Regisztráció Blogot indítok
Adatok
don padre

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Körúton Kívül Így csal a NAV 2014.11.26 11:43:00
Van ma egy hatóság Magyarországon, amelyik zavartalanul hagyhat figyelmen kívül jogerős bírósági döntéseket, semmilyen szerv nem meri elszámoltatni, és ha kell, több tucat ember életét teszi tönkre egy kisebb mutyi kapcsán: úgy hívják, Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Hodosi Lajos…..
Prof. Dr. Nárcisz Tibor nagy lendülettel nyitott be az irodájába. Vendége gyorsan felállt, és egész testével a főorvos felé fordult. Egyszerre köszöntek egymásnak: a kórusban elhangzó „jó reggelt kívánok” után már csak egyetlen, halk „főorvos úr” foszlott szét a szoba…..
don padre 2014.11.08 12:42:57
Teljesen elképesztő, állatias viselkedést tanúsított naiv vendéggel és családjával az Üvegtigris Étterem üzletvezetője, amikor beszóltak neki, hogy miért hajtottak el egy mozgássérült kislányt az üres étteremből, amikor az a vécét kereste. Először rájukcsapta az ajtót,…..
Annyira szép gondolat volt, hogy védjük meg a derék magyart a dohányzás okozta betegségektől, hogy majdnem el lehetett hinni - nem, nem lehetett, de olyan jól hangzik. A rendes jövedéki adó emelésnek számos oka van, elsősorban uniós vállalás, másodsorban pedig hát igen, kell a…..
don padre 2013.10.24 15:57:58
@ursus artos: Egy:Nem panaszkodtam!
Kettő:Ha te is olyan becsületesen fizetted az adót mint Én.akkor nincs baj!
Ha nem akkor viszont a jó édes anyádat nevezd adócsalónak te talpas paraszt!
A fideszesek úgy látszik se az értelemmel, se a hatékonysággal se az emberséggel nem foglalkoznak, amikor a szegényeket kell büntetni. Hiába volt teljesen sikertelen, hiába meszelte el az Alkotmánybíróság visszahozzák a hajléktalan emberek büntetéséről szoló törvényeket és…..
don padre 2013.08.28 15:52:58
Aztán elkezdett vizsgálni. Úgy az első 1 percben 3 mozdulat után kinyögte, hogy nekem bizony semmi bajom nincs, csak beképzelem. Nem hagytam, hogy lerázzon , ha már ennyit vártam egy beutalóért,így hamar vita alakult ki köztünk. Szép jó…..
don padre 2013.06.22 07:35:28
@Turchi: A CT valószinűleg negatív eredményt mutatott,viszont jó drága vizsgálat volt a "megfelelő" sugárdózissal együtt!
Rohamtempóban fejlődik a Budapest Airport technikai felszereltsége, egy hete üzembe állítottak 300 új poggyászkocsit. Ennek azonban ára van, menetenként 300 ft/1 euro. Az utasok értetlenkedve rángatják a kocsikat, mert ezek szerint mind olyan fejletlen környékről származnak, ahol…..
Az izsáki tragédia sajnos nem magyar specialitás. A szabadság állítólagos hazájában, Amerikában is esett már meg, hogy az éppen igazoltató rendőrnek eldurrant az agya és úgy lelőtte az áldozatát, hogy az rövidtávon bele is halt a sérüléseibe. Mondanám, hogy az ilyen esetek…..
Az ember időnként szétnéz maga körül, megdöbben, felháborodik, aztán kijelenti, hogy soha többé semmin, mert innen már nincs lejjebb. Néhány nap – esetleg óra – elteltével kiderül, hogy mégis van. Mielőtt azonban belekezdenék újabb „innen már nincs lejjebb” érzésem…..
A KARD Viktor, az emberkereskedő 2012.10.30 11:23:05
Nálunk tényleg mindennek ára van. 250 ezer eurónyi államkötvény vásárlásával magyar állampolgárságot lehet szerezni egy fideszes javaslat szerint. „A haza nem eladó.” – hangzik el oly gyakran. De azért eladjuk. Kohn 15 év után hazalátogat, és döbbenten látja, hogy…..
hogyvolt X-faktor 3x10 - 2. Döntő 2012.10.22 09:00:00
Nem fogok hazudni, döbbenettel vegyes iszonyattal néztem végig a mostani X-faktor döntőt, és azt hiszem, ezzel nem voltam egyedül. Az idén már kendőzetlenül bulvárműsor státuszban tetszelgő produkciót most sikerült egy olyan szintre levinni, amire már szavakat sem könnyű…..
Testimese Andibaba 2019.10.10 09:46:00
Vidéki a csaj, de mi az a pár száz kilóméter egy jó dugásért? Valami hülye társkeresőn futottunk egymásba, megadta  a számát, felhívtam. Tornázott, alig 50 kiló, alacsony, a képen csinos arcú, jó alakú. Ritkán van olyan, hogy érzem a nőn, hogy ki van éhezve, és tulajdonképpen nyitott kaput…..
A busz különlegessége a benne található garázs, melyben egy sportautó is elfér. Olyan sztárok rendeltek már belőle, mint Eric Clapton és Rod Stewart. A 12 méter hosszú, 1,2 millió fontba kerülő mozgó luxusotthonban (a fényképek egyébként két különböző berendezést…..
Egy nagyon fontos dologról kevés szó esik az új választási törvény kapcsán: vajon ki fog előre regisztrálni? Én tartok tőle, hogy nem csak a politikai elemzők által várt pár százezer ember esik ki a választásokból, sokkal inkább milliók. Fogalmazzunk úgy: nagyon kevés ember…..
A deadline.com infói szerint a Terra Nova producerei komoly tárgyalásokba kezdtek a Netflix nevű céggel a sorozat folytatását illetően. Az eredetileg online DVD-kölcsönzőnek induló Netflix idén beszállt a sorozatbizniszbe, Lilyhammer címmel egy dramedy-t forgatott, dolgoznak a House…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
don padre 2009.01.05 08:28:10
@Secnir: én is szeretlek édesem.....
don padre 2009.01.05 08:45:22
@ofélia: egyre több embert szeretek itt!ofélia irány a folyó!!
don padre 2009.01.05 08:59:05
@ofélia: te tényleg szétröhöghetted a maradék agyadat! bár lehet,hogy igazad van.ha majd csendesen,hanyatfekve ott úszol a vizen,akkor rád dobom,hogy keveset szenvedj!