Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sHelf

70 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta csak létezik a YouTube, mindig voltak olyan böngésző-kiegészítések, alkalmazások, melyek segítségével gyerekjáték volt mp3-ban lementeni egy adott YouTube-videó hangsávját. A Dirpy annyival tud többet, hogy regisztráció nélkül használható, instant transzkódolja a…..
sHelf 2010.08.28 17:26:33
maceseknek meg: thelittleappfactory.com/evom :)

de ezt a Dirpyt en is bookmarkoltam, koszi a tippet!
  Az Országgyűlés hétfői ülésnapján az elmúlt 4-8 évben példátlan dolog történt: az MSZP valami tényleg vicces dologgal állt elő. A T/589-es, A Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy iránt érzett szeretet, hűség és hála…..
sHelf 2010.07.06 15:08:50
off
@Zoli 29: azt a hianyossagot is torlesztettuk vegre, frissits egyet. ;]
on
  Új külsőt kapott a mandiner.hu, átrendeztük a címlapot, finomítottunk a színeken és globál címmel új rovatot is indítottunk.   Mi változott? Nem radikális, de mégis szembeötlő: az oldal elrendezése. Régóta gondolkodtunk azon, hogy miképpen lehetne…..
sHelf 2010.07.06 14:50:31
@Gery.Greyhound: az oldal aljan van egy "Full Site" link, de dolgozunk egy kenyelmesebb megoldason.
 Felcsútról érkezett Kelenföldre az esti órákban, az Országház felé tart!..
Mandiner blog Skandináv rettegde 2010.04.19 16:31:00
  A Nádast és Esterházyt fordító Gabi Gleichmann A fasizmus felé vezető úton című pénteki cikke után, amely a norvég Aftenpostenben jelent meg (és itt a blogon is írtunk róla), hasonló témában, hétfő reggel a Magyarország a gyűlölet útján címmel a legnagyobb svéd…..
  „Magyarország az új millennium első fasiszta országa lesz” (Gabi Gleichmann, Aftenposten, Norvégia)   Ez a Gabi Gleichmann egy igazi rohadék újságíró lehet, úgy fejezni be egy cikket, hogy „Magyarország az új millennium első fasiszta országa lesz”…..
Mandiner blog Heló 2010.03.18 15:01:00
  Voltunk a barcampen, annyiban lehetne összefoglalni, hogy mobil mobil mobil. Fejlesztők, fejlesszetek mobilra. (Ezt egyébként mi is tudtuk, hamarosan indítjuk a kifejezetten mobilra szánt mandiner kiadást.)   Az első előadáson Mike Butcher, a TechCrunchtól a…..
Korábban (két éve) írtunk már posztot a legrendetlenebb Maces íróasztalokról, most meg készítettem egyet a legrendesebbekről is. A Hongkiat.com hirdetett egy versenyt az 50 legjobb íróasztalt keresve, Maces-pécés, mindegy, persze általában a Macesek vitték a prímet. A képek…..
sHelf 2010.02.19 22:16:57
@anachronox777: tenyleg iSightot vajon mernem gyart mar az Apple? Annyira jol nezett ki, es epp a mult heten akartam nezni egyet, de mint kiderult mar egy jo ideje nem aruljak..
  Hős akartam lenni, mint a vikingek, ölni, halni, rabolni - mondta S. Ábel, aka Arszák a kriminálpszichológusnak a Blikk szerint. Hát, a tervet kénytelen elhalasztani Ábel, megvalósításáról azonban nem tett le. Nem tudom, hogy az öléstől és rablástól miért hős…..
sHelf 2010.02.19 10:05:22
@Herr SturmLiberator: azért sokat hozzátehet ezeknek a norvégoknak a lelkivilághoz, hogy elég lehangoló helyen élnek. Ahogy a riporter meséli, hogy Gaahl-nak hogy az iskolában egész végig mindössze 1 osztálytársa volt, aki aztán 18 évesen öngyilkos lett. Heló.
  Hírbehozó, a Webisztán atyja és a Virgo tanácsadója keresett meg minket, hogy fejlesztettek egy alkalmazást, amivel élőben lehet követni Orbán Viktor mai évértékelőjét, s közben folyamatosan lehet évértékelő-értékelni. Nem állunk a webkettő útjába,…..
sHelf 2010.02.05 15:21:14
@zero: <script src="http://widgets.twimg.com/j/2/widget.js"></script> <script>
new TWTR.Widget({
version: 2,
type: 'search',
search: 'evertekelo',
interval: 6000,
title: '',
subject: 'Évértékelő beszéd a Twitteren:',
width: 275,
height: 280,
theme: {
shell: {
background: '#d9d9d9',
color: '#ff0000'
},
tweets: {
background: '#ffffff',
color: '#444444',
links: '#0161a0'
}
},
features: {
scrollbar: false,
loop: true,
live: true,
hashtags: true,
timestamp: true,
avatars: true,
behavior: 'default'
}
}).render().start();
</script>

