Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Celebkiller

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Farkasházy Tivadarné kitűnő munkát végzett, Hócipő-címlap sosem volt még ilyen szórakoztató. A szatirikus kéthetilap tökéletes kompozícióval állítja szembe a Három Jót a Három Gonosszal. A Mindnyájunknak el kell menni szlogen ráadásul Schmuck Andor szellemét is…..
Celebkiller 2013.10.18 08:29:51
Közel egy éve töröm a fejem egy érdekes jelenségen.  Próbálom megérteni, megmagyarázni, de csak egy pontig sikerül, utána érthetetlenül állok a kérdés előtt. Miről is van szó? Kezdjük az elejéről. Amikor valaki Jehova Tanúja lesz, a Bibliatanulmányozása során…..
Celebkiller 2013.10.14 17:05:56
@sefatias: Hát ezt megértem, bár nem biztatlak, hogy hagyd abba, de abban igazad van, hogy vagy jól, vagy sehogy, Én nem tudom jól, nekem a másik maradt.
Celebkiller 2013.10.14 17:06:59
@karalabe4: Jinjang és nincsjó rossz nélkül köröket már lefutottam. Ha másnak nem fontos, miattam ne törd magad :)
Celebkiller 2013.10.14 19:36:48
@karalabe4: Azért köszi, hogy elmagyaráztad, hogyan kellene értenem a saját mondataimat :)
Sefatias A miértek és a hogyanok. 2013.10.11 09:11:16
Miért? Hogyan? Azt hiszem az élet, eköré a két kérdés köré épül fel. Valamit miért kell? És ha megvan a miért, akkor jöhet a hogyan. Ha az ember egy célt tud kitűzni maga elé, ha megvan az, hogy miért azt a célt, akkor a ’hogyan’ sokkal fontosabbá válik. Ám vannak emberek,…..
Celebkiller 2013.10.11 16:46:07
@sefatias: Ezt azt hiszem mindannyian tudjuk, hogy kivel akarunk és kivel nem és ez sokkal beszédesebb, mint bármilyen szóbeli szemrehányás.
Celebkiller 2013.10.12 18:39:43
@sefatias: Azt hiszem elég konzekvensen és folyamatosan olvashattad tőlem, hogy mi a véleményem a gyalázkodó, ellenséges hangnemről. Akármelyik blogon menjen is az. Ez később sem fog változni. Beszélgetésbe is csak azokkal elegyedek, akik érdemlegesen szólnak egy témához, építően, hasznosan. Akik egy szájukba szorult "fütyürűt" fújnak, ahányszor levegőt vesznek, azokat meghagyom egymás számára. Mint írtam, ismétlem: Ez nekem nem küldetésem. JJ. személyesen nagy szolgálatot tett a köznek, hogy lefordította és közzétette a Lelkiismereti válságot, vagy a "véres lemondó levelet" vagy néhány közgyűlési friss infót. Ezeket nagyra becsülöm és érdemi információknak tartom, de a blogon megjelenő kommentek és szubjektív indíttatású írások, már nem érik el azt a színvonalat, amibe még csak olvasóként is bele szeretnék keveredni. Nem mások miatt, hogy mit szólnak. Név nélkül sem. MAGAM MIATT. Az hogy te hogyan gondolkodsz róla az a te dolgod, nem hiszem hogy bárkinek is magyaráznod kéne :) (Akik egyébként az inkorrekt dolgokat szajkózzák, nem biztos, hogy rossz emberek, csak alulinformáltak. Ezt megint nem az én dolgom megváltoztatni)
Gombok a ládában!!! Ez történt egy hajdúsági gyülekezetben: Miután felolvasták a csepeli pénzkönyörgő levelet, a gyülekezetből valakik nagy mennyiségű kabátgombokat dobtak az adományládákba, és mellékeltek egy levelet is hozzá, a következő szöveggel: Ti pesti barmok, ez…..
Celebkiller 2013.02.03 19:58:36
@reboot: Van egy privátod a Little Big Manos postról :)
Nem tudjuk, mit szed (vagy mit nem szed) Somló Tamás, esetleg milyen hippikorszakbéli élményekre flessel vissza élő adásban; de tény: a TV2 Voice zenei tehetségkutatójának vége felé közeledve nem a közepesnél kicsit érdektelenebb döntős énekesek, hanem Somló mester maradt a…..
Ha Jehova szent szelleme irányítja az Őrtorony Társulatot, akkor miért olyan lassú az új fejleményekről történő információnyújtásban?  2012 minden bizonnyal egy nagyon eseménydús év volt az Őrtorony Társulat számára. Nem csupán felfedték a “Hű és értelmes rabszolga” magyarázatának egy teljesen új…..
Celebkiller 2013.01.21 14:56:25
@sefatias: Tudod, hogy a korrektségeddel, a toleranciáddal, (amit legutóbb a "hitvallásodban" deklaráltál) vívtad ki véglegesen az elismerésemet. Nekem ezután mondhatnak bármit rólad, tudom, hogy nem vagy tévedhetetlen, de mindenképpen becsületes. És ez a fontos!
Az örök szabály pedig: Ne vitatkozz a vitázni akaróval, mert összetévesztenek vele. (Bevisz a hazai pályára és a rutinjával legyőz :) )

