Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheReal Hekus Donci

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer biztosan, amikor elteszi a masszázsért járó suskát. Gyérebb forgalmú helyeken akkor is, amikor becsönget a vendég és nem olyan, akit kapásból be sem engednek, mert toprongy, gizda, vagy visszataszítóan perverz, esetleg ez a három így együtt. Mindentudó kívülállók…..
A Florisról általában kevesebb szó esik, mint a többi patinás londoni márkáról. Pedig mind közül a legrégebbi. Igaz, valószínűleg a legdrágább is (pedig a többi sem olcsó), illetve talán kevésbé borotválkozás-centrikus, kisebb az idevágó választék. Lássuk, mit tud a…..
Van egy érdekes hely a testemen. Ha egyenesen állok, akkor a törzsem legalsó pontja. Egy ujjhegynyi terület, a gáton, a herezacskó alatt. Az ezoterikusok szerint ez az egyes csakra, a gyökércsakra, vagy földcsakra*. A kínai szerint ez a "Millió arany pontja". Tudhatnak valamit,…..
Mielőtt Bangkok Charlie közreadná a "Ladyboy, avagy a látszat Thaiföldön gyakran csal" című kulturantropológia témakörben íródott akadémiai székfoglalóját, egy kis játékra invitálok mindenkit. A Thaifölddel foglalkozó fórumokban, no meg itt a blogon a kommentekben is…..
TheReal Hekus Donci 2010.03.09 00:22:18
Bár utcai zavargások nem törtek ki az Ítéletnap után, hiába riogatott ezzel a kormányzat előzetesen, azért nem múlt el események nélkül a hétvége. Összesen négy kézigránátot hajítottak a Bangkok Bank fővárosbéli irodáira. A négyből kettő fel is robbant, az egyik eset…..
TheReal Hekus Donci 2010.03.02 00:57:12
Ez nem profécia vagy okkultizmus, mindenki tudja Thaiföldön, hogy február 26. az Ítélet Napja lesz. Erről szól itt hetek óta minden hír, s már egészen pontosan már 27 ország adott ki hivatalos figyelmeztetést (travel warning!), hogy jobban teszik, ha elkerülik Thaiföld és Bangkok…..
A phuketi kormányzó fontolgatja a taxiórás rendszer bevezetését a tuktukok esetében. Ez éppen a legfrissebb hír, mondhatnánk, akár, hogy végre valami jó, mert a phuketi turista paradicsomból egyre riasztóbb hírek érkeztek. Úgy tűnt, hogy itt nem a világgazdasági válság vagy a…..
TheReal Hekus Donci 2010.01.24 23:08:08
@henky111: Szia. Az en erveim egy kicsit szokatlanok talan egy atlagos europainak, de a kambodzsai misszio utan mindannyian egy kicsit szerelmesek lettunk a Tavol-Keletbe. Volt, aki mar akkor leszerelt amikor hazajottunk, es visszament valamilyen uzletbe belevagott, vagy volt aki megnosult, egy ideig otthon eltek aztan visszamentek 'odaki', mindenkinek kulonbozo ervei es okai voltak. ( a hazassagok tudomasom szerint szam szerint 3, mind szetment azota!)
Nekem speciel a klima es az a hatartalan nyugalom hianyzik itt nagyon (jelenleg anglia) amit ott csak abban a borzalmas nyuzsgesben talalhat meg valaki, ha latja, erzi es ertekelni tudja. Es itt kozel sem csak a csajokrol van szo, pattayan phuketen vagy barhol mashol, hanem a legkorben, amit akarhogy is nezunk, mi faranghok vagyunk es maradunk nekik, barmeddig is elsz ott.Megis erezheted azt, hogy egy olyan helyen vagy, ahol a nap mindig sut, a kajak nagyon finomak es olcsok, nem kell a mindennapi stresszben fuldokolnod, a mgelhetes toredekresze annak ahol jelenleg elek, es a legnagyobb csoda nekem, vagy gondolom sok mas magyarnak is, ott a TENGER, a Siami-obol, ahol kel a nap, mi mast mondjak meg...? Azt meg azert hozzateszem, hogy ebben a nyilvanvaloan altalanos megkozeletisen kivul van egy olyan varazsa is, amit nem lehet elmondani vagy erzekeltetni, ott kell lenni benne. A Tavol-Kelet osszes tobbi orszaga is gyonyoru, malaj, fulop, indonez, kinarol vagy japanrol nem is beszelve, de elni igazabol ott szeretnek es remelem fogok thaifoldon. Nekem szemely szerint Aranhaprrateth az egyik kedvencem, ez a kambodzsai hataron van, egy nagyon kis varos, keves szorakozohellyel es barral (kevesebb csaj, akit ez is erdekel) de nagyon hangulatos, nagyon nyugodt es remek kiindulohely, ha kambodzsaba, az arany haromszoghoz vagy a kwai folyohoz szeretnel menni.Szoval rengeteg oka van nekem szemely szerint, amit meg sorolhatnek, de ahogy ndthomas irja, erezni kell....
