Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waiter

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sörjárőr Egri borozó 2008.06.23 10:23:00
Név:Egri borozóCím:BudapestV. ker., Bajcsy-Zsilinszky út 72.0613021724Nyitvatartás:H-P: 10-24Sz-V: 12-24Csapolt:Gösser 500 FtHelyiség, kat.:II. oszt. pinceborozó, van kiülési lehetőség, bent pedig légkondi.Jópofa faszékek és fapadok, -asztaloka belső tér "árkádos"…..
Waiter 2009.01.05 00:58:26
KEDVES IGEN TISZTELT SÖRJÁRŐR!

Először is elszeretném mondani önnek, hogy mélységesen fel vagyok háborodva!!! Csak, hogy tudja, én az Egri Borozóban dolgozom immár 2éve és volt szerencsém kifizetni a mások által otthagyott számlát! Kedves Hölgyem/Uram megértem, hogy megunta a számlára várakozást, de ön szerint ez a helyes megoldás??? "Lelépünk" Hát nem akarom elhinni... azt figyelembe vette, hogy egyetlen egy pincér dolgozik akinek 18 asztalt kell kiszolgálnia? Tudom ez már az én problémám illetve az enyém is! Tudja ön, hogy milyen érzés ledolgozni 14 kemény órát úgy hogy még a nap végén hiánya van (az ilyen nem emberséges hozzáállások miatt) sokszor volt olyan, hogy eltűnt az asztal fizetés nélkül, vagy éppen félre löktek majd elszaladtak, vagy csak egész egyszerűen "kijátszottak" én meg kergettem a vendégeket a nyugatinál, hogy hátha fizet... És ön még hirdeti is hogy menjenek az Egri Borozóba ott nem kell fizetni!!! Lehet hogy ennek is köszönhetek egy két fizetni valót! Amikor meg rádöbbennek hogy igen is kell fizeteni, akkor meg elszaladnak, Így nekem kell kifizetni és ha nem lesz elég rá az aznapi keresetem akkor még másnap is ingyen dolgozom... nagyon jó érzés, higgye el! (azért nem kívánom senkinek)
Nagyon szépen megkérem, hogy szerkessze át a "lelépős" hirdetését! Előre is köszönöm!
Azt nem kérem, hogy kérjen elnézést de úgy gondolom a reagálás a minimum!
várom levelét!
Waiter 2009.01.06 02:03:32
Kedves Uram!

Köszönöm szépen a borozónkról írt jó kritikát, továbbá a bejezés módosítását!

Ha túl udvariatlannak tartotta a felháborodásomat, akkor elnézést kérek, de tudja mostanában elég sok problémánk volt a fizetni nem akaró vendégekkel és tudja azt nem szeretném hogy elhíresüljön az hogy az Egri borozóból ki lehet slisszanni fizetés nélkül! Nagyon sajnálom az önnel történő esetet, de én még mindig azt mondom, hogy ilyen esetben van más megoldás! pl fizetek a pultnál stb.
Azt meg kérem ne gondolja, hogy azért nem kapta meg a számlát időben, mert még kiakartunk sajtolni önből még egy korsó sört! A mi érdekünk az ha pörög a pálya! Nézze komolyan mondom, hogy le a nemlétező kalapommal ön előtt azért mert az olcsóbb sört issza azért hogy tudjon adni borravalót! (Viszont így már végképp nem értem, hogy az E.borozóban miért ezt találta a legjobb megoldásnak.)
Le írta nekem, hogy ön, hogy kezdte volna a levelemet ha az én helyembe lett volna...
akkor én meg leírnám önnek azt, hogy hogy fejezzen be egy vendéglátó egység látogatását! Ha fogyasztott akkor fizessen! akár milyen rossz kiszolgálásban van része, nem mentség arra, hogy ne fizessen! Ez nem csak a pincér érdeke, inkább az ember belső értékeinek érdeke! Én úgy gondolom hogy minden olyan eset, amikor a szolgáltatásért nem fizetünk az lopásnak minősűl független attol hogy előre megtervezett e vagy sem!
Minden jót kívánok