Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raszti

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nagytestvér hírszerkesztői szorgalmasan dolgoznak, a január 2-i tüntetésről tudósítva például csak olyan képeket adtak, ahol az ötvenezres tömeg csak pár pár lézengőnek látszik. Az Abszurdisztáni hírszerkesztés már paródiákat is ihletett.A csúcspont Schiffer András…..
raszti 2012.01.07 20:27:26
A "dolgozatmásolás" cikke nekem két héttel később, a "túlbuzgó szerkesztők" bejegyzése után vált újra láthatóvá, olvashatóvá.

Erről az összefoglalóról egy gondolkodó embernek meg kell legyen a véleménye még akkor is, ha nem illik telefonálni abban a helyzetben. De például nem illik a polgármesternek sem elkésnie egy közmeghallgatásról, és még sorolhatnám, hogy mennyi mindent nem illik.
De ez egy testületi ülés összefoglalója, és nem egy illemóra.
Filep Zsuzsannának, mint a riport szerkesztőjének ezzel pontoson tisztában kell lennie, hisz tisztességesen elsajátította a munkavégzéséhez szükséges ismereteket.
Igaz az én végzettségem nem riporter-szerkesztő, (forrás:
tudositok.hu/tudosito/869/Filep_Zsuzsanna/1?ipp=20) de vettem a fáradtságot, és utánanéztem, hogy mégis mi fán terem egy riporter-szerkesztő munkája.
(forrás: www.babiczky.hu/televizios%20musorkeszites%20alapismeretei.pdf , 21. oldaltól).
Mindenki döntse el saját maga, hogy megfelel-e ez a riport a műsorkészítés követelményeinek.
És a legvégén ismerkedjünk meg egy kicsit jobban Filep kisasszonnyal, ha már ilyen pártatlan tudósításokkal örvendezteti meg a Zuglóról informálódni akarókat:
jolnezekki.hu/szereploink/filep-zsuzsanna/

Várnai Úr! Tudja, hogy nem állunk egy oldalon, más a világnézetünk, értékrendünk, de vannak dolgok, amik mellett egy tisztességes ember nem mehet el.
Talán Dr. Szegedi László nyílt levele Orbán Viktorhoz foglalja össze legpontosabban, hogy mit gondolok a kialakult helyzetről:
drszegedilaszlo.blog.hu/2011/12/12/1_nyilt_level_orban_viktorhoz

