Regisztráció Blogot indítok
Adatok
déjávu

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Veszprém-megyei Rendőrfőkapitányság sajtótájékoztatót tartott. A Cozma-gyilkosság nyomozását vezető tiszt nyilatkozott, és szívszúrásról valamint veseszúrásról beszélt. Nekem már volt többször is szívszúrásom, de szerencsére még soha nem szúrtak szíven, és volt…..
Asperján György MEGALÁZTATÁS 2009.11.26 11:50:00
 FairyFeller hívta fel a figyelmem az alább ismertetett cselekményre:TESSÉK! HÁT EZÉRT NEM SZABAD HORÁK NÓRÁT SOHASEM ELFELEDNÜNK! ORSZÁGON-VILÁGON!Ilyen dolgok csak a pokolban történhetnek meg! :'(MAGYARORSZÁG (polgári (-háború) perek...?)"GYEREKCSÍNY" EGERBAKTÁN:…..
déjávu 2010.02.08 12:02:03
@FairyFeller: Igen, kedves fórumozók, most láttam az M1-en a Kékfény előzetest. A ma esti műsorban foglalkoznak Horák Nóra és Marian Cozma meggyilkolásával.
Tegyük fel, hogy alapeset.Alapesetben gyilkolta meg Pacsai József úr (ha minden igaz, de mi ezt sem tudhatjuk biztosan, amíg a magyar rendőrség, a magyar ügyészség és a magyar bíróság ki nem mondta) Horák Nórát.Mit jelent az alapeset - amúgy paraszti ésszel?Azt jelenti, hogy egy 14…..
déjávu 2010.01.29 17:48:35
@rugach: Kedves Rugach!
Szerintem Nóri szülei nem fognak megszólalni semmilyen fórumon. Lehet, a helyükben én sem tenném, annak ellenére, hogy most - mint szemlélő a partvonalról - én is azt várom, hogy akár ők, akár rokonok, barátok felhagyjanak a passzivitással.
Ma lenne 62 éves Labancz Anna miskolci ápolónő, aki immár majdnem 39 éve bűntelenül-büntetlenül a sírban, az örökkévaló sötét-színtelen semmiben árválkodik. Már anyja, testvérei is utána mentek. A kutya sem emlékezne rá, ha én - abban a reményben, hogy a…..
A 14 éves korában megerőszakolt és megölt, egykor kiskunlacházi lakos Horák Nóra ügyében a Pest-megyei Rendőr-főkapitányság illetékes osztálya végzi a munkáját. Hogy milyen eredménnyel, azt nem tudhatjuk, hiszen a tettes felderítése során, véleményünk szerint, igen súlyos…..
 Holnapra virradóan egy éve lesz, hogy P. J. meggyilkolta a 14 éves tehetséges, boldog életre vágyó és készülő, a létezésbe éppen csak megérkezett kamaszlányt, Horák Nórát.Egy éve, és már sokan, szinte mindenki elfeledte.A szülők, a rokonság és akik ismerték,…..
déjávu 2010.01.14 17:00:20
@szani78: Összeszorult a szívem mikor elolvastam azt a Peth- féle kommentet. Igen, ez ma Magyarország sajnos. Ha valakivel nem ért egyet valaki máris megy az átkozódás, a szidalmazás a másik lelki vagy fizikai bántalmazása. Nagyon sok a kegyetlen, érzésnélküli ember aki nem tud sem tolerálni sem senkit és semmit tisztelni....az ilyenekről lehet simán elképzelni, hogy bántalmaznak és megölnek egy 14 éves lányt.
Én is anyuka vagyok, mikor Nórit megölték még csak vártam a kislányom, de az volt az első gondolatom, hogy Úristen, vele ne történjen ilyen.
Nagyon szép az emlékoldal amit készített, sokszor látogatom mert fáj ami Nórival történt.
Ön viszont legyen büszke! Arra, hogy ilyen kitartóan foglalkozik az üggyel - mikor mások már rég feladták vagy elfeledték. Ez csak azt bizonyítja, hogy Ön mint anyuka és mint Ember tiszteli és becsüli az életet. Egy olyan világban ahol semmi sem számít már csak a pénz, pénz, pénz.....