Ez a forráskód
Újabb bizonyíték került elő arról, hogy talán mégsem így tervezték az iPadet, legalábbis ami a kamera hiányát illeti. Hallottunk már olyanról, hogy az Apple az utolsó pillanatban gondolta meg magát egy-egy elem beépítéséről, mert az nem vagy nem megfelelően működött. A…..
A sikerfilmek történetét dokumentáló szakemberek, művészettörténészek 2010-től újabb fejezetet illeszthetnek eddigi feljegyzéseik közé. Az Avatar, minden idők eddigi legnagyobb pénzügyi ráfordításával készült – és már eddig is a legnagyobb pénzügyi nyereségét…..
  Az előkészítő manőverek után ma megnyílt a kampány hagyományosan legvéresebb terepe, a nyugdíjasfront. A 2002-ben és 2006-ban megszokott felállás szerint az MSZP és a Fidesz teljes erőbedobással küzd az idősek kegyeiért, akik aztán elmennek s (nagyrészt) leszavaznak…..
Mandiner blog Utolsó Reakció 2010.01.11 08:31:00
  2010 a fordulat és az újrakezdés éve. Ez minket sem hagy érintetlenül: a Reakció blog néhány órán belül elbúcsúzik.   Három éve, 2007 nyarán került az UFi a Közép-európai Média csoporthoz, s lett belőle Reakció az év szeptemberére. 2008 nyarán jelent…..
sHelf 2010.01.11 10:22:39
@Tehetetlen Dodó: 2009.08.26-án 18:04-kor regisztráltál Tehetelen Dodó névvel, 6 karakteres jelszóval.

Ha gondolod, küldünk egy új jelszót, amit aztán megváltoztathatsz.
Mandiner Jövünk 2010.01.11 08:31:00
  Még egy kis idő és itt vagyunk...
sHelf 2010.01.11 09:23:06
@Téglagyári Megálló: ki se kell cserélni. ahogy az ufi.blog.hu-s linkek is még mindig működnek, úgy működni fognak a reakcio-blog.hu-sok is.
Egy ember van, aki még Jack Bauert is meg tudja ríkatni.  ..
A tajvani alkatrész-beszállítók szerint az Apple a szeptemberben záródó negyedik pénzügyi negyedévének a 7,4 milliós eredménye után a december végéig tartó időszakban akár tízmillió iPhone-t is értékesíthet. Egyetértenek ezzel az elemzők is, hiszen már az előző negyedév…..
sHelf 2009.12.17 13:44:15
@Attila81s: en kulfoldi vodafone honlapon talaltam nagyszeru maces vodafone programot, forumokon olvastam hogy az is tokeletesen megfelel a celra, es tenyleg gyonyoruen muzsikal.

jo mondjuk kicsit zavaro, hogy mindig el kell inditani miutan bedugom a 3g modemet, es csak utana mehet az osx-es connect, de mukodik.
Talán kevesen tudják, hogy nem is olyan messze Budapesttől, Leányváron, egy alkoholistákat mentő ház működik papok, püspökök, szerzetesek számára. Állandóan telt házzal. Alig képesek befogadni az egyház gyermekeinek vezetőit, a nyáj pásztorait. Van rendtársam, aki évekig…..
A Snow Leopard nekem először csak csalódás volt, aztán idővel kezdett elviselhetetlenné válni a döcögése, a strandlabda meg a hasonló dicstelen dolgok, úgyhogy tegnap nagy levegőt vettem, és belefogtam egy clean installba.Ezt ajánlották ugyanis minden fórumon. Handrás javaslatára…..
És nem indul. Illetve indul, a ventilátorok felpörögnek, de a monitor makacsul sötét marad. Próbáltam kurblinyílást keresni. Nincs. Na de a történet: egyik kollégám hozta be ezt a gyönyörűséget, ami annak előtte a Cash Flow szerkesztőségében szolgálta ki újságírók…..
sHelf 2009.11.19 17:32:56
@hungarisztan: ez izgi tema, mikor tortent? meg hogyan, ez vszeg sok mindenkit erdekelne itt :]]
(Shelf kolléga feltöltötte és feliratozta a riportot)  A magyar szélsőjobbal, Orbán Viktorral és a Demokrata szarkasztikus írásával foglalkoztak a minap a svéd televízió főműsoridejében, miközben Nádas „Nincsmorálisválság” Péter telefonon emlékeztette a…..
  A Ferenciek terétől az Astoriáig kisöpörték a járdát, levakolták a házfalakat, rendberakták az üzleteket. Ha nem is új, de nagyon szép lett, rend és tisztaság mindenütt, olyan európai.   Sajnos az elkövetők tervezőgrafikusok voltak, Csordás Zoltán…..