Regisztráció Blogot indítok
Adatok
satho

0 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a cc is beszámolt róla, Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel a reklámadó kapcsán szidta a kereskedelmi tévéket. Az M1 reggeli műsorában azt mondta, hogy “a két kereskedelmi televízió nagy társadalmi károkat okoz, ezért a reklámadó a média…..
Még röpke balatoni kiruccanásom előtt felröppent a hír, hogy új magyar légitársaság bontogatja a szárnyait Sólyom néven. Most hagyjuk, hogy az üzleti terve totálisan irreális, hagyjuk, hogy egy lepukkant vidéki házikó a székhelye egy olyan vállalkozásnak, amely a világ egyik…..
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
Naiv ügyfél a legrosszabb lehetséges megoldást választotta, hiszen szinte kizárt, hogy valakit áruházi nemlopás miatt bíróságra citáljanak, főleg amíg megy a Homár. Az egyik Auchanból kifelé menet megvádolták, hogy átcímkézett egy 5000 forintos szandált 1000 forintra. Onnan…..
A TLC nevű adó eredetileg a The Learning Channel néven volt ismeretes és valódi ismeretterjesztéssel foglakozott - egészen addig, míg rá nem jöttek, hogy a gőzhajók történeténél sokkal érdekesebbek a trashreality-k amikben hat-nyolc karakter üvöltözik egymással naphosszat, és…..
Óbudakocsma A Pastrami 2012.11.18 13:32:52
Na, kedves kocsmalátogató gyerekek! Hol is kezdjünk neki? A blog továbbra is takaréklángon pislog, de pislog - mindössze annyi történt, hogy házasodunk, elköltözünk, összeköltözünk - a baráti kocsmalátogatások meg inkább baráti családlátogatásokká szelídülnek. Az emlékek…..
Most, hogy Orbán megkezdte a 2014-es választási kampányt, a média állampárton kívüli része egyértelműen azt várja Bajnaitól, hogy feleljen meg a felfokozott ellenzéki várakozásoknak, és ő is valami ütős kampánynyitó beszédet tartson október 23-án, a Milla tüntetésén.…..
Önmagában is elég lenne a nyomós érvekkel alá nem támasztott, ezer sebből vérző választási feliratkozás bevezetése, de a kormánypárti képviselők fricskát adtak az egész idős korosztálynak és a mozgáskorlátozottaknak is...
Nemrég tértem vissza egy hathónapos dél-amerikai utazásról, aminek az elején úgy döntöttem, hogy spórolási célzattal megpróbálkozom a CouchSurfinggel, amivel korábban minimális tapasztalatom volt Európában. Ami alapvetően rossz volt. Így aludtunk például egy vasfogú…..
Kedves honfitársak vallják be, mindig is sejtették!   Csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: az amerikai fiú a fészbukon Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek! Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt…..
Nahát, ilyet sem nagyon hallottunk még, mármint azt, hogy egy valóságshow szereplő a testéből él, és azzal keresi a kenyerét, hogy húszért kúr és tízért szopik és talán még nem AIDS-es (szevasz, Laci!), de eljött ez a nap is. Döbbenten vetjük képernyőre a biteket, egy világ…..
Nem egészen világos mit hallucinált a soproni Humanic személyzete, akik feljelentették a rendőrségen naiv ügyfél rendszámát, amikor azt hitték, hogy lopás történt. Mint kiderült, lopás nem történt, de a rendőrök addigra már naiv ügyfél anyjánál jártak: UPDATE: Apróbb…..
Szavazhatnék 2014-ben rátok, mert 5 millió társammal együtt nincs beidegződött vezérem, akire vakon ikszelnék, nekem mindegy ki vezeti az országot, mert én csak jólétet akarok meg nyugalmat. De sosem fogok, mert titeket nem lehet komolyan venni. Nem is léteztek, amatőr…..
Gábor hiábavaló küzdelmet folytatott Lisztferihegy személyzetével, hogy ugyan tolják már be a poggyászkocsikat, mert ő nem mehet ki értük. Mint kiderült, véletlenszerűen döntik el a hordárok, mikor hoznak legközelebb, vagyis magyarul akkor, amikor valamelyikük észreveszi a…..
VV Cristofel pár hónapja megpofozta/lefejelte/megrugdosta mátkáját a vele nem vérrokoni viszonyban levő, paplanszájú VV Veronikát, mert olyanja volt. VV Veronikának ez annyira nem jött be, hogy feljelentette, a rendőrség meg nyomozást indított a könnyű testi sértés miatt. Jól…..
Türkménbasi nem elég sikeresen foglalt szobát a poroszlói Club Thermál Hotelben, így a ferde mennyezetű tetőtérbe szállásolták el őket, ahol felállni nem lehetett az amúgy is kicsi alapterületű szobában. A lepusztult kert és a szottyos vacsora megtekintése után a végső…..
Ki gondolta volna hogy az évtized slágere a légterápia lesz? Naiv ügyfél édesanyját az ismert módszerrel meggyőzték, hogy rögtön 2 darab eszközt vásároljon, majd amikor a kiszállítás előtt visszamonta a rendelést, elmentek szabadságra. Naiv ügyfél kicsit ideges levelet írt a…..
satho 2012.08.22 10:09:34
Ennél gagyibb, ratyibb, parasztvakítós honlapot rég láttam.

www.bimbokfamily.hu/index.php?menu=1

Ezek a kínai piacos műanyag hamisított gagyikat árulják aranyáron :)

Fostalicska! Farfekvéses sünt nekik! :)
2012.márciusában édesanyámnál elváltozást találtak a tüdejében.A kiírt CT 2 hónap múlva esedékes.Addig vártunk.Majd májusban kiderült hogy tumorról van szó.Mivel nyár jön az orvosok egymásnak adják át a beteget ide-oda passzolgatják,lassan már azt sem tudtuk ki is az…..
Azért régen volt ilyen, hogy hétfőn nem volt adás, de most nem lesz, ha nem is a királyi adón, hanem az RTL Klubon. Habár a Mónika show klasszikus jelenetei már csak az emlékekben, és persze a youtube-on élnek, nagyszerű hatásai, következményei ma is vannak. És nem csupán az, hogy…..
satho 2012.08.06 13:37:12
Amikor először végigfutott a szemem az árakon, még nem volt semmi gyanús, simán kikértem a marhaburgert steakburgonyával, elvégre nyár, a tavon, mi baj történhet? Nos, amikor kinyílt a mélyhűtő ajtaja, akkor kellett volna elfutni, de legalábbis sztornózni. Nem így történt,…..
Fotó: Balassa Bálint Nem hiszem, hogy az én javaslatomra álltak neki diákok kifesteni a kelenföldi vasúti aluljárót, de azért jó érzés, hogy alig egy hónapja vetettem fel az ötletet itt az Urbanistán. És lám, néhány napja Balassa Bálint hívta fel a figyelmem arra, hogy…..