  Hét hónappal és két nappal a gyilkosság után letartóztatták Horák Nóra gyilkosát, aki a tett színhelyétől mintegy kétszáz méterre lakott. A kétszáz méter megtételéhez az önmagát rendkívül eredményesnek vélő-gondoló illetékes rendőrkapitányságnak hét…..
déjávu 2009.07.13 17:25:20
@Evo: Kedves Evo!
Igazán szívemből szólt ez a kommentje. Én tényleg nem értem az embereket, ennek a cikknek az íróját sem. Olvastam már jó pár írást azzal kapcsolatban, hogy persze a magyarok eleve előítélettel vannak a romákkal szemben, ejnye-bejnye.... A magam részéről nem vagyok fajgyűlölő, de ennek a fajta előítéletnek megvan az oka is nemdebár? Az emberek biztonságra vágynak és ha ez a Gárdával érhető el -talán ennek az okán is elgondolkodhatna pár cikkíró. Kb. 5 hónappal ezelőtt Olaszországban pár hét leforgása alatt több fiatal nőt is megerőszakoltak román állampolgárok. Az olasz lakosság majdnem meglincselte az egyik alkalommal elfogott elkövetőket, 4-en vagy 5-en támadtak meg egy fiatal lányt. Az olasz lakosság is rasszista meg fajgyűölő? Vagy Berlusconi is az, amiért kivezényelte a katonákat, hogy éjszaka járják az utcákat és támogassák meg kicsit a közbiztonságot?
Véleményem szerint a hazaszeretethez az is hozzátartozik, hogy az ember szíve mélyéből fájlaljon egy olyan tragédiát mint ami Horák Nórával történt, bőrszínre, vallásra, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül.
déjávu 2009.09.18 16:07:37
Kedves fórumozók!
Már sokat írtunk Róla, de nekem még mindig nem érthető, hogy miért is lett több elkövetőből 1?
szentkoronaradio.com/belfold/2009_01_23_norit-tobben-is-megeroszakoltak-a-brutalis-kegyetlen-gyilkossag-elott
Január 23.-án még azt közölték, hogy most, hogy csillapodni látszanak a kedélyek nyilatkoznak azzal kapcsolatban, hogy több elkövető volt.
Akkor tévedtek volna, vagy most próbálnak hárítani? Nem értem........
Hogy engedheti meg magának az ország rendőrsége, hogy teljesen elveszítse az emberek bizalmát? A közvélemény totál felháborodott emiatt - teljesen jogosan - és még a fáradtságot sem veszik, hogy nyilatkozzanak, miért csökkent a tettesek száma. Vagy mondják azt, hogy bocs, tévedtünk. Ez még mindig korrektebb lenne, mint ez a lapítás és ködösítés.
HORÁK NÓRA NYOLC HETE HALOTT!HORÁK NÓRÁT NYOLC HETE MEGERŐSZAKOLTÁK ÉS MEGÖLTÉK - A SAJÁT FALUJÁBAN.HORÁK NÓRA GYILKOSÁT, DE MOST MÁR EGÉSZEN BIZTOSAN AZT MONDHATJUK: GYILKOSAIT MÁIG SEM TALÁLTA MEG A RENDŐRSÉG.HORÁK NÓRA NEMTELEN HALÁLA ÉGRE KIÁLTÓ BŰN!A HORÁK-CSALÁD…..
déjávu 2009.01.28 18:48:43
Kedves Fórumozótársak!
A napokban volt egy kis időm netezni és láttam, hogy több helyen is téma a rendőrség tesze-toszasága. Sokan tudni vélik, hogy a tettesek megléte azért nem kerül nyilvánosságra, hogy ne legyen botrány. A Szent Korona Rádió honlapján olvastam egy január 23.án írt cikket mely szerint a rendőrség a napokban erősítette meg azt a tényt miszerint a kislányt többen is megerőszakolták - eddig ezt a kijelentést azért nem támasztották alá, mert arra vártak, hogy a kedélyek lecsillapodjanak kissé.
