! Mindenhol terjesztem!
A Windows Phone csempeközeit egyéni kontent fugákkal tölthetjük ki, de vigyázni kell, mert sokszor lefagynak. Hamarosan kaphatók a barkácsáruházakban a DIN EN 13888 szabvány szerinti Windows Phone csempefugák 1, 5, és 10 gigabájtos, zsákos kiszerelésben. A Windows Phone élő…..
A Google, a Mozilla és a Microsoft is biztonsági figyelmeztetést adott ki, miután kiderült, hogy a TURKTRUST hitelesítő szolgáltató "véletlenül" köztes CA tanúsítványokat osztott ki arra jogosulatlan szervek számára. A kibocsátott tanúsítványok tetszőleges domain-hez tartozó…..
Ha valaki bikinis fotókat kapna e-mailben karácsonyi ajándék gyanánt, érdemes résen lenni. Persze ugyanez érvényes akkor is, ha helyette Boldog Új Évet tárgysorú levélben kapjuk ugyanezt. Ha rajtunk múlna, a számítógépes csalások felismerése érettségi tantárgy…..
A HírCsárda szerkesztősége nem sír a világvége miatt, inkább bekapcsolta a demagográfot. Íme 10 jel, ami arra utal, hogy a Majkák akárhogy is gondolták a naptárukat, a világ tényleg megérett a pusztulásra. 10. Semjén Zsolt még mindig doktor. 9. Lehet kapni ehető WC…..
Kardinálisok gyűrűjében adta áldását az iTunes-ban mától megvásárolható applikációra XVI. Benedek. Az applikáció futtatásához a Vatikán minden dolgozója az Apple táblagépének speciális változatát az iPapot kapja karácsonyra. A Vatikán igyekszik lépest tartani korral,…..
Szerencsére a Rendőrség a 2000-es évek utáni egyenruhák terén tapasztalható mélypontot kezdi maga mögött hagyni. Gondolok itt a csinos kínai farmerra és tiszteletet parancsoló baseball sapkára. Sőt újabban azt tapasztalom, hogy egyre inkább a rendészeti gyakorló ruházatot…..
atko 2012.10.09 20:56:08
@Világba Kiabálok: Én most a vonulós állományra gondoltam, akikről te beszélsz azok valóban tartottak eddig is de attól még nem rendőrök. Gondolok itt arra a speciális tudásra amit mindkét szakterületen dolgozók hosszú idő alatt sajátítanak el.
Azért nehezen tudok olyan helyzetet elképzelni, amikor a két szervezet dolgozóinak át kéne járniuk egymáshoz kisegíteni egymást.
atko 2012.10.09 21:14:32
@Világba Kiabálok: Ezt azért nem akartam mondani, a két példa meg irónia volt a mindenhatóságra, mindenhez értésre. (supervisori hatáskör)
Sajnos a szakértelem hiányzik ezekhez.
Azért az vicces, amikor vízügyi szakember nélkül ellenőriznek vízelvezető árkokat...
De ez már nem a 10M-ről szól.
A pilotka sapkáról meg annyit, hogy a nap ellen nem véd, a hideg ellen nem véd.
Igen nagy az esélye, hogy sokan nem hallottunk még ez előtt a SquareTrade nevezetű, különböző elektronikai kütyük kiterjesztett garanciáival foglalkozó cégről. Az említett cég néhanapján finanszíroz egy-egy töréstesztet is, hogy könnyebben megállapíthassa bizonyos eszközök…..
atko 2012.07.23 08:12:05
@Nihilista Semmi: Ahogy a cikk is írta ez egy "kiterjesztett garanciáival foglalkozó cég" tesztje volt, akiknek azért csak tudniuk kellene mire is adnak ki pénzt.
A vásárló választásáról meg annyit, hogy valamennyi mobilom (Siemens m35, m65, me75, Samsung B2710) ütésálló volt és van.
Dübörög a weblapról egy üzenet, és ez bizony már egy megváltozott üzenet. Ha valaki korábban is ellátogatott az Apple oldara, és ott szemügyre vette a "Miért fogjuk szeretni a Mac-ünket?" marketing kérdésre adott válaszokat, mást láthatott ott, mint most. Ami persze…..
atko 2012.06.15 17:52:25
Haditudósítóink jelentik: jelentős légvédelmi és aknatűz alatt a legális vírusvédelmi programok, a korábbi himi-humi Antivirus XP 2010 és hasonló kamuszagú nevek helyett újabban csupa valódi program nevét hamisítják egy "ENHANCED PROTECTION MODE" nevű…..
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
Kumin szerint A Skoda-faktor 2011.04.13 13:47:00
Mielőtt belecsapunk az izgalmas témába, ne menjünk el szó nélkül a Kumin szerint nagy sikere mellett. Már nagyon rám fért valami a B125 kudarca után. A vármegyék ügyében a dolgok végül úgy alakultak, ahogy azt korábbi posztomban kívánatosnak tartottam. Hurrá! Máris jobb…..
Úgy tűnik, végül mégis megérhettük, hogy egyszerű, átlátható felületen, mindenki által érthető módon történjen a biztonság beállítása. A korábbi, számos menüponton, és aloldalon áthúzódó, félszáznál is több opció helyett ezentúl az úgynevezett Easy Secure…..
Többféle csali üzenettel is terjednek új megtévesztések a Facebookon. Akik arra fogadtak, hogy az "az emberek 98 százaléka nem tudja 17 másodpercnél tovább nézni ezt a videót" nem a legutolsó Facebookos trükk volt, azok most mehetnek a kasszához: nyertek. Az egész úgy…..
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ahogy az érdekes híreknek, tragédiáknak, sporteseményeknek, ünnepeknek megvan az apropo szolgáltató szerepe a spam küldési táplálékláncban, az újonnan megjelenő, várva várt eszközök, termékek, szolgáltatások megjelenésekor is rendre megjelennek a hírverést kihasználó…..