Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mics Bjukenen hadnagy

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete írtam, hogy eladtam a Pandát, és nem sikerült helyette másik, kedvemre való téli autót találnom a pénzért. Igazából arra is rájöttem, hogy városban nem szeretnék kocsival járni, egyáltalán. De munkába azért kell menni, a BKV említésére viszont rosszul leszek. Lehet,…..
Mics Bjukenen hadnagy 2015.06.01 19:19:45
@ethan blow: aztakurva, komolyan a hónap legjobb kommentje :D :D :D
Kedden átadták azt a zeneipari díjat, amit a legtöbb magát valamire tartó magyar zenekar, előadó szid, feleslegesnek, értelmetlennek, égőnek tart, majd mikor véletlenül megnyerik (és természetesen át is veszik), vígan pózolnak vele, és ezután minden sajtóanyagukba beleírják,…..
Damunak ez lesz a telocsörgése A nemzet rágcsálója mellett még egy csomó embert betaláltak. Lett is belőle egy egész album. Hajtás után ott lesz mind. Meg szivárogtattak magukról fotót meg infókat, hogy egyáltalán kik ők, honnan jöttek és mibe vannak. A zenekart Kerék…..
Mics Bjukenen hadnagy 2015.05.29 16:08:30
Van egy tök ismeretlen philadelphiai zenekar, a Varials. Ők adtak koncertet nemrég Willow Grove-ban. Mindez egyáltalán nem lenne érdekes, de mivel a küzdőtéren, a hardcore-osan kalimpáló közönség között egyszer csak feltűnt egy csak cipőt viselő fiatalember, így megemlítem. Ez…..
Mics Bjukenen hadnagy 2015.05.14 09:14:45
A Subbán találtuk azt a régebbi turnévideót, amiben a Magyarországon többször is fellépő, Eminem jó cimboráinak számító Slaughterhouse hiphop supergroup tagjai mesélnek az útjukról, külön kitérve az itteni élményeikre. Pálinkázás és dunai hajókázás helyett azonban…..
Mics Bjukenen hadnagy 2013.10.10 08:12:11
@odasidazenith: Én nem tudom mi az igaz ebből, mert ha ilyen újságírói fércmunka akkor gáz, de könyörgöm egy szervező aki emberekkel kommunikál, kicsit kapja már össze magát helyesírásügyileg.
Az ünnepek mindig jó okot adnak arra, hogy egyes zenekarok és előadók totál idiótát csináljanak magukból. Vass Veronika és MC DC azonban egészen új dimenziót nyitott ebben a műfajban a fantasztikus című Bejgli songgal, amihez voltak olyan jó fejek, hogy még egy videót is…..
Baki Ádám (a képen jobbról a második) 1978-ban született. Zenészként a legtöbben a Stonehenge zenekar révén ismerhetik, ahol 1999-től 2005-ig billentyűzött, de szólóprodukciója is volt Every7years néven. Az ezredforduló progresszív rock/metal hullámának egyik legismertebb…..
Mics Bjukenen hadnagy 2012.09.13 10:33:01
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Mics Bjukenen hadnagy 2012.08.11 09:16:19
Subba Napi Vicc! 2012.05.11 11:59:00
Melyik a legjobb szakma?Basszakma! /thx kopaszmercis/..
Mics Bjukenen hadnagy 2012.05.23 13:53:41
Roy és Ádám Trio – Küldözési mánia (Gold Record) A Roy és Ádámmal kapcsolatban mindenkinek van előképe, még ha nem is tud róla. A Trambulin, a Feketén a hófehér vagy A csapból is én folyok! kikerülhetetlenek voltak a maguk idejében. Ha máshol nem, egy…..
Miután néhány héttel ezelőtt kihirdették a jelöltek listáját, tegnap este a Millenáris Teátrumban tartott gálaesten átadták az idei Fonogram-díjakat. A szakmai zsűri tizenhét hazai, valamint öt külföldi kategóriában ítélte oda az elismeréseket. Díjat kapott többek között…..
Mics Bjukenen hadnagy 2011.03.03 15:30:36
@Gyurma Pappa: Nem tudom, szerintem 30y, meg Quimby egyértelműen alter, meg ugye a Kispál is. Nem tudom miért kéne pop kategóriába sorolni őket? Én inkább a Bin Jip -el vagyok így, bár szerintem megérdemelten nyertek, mert jók, de nem ebbe a kategóriába kellett volna őket sorolni.
  A médiatörvényről szóló legerősebb kontentet vitán felül az MTV reggeli műsora és Betlen János szolgáltatja mostanában; Stumpf András is jelezte a Heti Válaszban nemrég, hogy BJ elég csúnyán porig alázta Fölkel Róbertet, az első Kossuth téri tünti szervezőjét, hogy…..
Egyszerűen arról van szó, hogy a rendszerváltozás óta ilyen impotens parlamenti ellenzéke még nem volt Magyarországnak. (Fotó: Index) Nyilván mindenkinek feltűnt, hogy az elmúlt néhány hétben az európai politika és politikai sajtó kiemelt figyelmet fordított Magyarországra…..
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság december 13-én levelet küldött a Tilos Rádiónak, mivel (uramisten) a rádió korhatárra való figyelmeztetés nélkül játszott egy Ice-T számot. A kurva életbe, a köcsög amcsi rappernek nem mocskos a szája?! "A zeneszámokban angol…..
Mics Bjukenen hadnagy 2010.12.30 23:08:58
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
Mics Bjukenen hadnagy 2010.12.30 12:11:52
@DOOOOOOOOOOOOM!: Kedves félretájékoztatott kommentelő! Bár nem vagyok Annamária, de gondoltam józan paraszti ésszel megpróbálok válaszolni. NEm kapott még büntetést a tilos emiatt, ez hol olvastad? Ez a baj a mai átlag magyarral, a sajtó ír valami faszságot és a sok buta embert ilyen szépen lehet vezetni az orruknál fogva! Ehhez az új törvénynek semmi köze nincs, ha tájékozódnál a témáról, akkor tudnád, hogy még a régi 1996 -os van érvényben! Ez egy hallgatói bejelentés alapján történ rutin eljárás, ilyen szerinted hány van hetente? Rengeteg, de ezt most fel lehetett fújni szépen. Aztán majd kapnak valami ejnye -bejnyét, de arról már nem fognak itt írkálni, csak az tudják majd az emberek, hogy nekimentek a tilosnak. Egyébként pont leszarom, aki ilyet akar hallgatni, az hallgassa otthon...
Mics Bjukenen hadnagy 2010.12.30 13:04:12
@rotfl: figy, lakossági bejelentés érkezett, hivatalból ki kell vizsgálni, ennyi. Nem történt büntetés :
O. Á. panasza a Tilos Kulturális Alapítvány műsorszolgáltató Tilos rádió csatornáján 2010. szeptember 2-án 17:52:54 perckor sugárzott zeneszám kapcsán.