Véleményem szerint bármit is akarjon eltitkolni a rendőrség vagy akár a média- ez a fajta hozzáállás a kedélyek lecsillapodásához totál dilettáns. A rendőrségnek a gyilkosok elfogásáról minimum az áldozat szüleinek úgy is be kell számolnia. Innentől kezdve se perc alatt ki fog derülni az elkövetők kiléte is- hogyan akarják elérni a nyilvánosság kizárását? Majd azt mondják a szülőknek, hogy elfogtuk a tetteseket, de cssss!, tessenek hallgatni róla, nehogy a feldühödött közvélemény botrányt csináljon? Botrány már így is van - másért nem azért a szerencsétlenkedésért amit eddig nyomozás címén megengedtek maguknak......
A kislány megerőszakolásával kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy már régóta eltervezték. Lestek rá, kapóra jött nekik, hogy akkor este egyedül távozott szegény. Abból indulok ki amit többen is tudni vélnek Kiskunlacházán, hogy Nórit többször és többen is megkörnyékezték - amit Ő visszautasított. Gyönyörű volt és - bár nem ismertem - a kisugárzása számomra egy magabiztos, igényes tinit mutat, aki nem áll szóba akárkivel. A nemi erőszak mögött nem csak a meg akarom kapni mindenáron motivációja áll, hanem a visszautasított, megsértett, dühös és régóta kisebbrendűségi problámákkal küzdő egó is. Az erőszakkal billenti helyre a lelki egyensúlyát az ilyen "ember", így jut hatalomhoz, csak ezen a módon tudja dühét levezetni, miközben megalázza a másik embert.

Ami pedig a politikát illeti - legalább egy szikrányi érdeklődést tapasztalhatnánk egy ilyen üggyel kapcsolatosan. A társadalom züllése vagy felemelkedése nemcak az egyes emberek dolga, hanem a hatalomé is. Ez pedig mintha senkit sem érdekelne a politikai porondon.
Normális, szeretetteljes és kiegyensúlyozott emberi kapcsolatokat már szinte sehol nem látni. A félreértelmezett demokrácia azt csinálom amit akarok mottója, a pénzhajhászás és a fogyasztói társadalom minél többet és minél újabbat felhívása tökéletesen realizálódik a politikában és az emberi kapcsolatokban. Összeállunk, házasodunk, 1-2 gyereket is bevállalunk - majd amikor unalmassá és terhessé válik minden - akkor továbblépünk a következőhöz. Mert felelősséget nem vállaltunk, nincs jóban-rosszban, a gyerek majd felnevelődik magától, meg a DVD filmektől, a Playstationtől stb. A következő kapcsolatban megtehetjük büntetlenül ugyanazt amit az előzőben.
A gyerek pedig pont ugyanilyen lesz- azt sem tudja milyen a szeretet, az összetartozás, semmi nem fogja érdekelni csak saját maga.
A másik fele a csodás nevelésnek mikor a gyerek egy szobában - mi több egy ágyban alszik a 20 éves szüleivel meg a 35 éves nagyszülőkkel, akik nem dolgoznak, semmi mást nem ismernek csak a szocpolt meg a segélyt. Az élet hétfő reggeltől vasárnap estig tartó dzsembori a többi rokonnal. Bizonyos dolgokra nem telik - de minek is? Pénz vagy mobiltelefon kell kisfiam? Menj ki az utcára és szedd el az első szembejövőtől. Neked ehhez is jogod van. Ne félj, ha balhézik - az egész család ott lesz a hátad mögött pillanatokon belül. Innentől kezdve mi tartja vissza a gyereket attól, hogy megszerezze bármi áron a szomszéd utcában lakó, kedvére való 14 éves lányt bármi áron?
És valóban, ehhez a tarthatatlan helyzethez a politika ilyen vagy olyan formában asszisztál. A gazdasági helyzeten meg a büdzsén és a hiteleken nem lát túl. Nem vállal felelősséget azért, hogy élhetővé tegye a jövőt. Nem is érdekli. Az öltönyös-nyakkendős bemegy a Parlamentbe, ha hallott is Horák Nóráról az nem az Ő dolga, majd a rendőrség megoldja. A társadalmi feszültség meg nem érdekli, ahol Ő lakik ott nem történik ilyesmi. Csak épp azt felejti el, hogy a kislány meggyilkolása az Ő életére és jövőjére is rettentő nagy hatással bír. Gerald Durrel írta egyszer: "A világ különleges, finom és összetett, mint egy pók hálója. Ha megérintjük egy fonalát - remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nem csak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk"