Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rejtett a Szám

0 bejegyzést írt és 293 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki nem kért rá minket. Csak segíteni próbáltunk, olyan embereknek akiknek nem lehetett igazi boldog ünnepük.Számtalan történetet hallgattunk végig...és hálásak voltak érte!Éjszaka indultunk el Diácskával...magunkhoz vettünk 50 db szenvicset, 4 kiló szaloncukrot, meleg…..
Rejtett a Szám 2009.12.26 11:06:15
Rejtett a Szám 2009.12.26 11:29:45
@lord rotten: Ugye nem téged láttalak a madaras teszkóban akciós tűzifát vásárolni!?
www.filmkultura.hu/regi/articles/essays/images/pecset/4.jpg
Rejtett a Szám 2009.12.26 12:12:57
@lord rotten: Taníts atyám! Térdre borulok előtted! Bár egy kicsit öreg vagyok...
Az alábbi videóban a CGI segítségével létrehozott figurák csapnak össze a hús-vér akcióhősökkel. Quatrich ezredes segítségére van Bruce Willis, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger is, de még feltűnik egy-két ember. A másik oldalt többek között pedig Jar-Jar Binks, a…..
Rejtett a Szám 2009.12.23 15:41:31
@Slaydo: LOL!

A nagy válasz! Ezen beszartam! :))
Az előző, gyengébb hónap után április kárpótolt minket ... jobbnál-jobb arcok és sztorik. Itt biza' nehéz lesz választani ... 1. jelölt Havas Szófia, aki remek zenei ízlésével lopta be magát a szívünkbe. Ki más merte volna meghackelni az MSZP-kongresszus zenei…..
Március ... a "Hónap, Mikor A Miniszterelnök Úr, A Drága Ferenc Lemondott!" Dráma, izgalmak, könnyek. És ez volt az a hónap, ami az újkori magyar történelem legdrámaibb kutyakomédiáját adta nekünk, ami csak úgy vonul be a történelembe, hogy a "Nagy…..
A dél-texasi Corpus Christi város bírósága többrendbeli rongálásért és marihuána birtoklásáért nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 18 éves Sebastian Perez-t. A fiúra huszonöt festékszóróval elkövetett esetet bizonyítottak rá, amivel a rendőrség szerint…..
Rejtett a Szám 2009.12.22 23:03:16
@diwat26: Ignoratio elenchi

Az ignoratio elenchi vagy lényegtelen konklúzió érvelési hiba, melynek során a beszélő egy olyan érvet fogalmaz meg, amely bár önmagában érvényes lehet, de valójában nem azt az állítást támasztja alá, amelyet a beszélő eredetileg bizonyítani kívánt.

Ezt az érvelési hibát gyakran használják a figyelem elterelésére vagy a másik fél összezavarására. Ezt angolul „vörös hering”-nek hívják. Az elnevezés vélhetően onnan ered, hogy füstölt heringeket használtak a nyomkövető kutyák figyelmének elterelésére. A füstölt hal erős szaga el tudta nyomni az eredeti nyomot.

Példa:
Az Egyesült Államok belvárosaiban gyakori az erőszak. Tehát szükséges a társadalombiztosítási juttatások növelése. (Bárki egyetérthet a két állítás közül az egyikkel, anélkül hogy egyetértene a másikkal. Nincs bizonyíték, hogy az egyik a másikhoz kapcsolódik.)

Tanulj meg érvelni.

hu.wikipedia.org/wiki/Ignoratio_elenchi
Rejtett a Szám 2009.12.22 23:20:49
@diwat26: Bocs, csak helyén kezelem a dolgokat, szarok az eleganciára.
Jobb lenne, ha becsülnéd más munkáját.
A lényeg változatlan: ti grafitiztek, én ütök.

Biztos jobb a mérlegetek mint nekem, eddig kettő firkász tisztelte meg a flasztert és az egyik még takarított is maga után! :)

Ez az én kis retardált paralimpiai érvkészletem.
Másból sajnos nem tanultok. Talán ha itthon is 2-8 évig terjedő lenne...
Rejtett a Szám 2009.12.22 23:28:26
@diwat26: Sajnos nem, holnap dolgozom. Jó éjt.
Eredetileg reverse graffiti, de azt hiszem, így lehet legjobban magyarra fordítani a fogalmat. (Feltéve, hogy nincs már rá megfelelő kifejezés, ha valaki tud ilyenről, szóljon!) Végülis pont az ellentéte a graffitinek, ott a tiszta felületre kerül valamilyen új anyag (jobbára…..
Rejtett a Szám 2009.12.22 15:58:21
Rejtett a Szám 2009.12.22 17:05:51
@T508:
"Normális dolog-e meghurcolni valakit (a vádemelés eredményétől függetlenül) olyan tettéért, amely gyakorlatilag nem létezik, hiszen porba rajzolgatott, a "műveinek" az eltüntetése, pusztán tisztítás kérdése?"

