Regisztráció Blogot indítok
Adatok
porthoska

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bukarestben a rájátszás a tét, Csíkszeredában a pályaelőny a rájátszásban, Fehérváron alsóházi rangadót játszanak, Miskolcon hokiünnepre készülnek. A Mol Liga megy tovább.A legélesebb küzdelemre Bukarestben van kilátás, ahol a Steaua és a Dab.Docler csap össze délután…..
porthoska 2009.01.11 16:38:18
@OliBLOOD: "a bírókat is legyőznünk!" az 1-2. harmadban már kezdtem reménykedni, h normálisan (1-2 hibával)lefújják... De amint esély volt arra h a steaua kiegyenlíthet...
de ezt az 5:0-t én sem értem :)
porthoska 2009.01.11 21:30:30
@qx92: "valaki meg mondana hogy ott mennyi az eredmeny mert gondolom jo meccs" -Miskolc-Fradi
Büntetőkkel nyert a Miskolc. Az 1-2 harmadot láttam, és naggyon jó meccs volt. A kapusok parádéztak! :) Ami a hc meccsen a zsürizést illeti, nálunk (újváros) ilyen nem történhet meg, mert észrevettük volna h kevesebb játékos van a jégen, mint a papíron. Sajnálnám, h elvennék tőlünk az eredményt, de kicsit örülnék is neki, ha a DAB megkapná :) (de csak mert DAB fan vagyok :))
Visszatérve a Miskolc-Fradira, a csajok is jók voltak :) hajrá Démonok :)
porthoska 2009.01.12 09:08:16
@Joegep: www.icehockey.hu itt minden eredményt megtudsz, akár még meccs közben is :)
Kaptunk egy videót, ha jól értjük, egy lelkes MAC-os szülő készítette, és nemcsak azért tetszik nekünk, mert F. Kapus gyermeke  is szerepel benne. Hanem azért is, mert jól sikerült, a gyerekek is ügyesen mozognak, néhol pedig egészen vicces. Nézzék meg...
porthoska 2009.01.10 23:46:51
@eszteranyu: van már női csapat Budapesten (3 is), Fehérváron, Miskolcon, Dunaújvárosban... :)
sohasem késő elkezdeni :D
ez a videó Hatalmas! Grat annak aki "összehozta"
Az FTC 26 éves orosz támadója vasárnap a dunaújvárosi Mol Liga-mérkőzésen két végleges kiállítást kapott Kincses Gergely játékvezetőtől. Magyar pályán hasonló esetre senki nem emlékszik. Először a földön fekve belerúgott ellenfelébe, majd felállva a rivális felé…..
porthoska 2009.01.09 14:15:04
@Tillasz: "Ja és Szafinak nem volt más esete."
OK, igazad van, :) csak egy sima fegyelmije volt eddig. Én néztem félre :)
porthoska 2009.01.08 09:44:17
@Tillasz: "Én a helyszínen láttam a mérkőzést és a rugó mozdulatot nem érzékeltem." Lehet mert az ülő szektorban voltál, és a kapu takarása miatt nem láthattad...
én is ott voltam, és láttam, a videón a 6:02 körül lehet látni, fekvő helyzetben rúgott bele Vychodilba, nem a megcsúszás miatt toporgott kicsit :)
De ha jól tudom, akkor ez nem az első eltiltása Szafonovnak...
De ezt leszámítva jó kis meccs volt :)
Jégkorong Gebei Péter visszatér 2009.01.06 18:00:00
A legjobb magyar játékvezető pályafutása besűrűsödött. Gebei remek szezont produkál az EBEL-ben, akár a rájátszásban is szerepet kaphat. Svájcból két mérkőzésre szóló meghívást kapott. Mindezek mellett az emlékezetes tavalyi OB 1-es elődöntő óta először idehaza is…..
A német rekordbajnok Adler Mannheim kötelező győzelmet ért el a tizennegyedik Kölner Haie ellen az idei első bajnoki fordulóban, január 2-án. A 5-2-es siker előre borítékolható volt, a negyedik gólt azonban nagyon sokáig nem felejtik el, akik látták.A 32. percben öt méterről…..
porthoska 2009.01.05 16:01:08
@Kazimír: Van mikor zavar, de sokszor észre sem veszem h rajtam van... :)
A negyedik Mol Liga-playoffhelyre hajtó három csapat közül kettő kikapott, egy nyert, nagyon éles lesz a küzdelem a végén. A Steaua HC-től elszenvedett veresége nem meglepetés, de az aránya az. Az NZ-Stars megint kikapott Gyergyóban. A Dab.Docler sokáig kínlódott a Ferencvárossal,…..