Az, hogy ezek a blogok épp a tanúkat szúrták ki a sértettségük okán, az pech a társulatnak. (Bár a blogolóknak okoz több befektetést, mint amennyi fejfájást ez a szervezetnek okoz.)

Ahogyan nem volt keresztényi tett a Tanúk részéről más vallásokat fikázni, ugyanúgy viszont is az ördög áldása kíséri a bloggereket is.

Ez semmiképpen nem Istentől van. Aztán más gazda meg már nincs a pályán :)

Légy hű a meggyőződésedhez én drukkolok neked. És ne állj le mindenkivel. Képzeld el a Postást, amint leugatja a kutyát. :)
Celebkiller 2013.01.21 15:15:39
@bornagain: Sajnos nem. Igazából én nem járok ide, nem a világom. Néha elolvasok néhány színvonalasabb anyagot, amit JJ. van olyan szíves és átküld privátban. A Sefa blogján is az ő ajánlása miatt olvastam el a "Hitvallását" és nem volt világos mi váltotta ki belőle. (Gyanús volt, hogy nem csak az amit velem beszélt.) Aztán ahogy ezt a fentebbi (részben törölt) förmedvény maradékát megláttam, már leesett a papír húszas. Csak a reális kontroll miatt jeleztem vissza, hogy a bennelévők tudják, egy külsősnek ez hogy jön le. "Bár megafdná egy hatalom, hogy kívülről..." (ne adja, csak viccelek, nem vagyok kíváncsi magamra) . Szóval nem ismerjük egymást személyesen. Ezt én biztosan tudom, mert akiket ismerek, azokat tudom, hogy ki rejtőzik a nickek mögött. További szép napot.
Celebkiller 2013.01.21 15:28:49
@sefatias: Ha engem kérdezel, akkor a rövid válaszom ott rejtőzik a mindenkori állandó és erősödő véleményemben, aminek félévente hangot adok, ha erre járok.
Röviden: a közös ellenség utálata, még nem hoz létre szeretetteljes Keresztény közösséget.

Ezeken a blogokon, (minden nem a JJ ről beszélek, hanem általában) csak összefújja a szemetet a szél. Ez nem egy ellen "JT gyülekezet - annak hibái nélkül"
Ha ilyen könnyű volna normális embereket találni a világban, akkor már rég összejöttek volna.
Ahhoz egy más attitűd, más világlátás, más szellem kell.
Ezt jól megfogtad a hitvallásban. Ha ezt tudod társak nélkül csinálni én nem fűrészelem a hited, de tudod, hogy én pragmatikusabb vagyok nálad.
Amíg te a forradalmár lánglelkű költő volnál, addig én a Kossuth féle gyakorlatiasabb felfogást tolom. (Csak nehogy a sorsára jussak én is).

Szerintem komoly ember nem folyik bele ezekbe a dolgokba, hanem teszi, amit a lelke diktál.