Ezen kifeküdtem! Mi az, hogy nem létezik? Ott van nem látod? Vagy úgy gondolod, hogy több száz millió átcsoportosítása jogos, mert a "művészúr" felhívta a figyelmünket a koszra?

Ha lehugyoznám a szőnyegedet, költhetnél ipari porszívóra, biztos jól jönne így karácsony előtt.

A kifordított grafitisek is ugyanazt teszik a környezetükkel: kárt okoznak. Csavarhatod sokáig,például így:
"Most akkor hol van elhibázva a rendszer? Ott, hogy azoknak a fránya "kifordított graffitiseknek" a művészi önmegvalósítását a köz saját bejáratú mocskos falain nem lehet megfelelően szankcionálni? Valljuk be, ez nevetségesen hangzik."
Valljuk be tényleg annak hangzik! :)

Kárnak nem nevezhető festékcsík? LOL! Ez olyan kis piti dolog ugye? Mint kiflit lopni a közértből. Mégse A6-os! Ezt minden normális embernek tolerálni kéne!:))
És ha már a véresnél tartunk, az PUSZTÁN csak orvos kérdése..

"Ott, ahol 2 év börtönbüntetést kap valaki olyan tettéért, ami kicsit sarkítva nagyjából egyenértékű azzal, mintha porba rajzolgatott volna?"

Nem kicsit sarkítva, nagyon! Bődületes baromság!
A strand homokjába rajzoló kisgyereket ne hasonlítsd össze egy gőzborotvával
(vagy mifasszal)szaladgáló exibicionista rongálásaival.
Segítek! Az emberek nem elvből ítélik el a grafitit, hanem tapasztalatból!!

Hogy írhatsz ekkora faszságot?:

"egy betört üveget jóval komplikáltabban lehet helyreállítani(sehogy), mint egy lefestett falat(sika)."
Remélem nem az üvegtörés lesz az új "művészetetek" . Miért kéne helyreállítani??
Talán nem kéne elbaszni! Ez azért ugye "átmegy" !
A post vége felé kezdtem elhinni, hogy nem vagy épelméjű. A buszos hasonlat is egy vicc!
Tovább nem is folytatom eddig is felesleges volt.
Rejtett a Szám 2009.12.22 17:11:49
  Valamikor 2004-ben kezdődött el minden, amikor a filmvásznon először megjelent a véres kezű igazságosztó, akinek morális értékrendje nem volt hajlandó elviselni sem a társadalmi, sem az egyéni igazságtalanságot, illetve az önámítást. Viszont kódexébe belefért, hogy…..
Rejtett a Szám 2009.12.21 15:18:42
@parakovacs bemutatja: Akik persze nem olvasnak majd kommenteket! :) LOL!

Szerintem is inkább a biztosítók kritikája miatt kapta ezt a besorolást. Annyira nem volt brutális.
Sicko egy kicsit "emberközelibb" megközelítésben..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
A konfliktuskezelés extrém módját választotta Mikulás előestéjén egy gödi söröző üzletvezetője. Egy szalagavató jó nagy közönsége mulatozott a helyen, amikor hajnalban egyszer csak kulcsra zárták az ajtót, és negyedórán át nem engedtek ki senkit, mivel valaki megfújt egy…..
Rejtett a Szám 2009.12.07 17:23:01
@Jokkura:
@Stock:
Végül is nagy vonalakban egyet értünk, csak én egy kicsit radikálisabb vagyok.
Nem minden nagy maflásból lesz csonttörés, de benne van a pakliban.

@CatMother: Hűűű! Nem mennek be akik szeretnek lopni és az asztalon hagyhatod a mobilod, amikor elmész klotyóra, mert biztos hogy ugyanott találod.
Rejtett a Szám 2009.12.07 17:35:10
@CatMother: Akkor a söröd, a táskád, a fittyfenéd, meglesz.
Mindezt azért, hogy ne a túlélő felszereléseddel indulj vizelni.
Mert így kényelmesebb.

Már vagy háromszor voltam, a klotyó hibátlan volt.
Az iskolán belüli erőszak újabb példáját írta meg nekünk Bukott rockzenész - b-oldal.blog.hu -. Levele olvasása közben még a legjámborabb szülő zsebében is kinyílik a bicska, egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire eszköztelenné vált az iskola az erőszakkal szemben. Kedves…..
Nemrég Szollár Domokos bejelentette, hogy "Fekete lesz idén a karácsony az államigazgatásban. A miniszterek, államtitkárok egyáltalán nem kaphatnak prémiumot. A kiemelkedően jól teljesítők pedig a harmadát kaphatják meg" Nem kellett sokat várni az abszurd folytatásra:…..
Milyenek is az „Új erő” külpolitikai elképzelései és törekvései? Egyáltalán: vannak-e ilyenek? A kérdésnek különös aktualitást ad, hogy október 24-én a Jobbik nemzetközi együttműködési megállapodást kötött négy nyugat-európai radikális és/vagy…..
Rejtett a Szám 2009.11.24 14:53:30
@Várkonyi:

@Loxon:

Sorban olvastam a kommenteket és már kezdtem egy kicsit elkeseredni, amikor jött ez a kettő. Grat. !
Ez az exkluzív Sztojka Iván interjú már nagyon kellett, eddig még sehol sem tudtak mosakodni a Marian Cozma meggyilkolásának ügyében letartóztatottak. Az RTL megadta a lehetőséget Sztojka Ivánnak, ő pedig élt vele. Vastagon.   "én nem kábítószerezem már…..
Rejtett a Szám 2009.11.22 12:46:25
@csabapayne: Nagy ötlet! Javaslom a lobotómiát.
Rejtett a Szám 2009.11.22 14:37:11
@dr. Grünwald Ottó: "– Engem teljesen megváltoztatott a tanfolyam: korábban egy ordibálós, erőszakos fickó voltam, de amióta elvégeztem a kurzust, a környezetem szerint sokat szelídültem –mondja Horváth Gusztáv önkormányzati képviselő." :)))) LOL!! Nagyon nagy!
Dominic Miller angol gitáros, Sting első számú kísérőzenésze. 20 éve zenélnek együtt és közeli barátok. Ahogyan az egykori Police-frontember fogalmaz, Dominic az ő „jobb keze és bal keze”. Az Argentínában született hatgyermekes muzsikus viszont kettős karriert űz.…..
Rejtett a Szám 2009.11.22 13:09:11
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
Aki a napokban nekifut a szokásos éves KGFB-kalkulációnak, valószínűleg találkozik majd - vagy már találkozott is - a jövőre érvénybe lépő változásokkal. Nem új dolgok ezek, lehetett tudni egy ideje, hogy amolyan "nesze semmi, fogd meg jól!" típusú változások ezek.…..
„Meghökkenten állok a folyosó végén, és nézem, ahogy veszekszik az a két ember, aki közül az egyik nagyon ismerős.” Az apuka a fia fotójával próbál csajozni, de hatalmas buktával. A kedves Levélíró igen tanulságos és meghökkentő történetet tálalt, még ha ő nem…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Dunakeszin van valami, ami különleges. Egy "láthatatlan" láp. A madaras bolt üzleti érdeke tette azzá, mert ugye pénz beszél, a fák, bokrok, bogarak, madarak meg olyan idejétmúlt izék. A Dunakeszi-tőzegtavakat Újpest északi határában találjuk, a Dunakeszi-alsó…..
Rejtett a Szám 2009.11.02 17:24:05
@Droli: "A gödi TSZ felszámolásakor a szóban forgó területet privatizálják. Vevője a TSZ egykori elnöke."

Csak nem a Murvai Zoli? Ha igen, akkor jó helyre rakta a pénzét.
www.stationpub.hu/
Sokszor van szó száguldozókról, esztelen gyorshajtókról, sokkal kevesebbszer emlegetjük viszont a másik végletet, Márk ezzel kapcsolatos elmélkedését osztotta meg velünk, mert legalább ugyanannyira jelen van a közlekedésben ez a helyzet és a türelmetlen autósok miatt akár…..
Egyelőre nem erősítették meg az Airlock Alpha információit, (és volt már olyan, hogy tévedtek) de mi ettől még megírjuk: úgy néz ki, az NBC-nél megelégelték a Hősök vesszőfutását, és ha nehéz szívvel is, de arra kérték a készítőket, hogy írják meg a sorozatzárót,…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Néha megijedek a hosszú levelektől, hogy majd mások is megijednek tőle és el sem olvassák, DÁ viszont annyira részletesen és mindenre kiterjedően írta le, miben más az autós közlekedés az Egyesült Államokban, mint itt nálunk, hogy egyik pillanatról a másikra már vége is volt…..
Rejtett a Szám 2009.10.29 10:40:06
@raklap: Bizony!
A biztosító nem fizet, ha egy balesetnél te voltál középen és úgy álltál meg az előtted lévő előtt, hogy nem láttad a kerekeit.

Itt van egy Washingtoni "KRESZ" könyv. A könyv túlzás, inkább füzet. Érdemes megnézni a 48. oldalt!

Alsó madárfogás oktatása a kormányon.. :)
Rejtett a Szám 2009.10.29 10:42:39
www.dol.wa.gov/driverslicense/driverguide.pdf

48. oldal. Alsó madárfogás a tanítása a kormányon :)

Egyébként a post teljesen korrekt!
Ahogy észrevettem ez a nagy fegyelem a kőkemény zsaruk miatt van. Nem basztatnak, de nem is tréfálnak!
Ha finoman akarok fogalmazni, akkor ez a hosszú hétvége számomra igen kalandosra sikeredett, ha kicsit érzékletesebben, akkor meg úgy kell mondanom, hogy orbitális szopás volt. Mostanában aktívan passzívkodó bloggertársnőm és egyben életem nagy szerelme, Kisikasa, elvben egy…..
Rejtett a Szám 2009.10.26 12:57:45
@Deluxe the ForumTroll: Javaslom, hogy csak akkor egyél főtt kaját, ha a mobiloddal gyújtod be a gázt.
Okostojás.