A Médiatanács elrendeli a Tilos Kulturális Alapítvány műsorszolgáltató Tilos rádió csatornáján 2010. szeptember 2-án 17:52:54 perckor sugárzott zeneszám hatósági ellenőrzését.
Mics Bjukenen hadnagy 2010.12.30 13:22:48
@nomac: nem vagyok rákapcsolva a droid hálózatra :)) pont próbálok objektíven tájékozódni, hogy ne vezessenek, mint egy birkát!
Egyébként meg nem egy ilyen korszak kezdődik, hanem ez már évek óta így megy. Tudom, hogy hetente rengeteg ilyen panasz érkezik. Hát ez meg, hogy kivizsgálják és hogy így, az normális. De igazából nem érdekel ez az egész, csak kicsit fel van fújva, ennyi... :)

Doooom: a hivatalnak nem volt mérlegelési joga, ez nem bíróság. Egyébként az új törvény szerint ha a hatóság megbünteti őket, fordulhatnak a bírósághoz és majd az dönt, ha jogtalamn a szankció, akkor hatályon kívül helyezi...

Na szóval igazából csak annyit akartam mondani nincs értelme emiatt egy,másnak ugrani emerek, meg felfújni a dolgot, ez csak egy a sok közül, amiből valószínűleg nem lesz semmi. Nem tudom, csak a tilos kicsit unatkozik, vagy pörgetni akarja a nevét, vagy fene tudja, majd lecseng ez is...
Évente egyszer feltűnik valamelyik blogon Szalai Annamára zalaegerszegi szexlapja, pedig nem egy billiárdgolyóval kipeckelt szájú pornómagazin az, csak egy vidéki erotikus lap, amiben a padon ücsörögve, műszálas fürdőruhából veszi elő a mellét a helyi jó csaj. Arról persze…..