Tudd, hogy mit akarsz és TEDD.
A cselekedetekbőli keresztény az kevés van, a dumákból élő meg túl sok.
Sefatias A házasságtörő asszony 2012.05.23 16:47:00
Hogyan tekintsük azokat, akik súlyos bűnt követnek el? Sokan úgy érzik, hogy az ilyen emberek gonosz szívűek, akiket nem érdekel Isten törvénye, és önző vágyaiktól indíttatva szívtelenül figyelmen kívül hagyják azokat. Vannak, akik úgy érzik, hogy az ilyen ember semmilyen irgalmat nem érdemel, és…..
Celebkiller 2012.05.24 06:26:26
Gyerekek. Sajnos este melózni mentem, de reggel megnéztem a fightotokat. Azt hiszem ti mindannyian volt, vagy még jelenlegi Jehova Tanúi vagytok. Persze ez csak feltételezés, ha tévedek akkor elnézést a JT-któl. A tapintat jegyében nyilván nem bántok meg a saját blogján név nélkül a övéit gyalázókat. Ha nem volnék szerény keresztény, azt mondanám a mi gyülekezetünk sokkal különb, de azért nem teszem mert ez nyilvánvaló :)

A viccet félretéve.
Nyilvánvalóan kiderült nekem, hiszen sokféle vallású ember csöngetett már be hozzám (Krisnatudatúaktól, a Mormonokig mások is) és szívesen kifaggattam mindegyikőjüket. Szóval kiderült, hogy az emberek a vallásuktól függetlenül elsősorban még mindig EMBEREK, minden gyarlóságukkal együtt.

Önigazolóak és nem tárgyilagosak. A Blogtulaj úr sztorijában is lyukakat észleltem, de nem tisztem őt nyilvánosan kérdőre vonni, hiszen azt oszt meg a teljes igazságból, amennyit akar és olyan szubjektíven, ahogyan csak akarja. Azt látom, hogy ezen kétségeit a sajátjaival kellett volna tisztáznia, hiszen nem náci tömeggyilkosokról van szó, hanem olyanokról akikkel nemrég, még egy követ fújt és bőszen osztotta a más vallásúakat, hogy azok milyen pedofil papoktól tanulnak.

Azt hiszem túl keveset tudok a teljes igazságról ahhoz, hogy belefolyjak egy parttalan acsarkodásba. Igazából egy másik blogról egy hivatkozás dobott ide véletlen, ahol dicsérték a Szegedi párt, aki valami szakadár csapatot látogatott meg egy hétvégi meetingen.

