Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Minimum

0 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most őszintén. Tényleg számít az, hogy Ferenczi elhagyta a Fradit és a Vasashoz ment? Mit vesztett vele a Fradi, és mit nyert a Vasas? Tóth Norbert hiányától sem fog összeroppani az Újpest szélsőjátéka, ahogy Pápán sem kell félni egy újab Ryan Giggs kései feltűnésétől.…..
Dr Minimum 2010.07.10 01:35:33
Irgum-burgum!
Kispest -> Paks : Palásthy Norbi (
www.youtube.com/watch?v=W5XeIOLteuA&translated=1 örök klasszikus)
Videoton -> Paks : Sifter Tamás

Bőven júli 4 előtt történtek. Nem mintha sokat változtatna a dolgokon :(
Vastagbőr Gödör a Várban 2010.07.01 11:01:00
Elég sokat kellett visszalapozni, de csak megtaláltam: 2008. április 15.-én írtunk arról, hogy mélygarázst építenek a Várban, és az építkezés során egyszerűen elbontották a budai várfal egy részét, mindezt egy UNESCO világörökségi listáján szereplő helyen, a Kulturális…..
A foci vb-közvetítés nálunk ugyanúgy összenemzeti ügy, mint ahogy maga a labdarúgás: mindenki ért hozzá, és még bele is pofázik. A 2006-os RTL Klubos ámokfutás után újra az Magyar Televízió közvetíti az összes mérkőzést. Szépen jön a nézettség is, az M1 már veri…..
Dr Minimum 2010.06.19 14:40:23
@Conrad: Azt hittem már, hogy senkinek nem tűnik fel. Elég kritikus vagyok ezzel a vb-vel eddig, de azért ez a dal nem olyan vészes sztem, benne van az az afrikás hangulat, mi kell még?
labdabiztos Sztárra várva 2010.06.18 14:00:00
Vitán felül áll, hogy az év hatodik hónapja az egyik legszebb a magyar labdarúgásban. A klubok többségénél már megkezdődött az alapozás fedőnéven ismert rekreációs tevékenység, és zajlik az átigazolási szezon is. Nagy ívű elképzelések megfogalmazásának ideje ez a…..
Lassan mondom, hogy mindenki megértse: el-ké-pesz-tő. Éppen a múltkor váltott ki nagy vitát a 36 éves nyugdíjas kommandósról szóló poszt, melyben feketén-fehéren olvashatóak voltak a számok: a 3 millió nyugdíjasból több mint 600 ezer korhatár alatti. A 276 ezer korhatár…..
Szívatós Nem adom a nyugdíjamat! 2010.06.08 08:00:00
 A kormány azt tervezi, hogy államosítja a magánnyugdíjpénztárakat. Na nehogy már! Az az én pénzem! El a kezekkel tőle! Ezért léptem át annak idején az új rendszerbe, mert ott lebegett előttem nagyszüleim példája. Egy életen át fizették a járulékot, aztán most meg alig…..
„A stírölés szerintem a flörtölés előszobája” - senki sem szereti, ha a párja másokat is megbámul az utcán. Igen, ez egy ősi reflex a férfiaknál, és ennél bosszantóbb talán csak az, amikor a pasi hagyja, hogy a csaj fizesse ki a számlát egy kávézóban. Rövid, de…..
Dr Minimum 2010.06.08 09:14:15
Amíg mi hatalmas erőket vetünk be, hogy végül őszintén szurkolhassunk Chilének a vébén, addig a Bohócligában misem változik, tombol az állandóság. Alaplemma: ha holtidény, akkor átszervezési ötlet, vagy mozgósított Tornyi-féle siserehad, ügyvédek. Komolyan felmerült, hogy…..
Dr Minimum 2010.06.03 14:04:37
Torockai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke kitalált valami újat: "A Magyarország legfrekventáltabb helyén, Budapest szívében található Klub64 hazánk első állandóan és egész évben működő nemzeti szórakozóhelye. Az ötszáz…..
Dr Minimum 2010.06.02 14:21:43
@Stoney Hill Billy: A három pultból az egyik lesz ilyen. De manapság már azt is meg kell becsülni, ha az információk felét képes feldolgozni a kedves olvasó :)
Dr Minimum 2010.06.02 14:36:16
@f.m.j.: Látom te is levetted a lényeget... XDDDDD
"A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán…..
Dr Minimum 2010.05.28 21:13:30
Nem először érezzük úgy, hogy olyan politikai elemzésszerű publikációnkat használnak fel más médiumok politikai kutatok elemzők, vagy éppen politikusok, amiben egy társadalmi jelenségre, egy politikai szituációra, szándékokra hívjuk fel a figyelmet.Ma Vona Gábor a Trianon…..
labdabiztos Én, mi - ők 2010.05.10 20:44:00
Nick Hornby után szurkolói létről, szurkolói lélekről írni teljesen felesleges. Megírta, és az úgy van jól, ahogy. Esterházy Péter után a futballistáról, a kisember futballhoz való viszonyáról írni szintén teljesen felesleges. Megírta már annyiszor, és az úgy van jól,…..
Dr Minimum 2010.05.12 01:26:45
@végh hanta:
Pedig tök jó lenne máskor is hasonló írásokat olvasni.
Nem mintha unnám Nick Hornby-t 10-edjére is :)