TheReal Hekus Donci 2010.01.26 05:32:19
@Bangkok Charlie: Szia Charlie, igen gondolom ez furcsa lehet egy par embernek, akkor inkabb ugy mondom, az egyik kedvencem. Ez valoszinuleg abbol adodik, hogy amikor megtudtam Battambangban, hogy szabad leszek a hetvegen, es esetleg egy par napot ra is tehetek, akkor telefonaltam pattayara a soi peth-re (nyolcas utca, csak dicsekszem a thai tudasommal) es az un baratnom beult egy taxiba, feljott egy hutoladaval a taxi hatso ulesen 2 uveg rose martinival, es megvart a hataron. Onnan aztan mentunk vissza pattayara, ha jol emlekszem abban az idoben 2000 bath-ot fizettem ezert a kis utert... Amugy meg a szalloda aranh-ban, a nevere nem emlkeszem, (de ahogy atjottel kambo-bol, a korforgalomnal jobbra fordulsz es onnan kb 500 meter)super jo volt marha nagy medencevel es allati jo kajaval.
Ott kulonben egyszer egy 'hadi' serulest is osszeszedtem, az en becenevem volt 'magyar papa' es akkor eppen a fiji 'papa'-val voltam, aki kb 40 kg-val volt nehezebb nalam, (akkor en kb 100 voltam) es a nagy vidamsagban rettenetesen bekaveztunk, az oreg meg csinalt egy kis 'kawa'-t, azt meg raittuk, amivel nem is lett volna baj, a baj az volt, hogy az oreg fiji kitalalta, hogy jatszunk akadalypalyast, es a szalloda melletti szogesdrotba gabalyodtunk, ami meg mindig elment volna, csakhogy addig ficankolt az oreg, hogy ram esett a teljes sulyaval, igy harom napig nem tudtam emberek koze menni, mert ugy neztem ki, mint aki most jott meg a Mekong-deltaert folyo elet-halal harcbol....
Nagyon sok ilyen tortenet volt, eletem legszebb eve volt, amellett hogy a hulye S.Z-vel mi voltunk a ket elso magyar, akikre elesben lovoldoztek a sunyi khmerek, (voros vagy nem azt nem volt kedvunk megnezni)Az is akkor tortent, amikor civilben, minden felszereles nelkul szabirol mentunk vissza Aranh-bol, es ahogy gondolom tudod, ott csak egy foldes ut van, leterni nem tanacsos az aknak miatt, es ugy lovoldoztek rank a sunyi genyok, mint a cellovoldeben. Jo volt na.
Úgy tudni, Al Capone maffiafőnökre annak idején nem tudtak rábizonyítani egyetlen gyilkosságot sem. Azonban egy idő után mégis sikerült a hétpróbás gazembert börtönbe csukatni, mégpedig adócsalás miatt. Megértem én, hogy a Kuruc.info szabadon gyalázhat, sértegethet,…..
A magyar rendőrség züllése, úgy tűnik, megállíthatatlan.A magyar rendőrség egyelőre megteheti, hogy szinte minden kontroll és önkontroll nélkül szegheti meg a törvényeket, vagy ha érdekei úgy kívánják, akár az Alkotmányt is. Teheti mindezt azért, mert igen ügyesen…..
TheReal Hekus Donci 2009.01.16 00:49:31
TheReal Hekus Donci 2009.01.16 02:27:58
@ragamust: Nem pontosan rad, csak el kellett mennem. azert nem valaszoltam. Azokra, akiknek fingjuk sincs az egeszrol, csak az a lenyeg, hogy fikazzanak..
Kivancsi lennek ra, hogy mr. androsz peldaul hogy viselne rendorkent, amikor korbeveszi 10-15 ilyen allat, ugy orditanak hogy kozben a nyaluk frocsog, rangatnak es szidalmaznak es mindent elkovetnek azert, hogy akiert a rendor pont odament mondjuk, kihuzkodni kozuluk, fedezzek!! Biztosan talpig uriember lenne...
Fénykép:Név:Sz.TiborSzületési idő:1973Születési hely:BudapestLakcím:VII.kerületNyelvtudás:angol - jól megy, német - picit megyÁltalános iskola:Álmos Vezér Általános IskolaKözépiskola:(1988-1992) Arany János Épületgépészeti Szakközépiskola és…..