További tisztességes munkát minden Zuglóinak!
  Sokan nem értik, hogy mi a bánatot is akar a Milla az Alternatív Köztársasági Elnök kampányával. Nem csoda. Mindenki az elmúlt napok mozgalomalapítási, ellenzéki összefogási és tömegtüntetési lázában ég. A Milla, ahogy eddig is, ezután is támogatni fog minden…..
Tegnap az LMP pécsi és zuglói önkormányzati képviselői az egyidőben tartott képviselő-testületi üléseken egy-egy a fenti címerrel díszített pólót  ajándékozták Zugló és Pécs polgármesterének. Bár a póló igazából Kovács Balázs aranytollas általános - mindenhez…..
Köpni-nyelni nem tudok, teljes mértékben osztom a Hírszerző véleményét: "Őszintén szólva alábecsültük ezt a történelmi festmény-történetet. Azt gondoltuk, hogy komolykodó, modoros historizáló festmények készülnek majd. Ezzel szemben tanácstalanul állunk ezek előtt a…..
raszti 2011.11.08 10:15:49
@¦卍®Ξ™: a vastagbőr csak a kedves olvasók szájába teszi a jól megrágott dzsuvás falatot.
üzenem a műtárgypiacot oly jól ismerő hozzászólóknak, hogy ez a20 milka mégiscsak aprópénz a képekért.
ez a (sz)arátozás meg annyira gagyi, meg a capslock+közpénz kombó.
raszti 2011.11.08 10:42:31
@genyamagyar: a kormányzati impotencia egy dolog, a kép egy másik.
de a többi kommentedből amúgy is kiviláglik, hogy mennyire sötét vagy.
ilyen genyamagyar, koborlók meg társaik miatt nincs értelme az érvek felsorakoztatására, és van piaca az ilyen blogoknak.
sajnos krisztofer gipszbe öntött faszához nem tudok hozzászólni.
további szép napot.
Napirend utáni monológ napirend 2011.10.18 14:00:00
szolgálati közlemény: Nincs szebb egy őszi erdőnél.Csatlakozz hozzánk  egy rövid túrára!Október 22, szombat találkozó: Moszkva Tér, (alias Széll Kálmán) a nagy óra alatt 9:30!!! Illetve lemaradóknak : Hűvösvölgy 10:15!!!! Gyermekvasutazás, 4…..
raszti 2011.10.20 21:32:48
Egy kerületi lakos az óvodai úszásoktatás kapcsán levéllel fordult az összes önkormányzati képviselőhöz. A levelet - természetesen engedélyével - és a válaszomat ezennel közzéteszem. Kíváncsian várom,  - és ha engedélyezik szívesen közzé is teszem -  a többi…..
Forgatókönyv egy dél amerikai tévéfilmhez  : egy vállalkozó megbeszéli a helyi önkormányzat korrupt vezetőivel a tuti bizniszt, majd egyedüli pályázóként ajánlatot tesz a piaci ár töredékén. Mit ad isten, csont nélkül nyer is. Az önkormányzat simán szerződik, a…..
Ma Gyurcsány Ferenc az ügyészség előtt, az Index szerint azt mondta:  „rá kellett jönnünk, hogy évek óta más zajlik, nevezetesen az, hogy a jobboldal, annak a radikális szárnya rátört a hazára”. És akkor lehet sajnálni, szeretni, utálni, szopni, nyalni, ütni,…..
   Az ellenzék megbüntetése, anyagi ellehetetlenítéssel fenyítése az elmúlt évtizedben nem volt szokás a zuglói önkormányzatban. Papcsák Ferenc e téren is újat hozott, a neki "kellemetlenkedő" ellenzéki képviselővel szemben egyből adminisztratív intézkedést foganatosított. Kiosztottak két…..
A holnapi Képviselőtestületi Ülésen alábbi előterjesztés szavazásánál  kiderül, hogy a többségében kormánypárti képviselők csak azt szeretik, ha másoknak kell megfogniuk a költségeket, vagy maguk is hajlandóak lemondani (plusz) jövedelmük egy részéről. Nem…..
A pétervárad utcai fekete lyuk a megfigyelések szerint a 90'-es években keletkezett és azóta folyamatosan nyeli el a bolygóközi anyagot. A világmindenség e jelenségében, mint tudjuk, a gravitáció olyan erős, hogy az anyag összetömörül: nem csoda tehát, hogy sok…..
raszti 2011.09.11 02:26:25
Napirend utáni monológ igen! 2011.08.26 14:00:00
Tegnap testületi ülés volt, melyen a Fidesz-KDNP frakció feltehetőleg nyáron kifejlesztett két új szokását ismerhettük meg. Tegnap  minden szavazás előtt elkurjantotta magát az ifjú Borbély Ádám, aki immár frakció vezető helyettes, hogy IGEN,  - biztos látta a…..
  A csütörtöki testületi ülés maratonira sikeredett, reggel 9-től este 7-ig tartott a hetven egynéhány napirendi pont megszavazása - a megtárgyalás szó messze túl eufémisztikus lenne. A napirendi pontokat úgy keverte a polgármester mint Rodolfó a kártyát. Volt…..
 Kár volt annyit izgulni hétvégén a helyben osztott anyagok miatt, az ügyrendi Bizottsági június 20-i ülése a második napirendi pont után határozatképtelenné vált. Nem baj majd  a szerdára összehívott rendkívülin, vagy a testületi ülés reggelére összerántotton…..
raszti 2011.06.29 22:20:32
egyenlito.blog.hu/2011/06/29/drogos_kurvanak_szarkavaronak_es_politikai_prostitualtnak_nevezik_egymast_az_lmp_sek?

hát mégse lehet más a politika..