További Isten Áldását a dicstelen gyalázkodáshoz.
Az MNASZ Gyorsasági Szakágának szombati díjátadó gáláján ismét Michelisz Norbi kapta az év autóversenyzőjének járó óriási serleget. A helyszínen járt a WTCC Blog egyszemélyes stábja az Eurosport Panasonic kamerájával, és képességeihez mérten próbálta…..
Celebkiller 2011.12.05 14:11:12
Végre egy olyan infó, amire már régóta vágytunk. Bár a kamerák és a műsorok nem nagyon foglalkoztak a dologgal, fontos vendégei volt a sanghaji WTCC fordulónak. Ellátogatott Kínába az Arena Motorsport (Team Aon), valamit a Ford Global Motorsport vezetősége, és tárgyalásokat…..
Celebkiller 2011.11.11 14:18:52
Nem tudom, hogy ez az állati jó hangulatú videó hogyhogy csak most jutott el hozzám, azt meg végképp nem értem, hogy miért csak 276-an nézték meg eddig. Szerintem szuperül visszaadja a hungaroringi WTCC hétvégét. Must watch!!!! ..
Celebkiller 2011.11.11 14:14:49
Ó anyám, borogass! Körülbelül már ezer lemezt le akartam írni, meg meg kellene csinálnom a mai házifeladatot is a zenei olvaskönyvemből, de ezt, ezt a lemezt nem lehet kihagyni, hogy a faszba nem ítram róla eddig semmit?Na, Sade összes lemeze a polcon figyel, igen, még a net előtti…..
Lassan két hónap telt el azóta, hogy élesedett az iWiW új dizájnja. Akkor azt írtam, hogyKözösségi szájtok növekedése, sikeressége, szerethetősége ugyanis még soha nem múlt a dizájnon. A jó, szép, funkcionális dizájn webes szolgáltatások esetében az alap. Az alap, ami…..
Nem okozott meglepetést Olivér. Ahogy számítani lehetett rá, voltaképpen végig Laci és Kristóf között hezitált, végül Kristófot választotta párbajtársnak.Meglátásom szerint Olivér továbbra is túl erős ellenfélnek tartja Lacit, így a könnyebb utat választotta. Legbelül…..
Soha egyetlen Megaszárt nem néztem meg, és amit a másik csatorna csinált, tehetségkutatót, azt se. Még a nevére se emlékszem. És még csak azt se tudom, miért nem néztem legalább beléjük. Azt tudom, idegesített, hogy rétestészta módjára nyújtják a végtelenségig, de ha…..
46 évesen, májrákban hunyt el Denise Borino-Quinn, aki a Maffiózókban játszotta egyetlen filmszerepét: az egyik New York-i gengszter, Johnny "Sack" Sacramoni túlsúlyos feleségét, Ginny Sacramonit alakította kisebb megjelenésekkel tizenhét epizódon keresztül. Egy barátját…..
Celebkiller 2010.11.02 14:53:42
A világ több tévétársaságához hasonlóan tájékoztatni fogjuk a nézőket a másik csatornán látható meccs alakulásáról, illetve meg is mutatjuk kis képben a párhuzamosan zajló mérkőzés góljait. Amióta a bundázások elkerülése érdekében bevezették a párhuzamos meccsek…..
Két hatalmas gól, (cseppet sem) papírforma siker, ez a debreceni focicsapat tegnapi mérlege, a TV2 azonban papírforma győzelmet könyvelhetett el a meccs közvetítésével, hiszen nem sokan hihették, hogy megismétlődik a múlt heti vereség, amikor is a Celtic - Arsenal csak a szokásos…..
A nagy, botrányos sztoriknál nyilván jellemzőbb, hogyan intézi egy cég az apró, mindennapi kis ügyeit. Egy mobilszolgáltatónál millió más mellett ilyen a júzer mailcímének megváltoztatása. Tango édesanyjának + Tangónak az istennek se sikerül ez, a búbánatos fordulatok itt…..
Belegondolt már a kedves olvasó abba, hogy milyen érzés lehet az SZDSZ-ben kamaszodni? Igen? Hú, akkor kattints máshova, te beteg állat!!!!Na, a többieknek van egy jó sztorink Gusztos Péterről. A "liberális" "politikus" - ahogy arról már korábban is meséltünk -…..
Sokan az OB I.-es csapatok számának emelkedésében látják a magyar jégkorong fejlődésének egyik biztos útját. A jelenlegi hat csapat nem túl sok, de volt már ennél sokkal rosszabb is a helyzet. Debrecen évek óta többször és egyre komolyabban ígéri, 2011-ben elindítul a magyar…..
Ha az én fiam hal meg, és elmegyek egy nyilvános eseményre, mondjuk egy zenei díjkiosztó-gálára, és ott a riporter azt kérdezi tőlem, hogy érzem magam a tragédia után, biztos nem kérdezek vissza, hogy mire gondol, de ha mégis, nem válaszolom azt rá, hogy jól. Azt pedig végképp…..
"Azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának?" Részlet a szervezők felhívásából „Mit akarunk? Semmit! Mikor? Soha!” A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előtt gyülekező tüntetők hosszú percek óta…..
Azt mondja Sanyi, hogy elég vicces eset történt a haverjával: "Felhívta egy feltöltőkártya csaló T-Mobilosnak bemutatkozva, hogy nyert 600e Ft-ot és csak annyit kell tennie, hogy 15 percen belül vesz egy 5e Ft-os eltöltőkártyát. Haverom persze nem dőlt be a trükknek, hanem…..
comment:com Elhunyt David Carradine 2009.06.05 06:44:00
Hetvenhárom éves korában elhunyt David Carradine film- és tévészínész. A nálunk leginkább a Kill Bill című Tarantino-filmből és a Kung Fu című sorozatból ismert karizmatikus színész igazi művészdinasztiából származott, hiszen apja, John Carradine híres színész volt, Bruce…..