És persze Isten éltessen! :)
Orbán Viktor szereti a focit, sőt mi több még maga is szokott időnkét pályára lépni. Orbán Viktor ért a focihoz. Is! Sőt tudását nem is rejtette véka alá amikor elkísérte Pécsre a felcsúti klub U19-es csapatát. – A nemzet egyesítő leendő miniszterelnök a…..
SF.blog Ronda, de hasznos? 2010.05.10 15:12:00
Úgy tűnik, már nincs olyan szegmense a világnak, amelyet energianyereség reményében az ember ne hálózott volna be hatalmas erőművekkel. A szélerőművekről azt hallani, hogy rossz helyre elhelyezve közel ugyanannyi energiát fogyasztanak, mint amennyit kitermelnek. Mi lenne, ha…..
Dr Minimum 2010.05.10 20:23:02
Két tarnabodi uzsorás 10-50 ezer forintos kölcsönöket adott elképesztő kamatra. (az uzsora már csak ilyen ugye) Volt, akitől a kölcsönadott összeg ötvenszeresét zsarolták ki több hónap alatt. Aki nem akart fizetni, azt életveszélyesen megfenyegették. A sértettek…..
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
Dr Minimum 2010.04.28 09:07:18
@kohn töhötöm:
"Persze, nyilván egy Jobbik-szimpatizáns véleménye a mérvadó egy ilyen kérdésben." Epic :) Ha már mást nem tudunk mondani, akkor csak szimplán kijelentjük: Neked úgy alapból nem lehet igazad! Éééééés ennyi!
Dr Minimum 2010.04.28 09:35:27
@Humperdickk: Alig várod, hogy találj egy picike kis okot a fröcsögésre. Nem érzed ezt szánalmasnak?
”Szerintem nincs olyan, hogy szerelem első látásra, csak „de megdugnálak”, és itt ez jelen volt rendesen” Érdekes kérdést boncolgat következő posztunk. A téma újra a korkülönbség, viszont itt a ritkább fajtából - esetünkben a férfi javára. Igazából nem…..
Dr Minimum 2010.04.28 09:29:51
@Nandi29: Nem, ezt a mostani sunámtól tanultam, és visszanézve eddigi életemre, igaza lehetett :)
Ennek a pártharcoktól hangos országnak nem egy jóságos nagypapára van szüksége, hanem egy olyan emberre, aki az ország hosszú távú érdekeiért bármilyen pártérdekkel szemben képes kiállni. (Fotó: Gilicze Bálint) Pokorni Zoltán tegnap azzal lepte meg a közvéleményt, hogy a…..
Dr Minimum 2010.04.28 09:28:40
@Kangörény_:
Szép gyűjtemény, de itt ezek senkit nem fognak érdekelni. Majd jól lerasszistáznak, és ezzel lezártnak is tekintik majd a vitát veled. :)
Múlt héten, hagyományteremtő célzattal elindítottuk a Könnyed Keddi Képrejtvény c. rovatunkat, amit ha időnk és kreativitásunk engedi, legalább havi rendszerességgel folytatni kívánunk. Vicces kedvű photoshop-bajnokunk ezúttal is kitett magáért, és három jelentős bohócliger…..
masszázsblog Kuplerájfíling 2010.04.27 10:18:00
Miért nem megy a bolt egy csinos, ifjú és a masszázshoz kiváló érzékkel megáldott leányzónak? Lehet ennek sok oka, sokkal több mint amennyit a legutóbb meglátogatott női hölgynél tapasztaltam, de ez a kettő épp elég ahhoz, hogy soha az életben ne menjek vissza hozzá. Az egyik…..
Dr Minimum 2010.04.27 18:40:47
@DaveSlim: Mekkora szánalom a te fajtád XD
Az asszonyt meg addig elküldöd kinyalatni, mi? Te ostoba fasz, büszke lehetsz magadra.
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közzétette az öregségi nyugdíjasok ellátásainak összegét születési idő szerinti bontásban (pdf). Az öregségi nyugdíj a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényben meghatározott életkor elérése és…..
Piroslap Nem lesz adócsökkentés 2010.04.21 11:40:00
"Azonnali radikális adócsökkentésre van szükség!" Szajkózta négy éven keresztül a demagóg bullshitet a Fidesz összes vezetője. Sőt, azért kell az előre hozott választás, hogy meg tudják lépni. Azt hallgattuk, hogy ha jól lecsökkentik az adókat, az megoldja…..
Dr Minimum 2010.04.21 15:57:39
Kommentár nékül: A napokban beadta a nyugdíjkérelmét Zalatnay Sarolta. Még nem kapta meg a hivatalos adatokat, de pályatársait látván, ő sem számít többre, mint 30-40 ezer forintra. "Elszomorít, hogy ebben az országban teljesen ellehetetlenítik az embert. Most…..
Molnár Gyula új szórólapja tényleg más. Szegény állampolgár most biztos vakarja a fejét, hogy vajon melyik párt jelöltje is ez Gyula? Az utolsó hétre már letagadjuk a Pártot? A "gerinces bukás" nem jellemző rájuk. Bár lehet, hogy Gyula már halad a korral, hiszen ha…..
Szanyi Tibor szétsírta, szétdrámázta, szétvoksturistázta magát a héten, hogy az átjelentkezők miatt fordult meg az állás, és veszített 450 szavazattal. És még beszólt a várandós kismamáknak is ... Szanyi szerdán ugyanis "szégyennek és morálisan elfogadhatatlannak"…..