-a párton belüli érdekcsoportok marakodása során az LMP-sek többek között „patkánynak”, „politikai prostituáltnak”, „drogos kurvának”, „szarkavarónak” nevezték egymást.
-az LMP-s érdekcsoportok úgy beszéltek egyes párttagokról , hogy „el kell szívni előlük a levegőt”, „ki kell őket füstölni a pártból”, „el kell vágni a torkukat”.
-„Az LMP mint szervezet ma nagyon rossz állapotban van. Miközben a párt kívülről nézve fokozatosan erősödik, (…) addig belülről olyan konfliktusok bénítják, melyeket sokszor azok sem értenek pontosan, akik részt vesznek bennük” – írják.

- -1 szavazó
Tegnap volt a sajtóhelyreigazítási per, amit az önkormányzat indított a HVG Zrt  ellen a részvényeladásról szóló cikk miatt. A keresetet tulajdonképp elutasították.  A bíró szerint a tények logikusan vezettek ezekhez a következtetésekhez, véleményekhez.…..
Napirend utáni monológ 24,3% 2011.05.31 09:13:00
Először is szeretném megköszönni a sokszáz (401) szavazatot, és a sok bíztató szót.Az eredményt látva,az egyik szemem sír, a másik nevet.  A Fidesz-KDNP jelöltje nagy arányban győzött,  (44%) bár az ősz eredményüket (47%) kissé alulmúlták.A kerület második…..
Először is kérek mindenkit, hogy jöjjön el szavazni, és, hogy klasszikust idzzek, hozzon magával még egy embert. De inkább kettőt. A visszajelzések alapján szoros eredmény várható.Pár szó a tegnapi testületi ülésről.Prezentálták az IVS felülvizsgálatát. Az…..
Elfogtunk egy levelet, kezdte Kern András gyakorta a Heti Hetesben.  Hát most én is így jártam. Kezembe került egy Ügyvédi megbízási szerződés, melyben a Zuglói Vagyonkezelő  Zrt. nevében a debreceni Mazsu Gergely megbízza Dr. Mező Istvánt a Debreceni Ügyvédi…..
Kampányolunk. Kint állunk a Nagy Lajos, Erzsébet királyné út sarkán. Elméletileg akár tér is lehetne, de csak zajos sarok, dübörgő forgalommal. Mi kint állunk reggel óta, jól fogy a  ZUGLAP, a friss újságunk. Sokan morognak. Nem ezt várták. Már alig van olyan társadalmi…..
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNYEK:http://www.youtube.com/watch?v=z-geS7h72RM&feature=sharenézzétek meg a kampányfimem, a legjobb mondat az elvész a bába.. : )Mindenkit szeretettel látunk a máj. 19-i 17 30h-tól 19 30-ig a Kassák Klubban  (Uzsoki utca 57.) tartott lakossági…..
raszti 2011.05.18 10:02:57
@honeste vivere: te vagy az kovács balázs? piásan repesztünk, bratyónkat feljelentjük? láttalak tegnap a stábbal nagylajoserzsébet sarkán. gondolom először is utoljára a kövi választásig. más ötletét lopkodjuk? testületi ülésen akkor miért nem ágyaztál meg az ötlet megvalósításának. mivel is foglalkoztál eleddig? a politikán kívül? lézer jános mit is mondott az ilyenről? az a szomorú, hogy nyered a választást. hatalmas arc. szánalmas.
Megpróbáljuk a meccs eseményeit élőben, amilyen gyorsan csak lehet közvetíteni: Köszönjük mindenkinek a kitartást! Reméljük jól éreztétek magatokat, követhető volt a meccs! Gyertek vissza máskor is, csatlakozzatok a facebookon! Igyekszünk a holtszezonban is érdekes cikkekkel…..
raszti 2011.02.07 01:43:18